fbpx

AANBOD

GRATIS MASTERCLASS

Ontvang onze gratis masterclass direct in je inbox. Hierin geven we je 6 praktische tips, waarmee je direct aan de slag kan. Waardoor jij weer de vrijheid voelt waar je naar op zoek was in je bedrijf en je privéleven.

Deze 6 stappen helpen je naar een succesvoller bedrijf, meer vrijheid (zakelijk en privé) en meer impact.

INVESTERING € GRATIS,-

ONLINE SEMINAR

Wij zijn ervan overtuigd dat je als ondernemer niet altijd harder, maar juist slimmer moet werken. Hierdoor ga jij de vrijheid die je zoekt ook echt ervaren.

Wij organiseren een online seminar om je te helpen slimmer en niet harder te werken. Met de 4 tips die we je geven, zet je direct de eerste stap naar meer vrijheid!

INVESTERING € 47,-

ONLINE TRAININGEN

Merk jij dat je uit je eigen netwerk begint op te drogen of dat je niet precies de klanten krijgt die je eigenlijk wilt? Dan zijn onze online training echt iets voor jou!

De online trainingen zijn er op gericht om meer leads te generen en in contact te komen met meer potentiële klanten. Altijd met als einddoel meer vrijheid en een goedlopend bedrijf.

VANAF € 29,-

GROEI COACHING

GROEI-coaching is er voor zelfstandige ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en stappen willen zetten om meer (financiële) vrijheid te ervaren.

Je wilt meer winst, meer vrijheid en alleen nog maar werken met leuke klanten.
Je wilt opschalen en je bedrijf naar het volgende niveau brengen. Maar waar begin je?

Tijdens dit 6 maanden coachingstraject ga je aan de slag met onze succesformule. 

En dat doen we ook nog eens samen. Niet 1-1 coaching, 2-1 coaching dus!

Je wordt begeleid door Nienke en Carolien tijdens dit intensieve traject.

INVESTERING € 6.500,-