GAAF DAT JE BIJ DE MASTERCLASS DIRECT MEER VRIJHEID BENT!

Wat ontzettend leuk dat je je hebt ingeschreven voor de Masterclass, hét begin van meer vrijheid!

We kunnen niet wachten je onze tips en adviezen te delen! Alle informatie ontvang je in je e-mailbox, check je spambox dus als je niets ontvangt.

Op deze masterclass maken wij nog een verdieping in onze workshop: Werk slimmer, niet harder! Twee keer per maand geven wij (Carolien & Nienke) een live workshop waar we de volgende stap met je maken om meer vrijheid te voelen in je dagelijks leven, maar ook in je business! 

En je weet, om verandering te krijgen moet je stappen zetten. De eerste stap heb je nu gezet met de masterclass, maar om grote verandering door te gaan weet je ook dat je grote stappen moet zetten. Deze workshop gaat je dé inzichten geven hoe je die grote stappen kan gaan zetten. 

Zoals gezegd we zijn er 2x per maand live voor je, maar er is maar plek voor 20 personen! Dus als je erbij wil zijn, meld je dan snel aan voor maar €47,-

JE BENT VERANTWOORDELIJK 

VOOR JE EIGEN SUCCES

Ben jij ooit begonnen als ondernemer omdat je vrijheid wilde ervaren? Zelf wilde bepalen wanneer je vrij hebt en hoeveel, hoe vaak en waar je werkt? Maar is de praktijk toch net iets anders?

Wij zijn ervan overtuigd dat je als ondernemer niet altijd harder, maar juist slimmer moet werken. Hierdoor ga jij de vrijheid die je zoekt ook echt ervaren.

Goed geld verdienen, ook als je even op vakantie bent. Zodat jij je niet schuldig hoeft te voelen als jij vrij neemt, tijd met je gezin doorbrengt of gewoon eens lekker een dag rustig aan doet.

Wil je meer informatie, omtrent de workshop? Voor alle vragen die je hebt, hebben wij een hier antwoord voor jou

www.groeihelden.com