MAAK KANS OP EEN GRATIS COACHSESSIE

Elke maand geven we een aantal gratis coachsessies weg aan een paar ondernemers die wel wat extra vrijheid kunnen gebruiken. We delen minstens 3 geheimen, die bij jou en je onderneming passen, die er direct voor zorgen dat je meer vrijheid ervaart terwijl je gewoon goed geld blijft verdienen.

TIJDENS DE GRATIS COACHESSIE

JIJ BENT DE BAAS

Ben jij ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde? 

Wij wel! En toch, toen we voor onszelf begonnen hadden we niet ineens magisch meer vrijheid dan toen we in loondienst werkten.

Sterker nog, we werkten meer en namen minder vaak vrij.

Hoe dan?! We waren nu toch onze eigen baas en konden het echt op onze eigen manier inrichten? 

Beide gooiden we het roer om, en gingen aan de slag met onze droom. Onze ambities waarmaken, andere ondernemers helpen, een goed salaris verdienen en genoeg vrijheid.

Kan jij ook niet wachten? Meld je via het forumlier aan en maak kans op een gratis coachsessie waarin we minstens(!) 3 geheimen met je delen.

WIE ZIJN WIJ?

NIENKE

Nienke is haar carrière begonnen bij één van de grootste online winkels van Nederland: Wehkamp.

  • Als online marketeer ontwikkelde ze een succesvolle online strategie en was ze verantwoordelijk voor verschillende productlijnen
  • Al snel werd ze eindverantwoordelijk voor affiliate marketing. Ze heeft dit praktisch opgezet en ze zagen heel erg snel resultaten

Nienke besloot vervolgens haar passie voor marketing en haar passie voor skiën te combineren. In de wintermaanden is ze privéinstructrice en daarnaast is ze business & marketingcoach bij GROEIHELDEN.

Ze heeft  als online marketing expert binnen verschillende branches en bedrijven gewerkt. Waaronder Heineken. Waarin ze verantwoordelijk was voor de strategie en lancering van verschillende marketing kanalen. Met focus op affiliate marketing, social media, marktplaatsen en Google Adwords.

Of dat nog niet genoeg is, ze is ook eigenaar van het succesvolle Instagram kanaal en gelijknamige blogplatform: She and Ski. Waarin Nienke haar liefde voor skiën, de bergen en het buitenleven met haar volgers deelt.

CAROLIEN

Carolien is haar marketing carrière begonnen bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software.

  • Op haar 24e stuurde ze een team van 10-15 mensen aan waarvoor ze genomineerd werd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar
  • Samen met het leadgeneratie team was ze verantwoordelijk voor de afspraken van accountmanagers. AFAS draaide afgelopen jaar 166 miljoen euro omzet. Dat ze een succesvolle leadmachine hebben lijkt me duidelijk.
  • Ze was eindverantwoordelijk voor de ruim 400 evenementen die werden georganiseerd, en mede verantwoordelijk voor de sponsorschappen AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater
  • Daarnaast zat ze in het bestuur van de AFAS Foundation (die destijds een budget had van 2 miljoen euro om aan goede doelen te geven) en mocht projecten bezoeken in Afrika en Moldavië.

En toch was er iets wat ze moest proberen. Daarom besloot ze als freelancer organisaties te helpen met een succesvolle leadmachine en dus de groei van hun bedrijf. 

Daarnaast heeft ze tientallen ondernemers verder geholpen met de volgende stap in hun bedrijf middels consultancy of coachingstrajecten. Als business & marketingcoach voor GROEIHELDEN kan ze hierin haar volledige passie en al haar energie kwijt.