JIJ BENT DE ENIGE EN DIE JOUW DROMEN IN DE WEG STAAT

Onze GROEI-coaching is er voor zelfstandige ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en stappen willen zetten om meer (financiële) vrijheid te ervaren. 

Je bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilde. Om te reizen, tijd door te brengen met je gezin of om locatie onafhankelijk te werken. Je hebt dromen, maar het lukt je op de een of andere manier niet om ze waar te maken.

 Je wilt meer winst zodat jij je dromen kan realiseren.

Je wilt opschalen en je bedrijf naar het volgende niveau brengen. Maar waar begin je?

 Tijdens dit 6 maanden coachingstraject ga je niet aan de slag met een one-size fits all strategie. Maar werken we aan een maatwerkoplossing die voor jou en jouw bedrijf werkt. We werken in 6 maanden naar jouw droombedrijf toe!

En dat doen we ook nog eens samen. Niet 1-1 coaching, 2-1 coaching dus!
Je wordt begeleid door Nienke en Carolien tijdens dit intensieve traject.

ONS VERHAAL

Nienke en Carolien weten als geen ander hoe het is om als ondernemer te starten en je af te vragen hoe je aan de volgende klant komt. Nienke startte begin 2017 voor zichzelf en Carolien eind 2017.

Carolien en Nienke zijn maar al te bekend met het ‘imposter syndrom’. Dat vervelende stemmetje in je hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent, of wat anderen wel niet van je zullen denken. 

We merkten dat we pas echt begonnen te vliegen met onze ondernemingen toen we onze mindset veranderden. Door op een andere manier naar onszelf en onze business te kijken was het ineens veel makkelijker om fijne klanten binnen te halen, keuzes te maken en nee te zeggen.

Beide haalden we binnen 2 jaar de ‘magische’ grens van 100.000 euro omzet. Ook toen we begin 2020 met Groeihelden startten verstuurden we in onze eerste maand 10.oo0 euro aan facturen.

Onze succesformule werkt. Dit weten we niet alleen zeker dankzij onze eigen resultaten maar ook door die van onze klanten. Door de jaren heen hebben we voor veel verschillende bedrijven gewerkt en mede dankzij onze strategieën is de omzet altijd gestegen.

Het is echt niet zo dat we nooit meer onzeker zijn, we zijn er ons alleen wel van bewust wanneer we onszelf, en daarmee onze dromen, tegenhouden alleen maar omdat we ‘bang’ zijn. Zodra we herkennen dat we daardoor worden tegengehouden, geven we juist extra gas.

VIP GROEI-coaching

Het 2-1 coachingstraject is een maatwerkoplossing voor jou en jouw bedrijf. Wel hebben we een succesformule die we gedurende het traject toepassen.

Hoe het werkt:

 • Voorafgaand aan ons traject hebben we een gratis en vrijblijvende strategiesessie om te kijken of er een match is en wij jou daadwerkelijk verder kunnen helpen. Voorafgaand aan dit gesprek krijg je een vragenlijst die je invult zodat wij ons goed kunnen voorbereiden voor het intake gesprek.
 • Tijdens onze eerste coachingsessie starten we met de doelen voor het komende half jaar. Waar gaan we aan werken, wat wil jij graag oppakken en welke doelen wil je halen? We kiezen de doelen waar jij echt enthousiast van wordt, die je ontzettend motiveren. Waar we vervolgens direct mee aan de slag gaan!
 • Met jouw doelen in ons achterhoofd werken wij vervolgens het hele coachingstraject uit. Wat zijn de thema’s, waar duiken we in, welke opdrachten zijn er nodig om je doelstellingen te behalen.
 
Wij helpen je te veranderen (mentaal en praktisch) om ervoor te zorgen dat jij meer (financiële) vrijheid ervaart in je business en je leven. Zodat je de vrijheid hebt om keuzes te maken waar jij echt gelukkig van wordt.

JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR JOUW SUCCES

In 2012 kreeg de vader van Nienke de diagnose alzheimer. De wereld staat stil en ineens wordt je geconfronteerd met het feit dat de toekomst niet zo vanzelfsprekend is. Dat het al helemaal geen zin heeft om te denken ‘als ik later groot ben..’ 

Je leven is nu, en nu is dan ook precies het juiste moment om jouw dromen om te zetten in realiteit!

In 2016 zat Carolien midden in een burn-out en zag zij vrij weinig licht aan het einde van de tunnel. Al die jaren van keihard werken, alles doen voor anderen en zich vooral laten leiden door haar eigen negatieve overtuigingen. ‘Wat zouden anderen anders wel niet van mij denken’ of ‘Ik ben niet goed genoeg’. 

Na wat soul searching was het duidelijk: als je niet voor jezelf kiest, dan maakt iemand anders de keuze wel voor je.

Tijd dus om het heft in eigen hand te nemen.

Zo gezegd zo gedaan. Beide gaven we onze vaste banen op. Daar waren we echt niet gelukkig. Nienke pakte haar allergrootste liefde weer op, en zit een groot gedeelte van het jaar in Oostenrijk. Om te skiën, te mountainbiken of te hiken in de bergen. 

Carolien heeft een grote droom waargemaakt, en is 4 maanden met haar man op reis gegaan door Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast is ze inmiddels moeder en kan ze een succesvolle business en genoeg tijd hebben voor haar gezin.

MISSCHIEN HERKEN JIJ JEZELF..

Als jij jezelf herkent in bovenstaande stellingen, voel je dan alsjeblieft niet rot! Je bent namelijk al een stap verder dan vele andere ondernemers. Je voelt aan alles dat je wilt en moet veranderen. Je weet alleen niet goed waar je moet beginnen, wat je precies tegenhoudt en hoe je ervoor zorgt dat dit verandert.

INVESTEER IN JEZELF EN IN JE BEDRIJF

Ben jij klaar om te veranderen, jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen en meer vrijheid te ervaren? Maar kan je hier wel ervaringsdeskundigen, expertise en sparringspartners voor gebruiken? 

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende strategiessessie aan om te kijken of wij je kunnen helpen!

ONZE SUCCESFORMULE

Wij geloven dat de enige die in de weg staat van jouw dromen, jijzelf bent. Omdat jij alles in huis hebt om jouw dromen waar te maken. Wat betekent dat meer vrijheid, datgene doen wat je echt wilt en een goed inkomen makkelijk te realiseren is.  Meer tijd doorbrengen met je gezin, meer reizen, locatie onafhankelijk werken of emigreren liggen allemaal binnen de mogelijkheden.  

Zelf merkten we dat toen we andere keuzes gingen maken, en echt achter onze dromen aangingen ze ineens niet meer zo ver weg waren. Dit is precies de kern van onze missie: ervoor zorgen dat jij je niet laat tegenhouden of wacht met het waarmaken van je dromen, maar er nu achteraan gaat!

Gedurende het 6 maanden traject hebben we elke twee weken een coachgesprek met ons. We bespreken punten waar je op dat moment tegenaan loopt, maar we hebben ook een succesformule ontwikkeld.

 1. Jouw dromen
  We gaan aan de slag met jouw dromen, je ideale bedrijf en je kernwaarden. Hoe koppel je dit aan elkaar en wat moet er eventueel anders?

 2. Doelstellingen
  Wat zijn je doelstellingen, waar wil je heen, hoe ga je daar komen, welke heeft het meeste focus nodig. Tijdens deze stap ga je aan o.a. aan de slag met onze planningsmethode die ervoor zorgt dat je elke dag aan je droom werkt. Op die manier zet je mega stappen.

 3. Doelgroep
  Inmiddels weet je hoe jouw ideale leven en bedrijf eruit ziet, en wat je moet doen om daar te komen. Aan de slag met je bedrijf. Te starten met je doelgroep, één van de belangrijkste pilaren voor een succesvolle marketing & communicatie strategie.

 4. IJzersterk productaanbod
  We kijken naar je doelgroep, de verlangens, angsten en behoeften en koppelen dit aan jouw productaanbod. Wat is slim om te doen, wat kan anders/beter. Waar zitten de mogelijkheden

 5. Marketingplan
  We zijn echte marketeers, en houden dan ook van een goed marketingplan. Je hoeft helemaal niet alles uit de kast te trekken, maar het is juist slim om een marketingstrategie te kiezen die precies bij jou en je bedrijf past. Welke middelen zet je in en hoe vaak?

 6. Mindset
  Jij hebt alles in huis om datgene te doen waar jij gelukkig van wordt. We worden alleen vaak tegen gehouden door stemmetjes in ons hoofd. Deze pakken we gedurende het traject natuurlijk ook aan!

Nienke en Carolien ondersteunen je tijdens dit intensieve 6 maanden traject samen. Niet 1-1 coaching dus, maar 2-1. Dankzij onze verschillende ervaringen en expertises vullen we elkaar goed aan, en krijg je veel waarde tijdens de sessies.

WIE ZIJN WIJ?

NIENKE

Nienke is haar carrière begonnen bij één van de grootste online winkels van Nederland: wehkamp.

 • Als online marketeer ontwikkelde ze een succesvolle online strategie en was ze verantwoordelijk voor verschillende productlijnen
 • Al snel werd ze eindverantwoordelijk voor affiliate marketing. Ze heeft dit met een nieuwe strategie opgezet en ze zagen heel erg snel resultaten

Nienke besloot vervolgens haar passie voor marketing en haar passie voor skiën te combineren. In de wintermaanden is ze privé-instructrice en daarnaast is ze business & marketingcoach bij GROEIHELDEN.

Ze heeft  als online marketing expert binnen verschillende branches en bedrijven gewerkt. Waaronder Heineken. Waarin ze verantwoordelijk was voor de strategie en lancering van verschillende marketing kanalen. Met focus op affiliate marketing, social media, marktplaatsen en Google Adwords.

Of dat nog niet genoeg is, ze is ook eigenaar van het succesvolle Instagram kanaal: She & Ski. Waarin Nienke haar liefde voor skiën, de bergen en het buitenleven met haar volgers deelt.

CAROLIEN

Carolien is haar marketing carrière begonnen bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software.

 • Op haar 24e stuurde ze een team van 10-15 mensen aan waarvoor ze genomineerd werd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar
 • Samen met het leadgeneratie team was ze verantwoordelijk voor de afspraken van accountmanagers. AFAS draaide afgelopen jaar 166 miljoen euro omzet. Dat ze een succesvolle leadmachine hebben lijkt me duidelijk.
 • Ze was eindverantwoordelijk voor de ruim 400 evenementen die werden georganiseerd, en mede verantwoordelijk voor de sponsorschappen AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater
 • Daarnaast zat ze in het bestuur van de AFAS Foundation (die destijds een budget had van 2 miljoen euro om aan goede doelen te geven) en mocht projecten bezoeken in Afrika en Moldavië.

En toch was er iets wat ze moest proberen. Daarom besloot ze als freelancer organisaties te helpen met een succesvolle leadmachine en dus de groei van hun bedrijf. 

Daarnaast heeft ze tientallen ondernemers verder geholpen met de volgende stap in hun bedrijf middels consultancy of coachingstrajecten. Als business & marketingcoach voor GROEIHELDEN kan ze hierin haar volledige passie en al haar energie kwijt.

www.groeihelden.com