JIJ BENT DE ENIGE EN DIE JOUW DROMEN IN DE WEG STAAT

Onze GROEI-coaching is er voor zelfstandige ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en stappen willen zetten om meer (financiële) vrijheid te ervaren. 

Je bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilde. Om te reizen, tijd door te brengen met je gezin of om locatie onafhankelijk te werken. Je hebt dromen, maar het lukt je op de een of andere manier niet om ze waar te maken.

 Je wilt meer winst zodat jij je dromen kan realiseren.

Je wilt opschalen en je bedrijf naar het volgende niveau brengen. Maar waar begin je?

 Tijdens dit 6 maanden coachingstraject ga je niet aan de slag met een one-size fits all strategie. Maar werken we aan een maatwerkoplossing die voor jou en jouw bedrijf werkt. We werken in 6 maanden naar jouw droombedrijf toe!

En dat doen we ook nog eens samen. Niet 1-1 coaching, 2-1 coaching dus!
Je wordt begeleid door Nienke en Carolien tijdens dit intensieve traject.

ONS VERHAAL

Nienke en Carolien weten als geen ander hoe het is om als ondernemer te starten en je af te vragen hoe je aan de volgende klant komt. Nienke startte begin 2017 voor zichzelf en Carolien eind 2017.

Carolien en Nienke zijn maar al te bekend met het ‘imposter syndrom’. Dat vervelende stemmetje in je hoofd dat zegt dat je niet goed genoeg bent, of wat anderen wel niet van je zullen denken. 

We merkten dat we pas echt begonnen te vliegen met onze ondernemingen toen we onze mindset veranderden. Door op een andere manier naar onszelf en onze business te kijken was het ineens veel makkelijker om fijne klanten binnen te halen, keuzes te maken en nee te zeggen.

Beide haalden we binnen 2 jaar de ‘magische’ grens van 100.000 euro omzet. Ook toen we begin 2020 met Groeihelden startten verstuurden we in onze eerste maand 10.oo0 euro aan facturen.

Onze succesformule werkt. Dit weten we niet alleen zeker dankzij onze eigen resultaten maar ook door die van onze klanten. Door de jaren heen hebben we voor veel verschillende bedrijven gewerkt en mede dankzij onze strategieën is de omzet altijd gestegen.

Het is echt niet zo dat we nooit meer onzeker zijn, we zijn er ons alleen wel van bewust wanneer we onszelf, en daarmee onze dromen, tegenhouden alleen maar omdat we ‘bang’ zijn. Zodra we herkennen dat we daardoor worden tegengehouden, geven we juist extra gas.

VIP GROEI-coaching

Het 2-1 coachingstraject is een maatwerkoplossing voor jou en jouw bedrijf. Wel hebben we een succesformule die we gedurende het traject toepassen.

Hoe het werkt:

 • Voorafgaand aan ons traject hebben we een gratis en vrijblijvende strategiesessie om te kijken of er een match is en wij jou daadwerkelijk verder kunnen helpen. Voorafgaand aan dit gesprek krijg je een vragenlijst die je invult zodat wij ons goed kunnen voorbereiden voor het intake gesprek.
 • Tijdens onze eerste coachingsessie starten we met de doelen voor het komende half jaar. Waar gaan we aan werken, wat wil jij graag oppakken en welke doelen wil je halen? We kiezen de doelen waar jij echt enthousiast van wordt, die je ontzettend motiveren. Waar we vervolgens direct mee aan de slag gaan!
 • Met jouw doelen in ons achterhoofd werken wij vervolgens het hele coachingstraject uit. Wat zijn de thema’s, waar duiken we in, welke opdrachten zijn er nodig om je doelstellingen te behalen.
 
Wij helpen je te veranderen (mentaal en praktisch) om ervoor te zorgen dat jij meer (financiële) vrijheid ervaart in je business en je leven. Zodat je de vrijheid hebt om keuzes te maken waar jij echt gelukkig van wordt.

JIJ BENT VERANTWOORDELIJK VOOR JOUW SUCCES

In 2012 kreeg de vader van Nienke de diagnose alzheimer. De wereld staat stil en ineens wordt je geconfronteerd met het feit dat de toekomst niet zo vanzelfsprekend is. Dat het al helemaal geen zin heeft om te denken ‘als ik later groot ben..’ 

Je leven is nu, en nu is dan ook precies het juiste moment om jouw dromen om te zetten in realiteit!

In 2016 zat Carolien midden in een burn-out en zag zij vrij weinig licht aan het einde van de tunnel. Al die jaren van keihard werken, alles doen voor anderen en zich vooral laten leiden door haar eigen negatieve overtuigingen. ‘Wat zouden anderen anders wel niet van mij denken’ of ‘Ik ben niet goed genoeg’. 

Na wat soul searching was het duidelijk: als je niet voor jezelf kiest, dan maakt iemand anders de keuze wel voor je.

Tijd dus om het heft in eigen hand te nemen.

Zo gezegd zo gedaan. Beide gaven we onze vaste banen op. Daar waren we echt niet gelukkig. Nienke pakte haar allergrootste liefde weer op, en zit een groot gedeelte van het jaar in Oostenrijk. Om te skiën, te mountainbiken of te hiken in de bergen. 

Carolien heeft een grote droom waargemaakt, en is 4 maanden met haar man op reis gegaan door Australië en Nieuw-Zeeland. Daarnaast is ze inmiddels moeder en kan ze een succesvolle business en genoeg tijd hebben voor haar gezin.

MISSCHIEN HERKEN JIJ JEZELF..

Als jij jezelf herkent in bovenstaande stellingen, voel je dan alsjeblieft niet rot! Je bent namelijk al een stap verder dan vele andere ondernemers. Je voelt aan alles dat je wilt en moet veranderen. Je weet alleen niet goed waar je moet beginnen, wat je precies tegenhoudt en hoe je ervoor zorgt dat dit verandert.

INVESTEER IN JEZELF EN IN JE BEDRIJF

Ben jij klaar om te veranderen, jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen en meer vrijheid te ervaren? Maar kan je hier wel ervaringsdeskundigen, expertise en sparringspartners voor gebruiken? 

Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvende strategiessessie aan om te kijken of wij je kunnen helpen!

ONZE SUCCESFORMULE

Wij geloven dat de enige die in de weg staat van jouw dromen, jijzelf bent. Omdat jij alles in huis hebt om jouw dromen waar te maken. Wat betekent dat meer vrijheid, datgene doen wat je echt wilt en een goed inkomen makkelijk te realiseren is.  Meer tijd doorbrengen met je gezin, meer reizen, locatie onafhankelijk werken of emigreren liggen allemaal binnen de mogelijkheden.  

Zelf merkten we dat toen we andere keuzes gingen maken, en echt achter onze dromen aangingen ze ineens niet meer zo ver weg waren. Dit is precies de kern van onze missie: ervoor zorgen dat jij je niet laat tegenhouden of wacht met het waarmaken van je dromen, maar er nu achteraan gaat!

Gedurende het 6 maanden traject hebben we elke twee weken een coachgesprek met ons. We bespreken punten waar je op dat moment tegenaan loopt, maar we hebben ook een succesformule ontwikkeld.

 1. Jouw dromen
  We gaan aan de slag met jouw dromen, je ideale bedrijf en je kernwaarden. Hoe koppel je dit aan elkaar en wat moet er eventueel anders?

 2. Doelstellingen
  Wat zijn je doelstellingen, waar wil je heen, hoe ga je daar komen, welke heeft het meeste focus nodig. Tijdens deze stap ga je aan o.a. aan de slag met onze planningsmethode die ervoor zorgt dat je elke dag aan je droom werkt. Op die manier zet je mega stappen.

 3. Doelgroep
  Inmiddels weet je hoe jouw ideale leven en bedrijf eruit ziet, en wat je moet doen om daar te komen. Aan de slag met je bedrijf. Te starten met je doelgroep, één van de belangrijkste pilaren voor een succesvolle marketing & communicatie strategie.

 4. IJzersterk productaanbod
  We kijken naar je doelgroep, de verlangens, angsten en behoeften en koppelen dit aan jouw productaanbod. Wat is slim om te doen, wat kan anders/beter. Waar zitten de mogelijkheden

 5. Marketingplan
  We zijn echte marketeers, en houden dan ook van een goed marketingplan. Je hoeft helemaal niet alles uit de kast te trekken, maar het is juist slim om een marketingstrategie te kiezen die precies bij jou en je bedrijf past. Welke middelen zet je in en hoe vaak?

 6. Mindset
  Jij hebt alles in huis om datgene te doen waar jij gelukkig van wordt. We worden alleen vaak tegen gehouden door stemmetjes in ons hoofd. Deze pakken we gedurende het traject natuurlijk ook aan!

Nienke en Carolien ondersteunen je tijdens dit intensieve 6 maanden traject samen. Niet 1-1 coaching dus, maar 2-1. Dankzij onze verschillende ervaringen en expertises vullen we elkaar goed aan, en krijg je veel waarde tijdens de sessies.

WAT IS DE INVESTERING?

We houden van open, eerlijke en authentieke communicatie. De investering van ons intensieve 2-1 half jaar coachtraject is € 6.500,-

En dat is een investering. Dat begrijpen we maar al te goed.

Weet dat onze coachees het bedrag gedurende het 6 maanden traject terugverdienen. Meestal al in de eerste maanden.

Maar nog belangrijker, dromen worden werkelijkheid. Locatie onafhankelijk werken, meer tijd doorbrengen met je gezin, minder stress en nog steeds goed geld verdienen. Dat is de grootste winst uit het traject.

Wat gaat het je kosten als jij door blijft gaan zoals je nu doet?

 

GROEI COACHING

6.500

6 maanden coaching met de focus op meer vrijheid en goed geld verdienen. Na dit traject ben je een effectievere ondernemer geworden, laat jij je niet tegenhouden en leef je jouw droom. Een goedlopend bedrijf en genoeg vrijheid om te doen waar je gelukkig van wordt.

2 ervaren coaches tot je beschikking
Elke twee weken een coachsessie
Altijd bereikbaar via de mail
Focus op vrijheid en resultaat

DE BONUSSEN

01 KNOW YOUR DREAMS (coachsessie twv. 899,-)

Nienke en Carolien zijn beide gecertificeerd in DISC en Drijfveren. Tijdens deze uitgebreide sessie duiken in jouw persoonlijkheid en drijfveren. De grootste winst? Erg veel inzicht in jezelf, en anderen. Denk aan zelfkennis, effectievere communicatie en beter leiderschap. Maar ook weten wat jouw drijft en waar jij gelukkig van wordt. Zodat jij weet waar je naar toe moet werken. 

02 MASTERCLASSES (priceless)

Nienke en Carolien hebben een databank van besloten video’s waar jij toegang tot krijgt. Dit zijn specifieke video’s waarin we je bijvoorbeeld meenemen in effectieve planningsmethoden, succesvol lanceren, of converterende websiteteksten schrijven. Je ontvangt deze video’s in je inbox, en kan je dus altijd blijven bekijken. 

03 LIKES (online training twv. 199,-)

Je krijgt gratis toegang tot onze social media training LIKES. Deze training verkopen we voor 29 euro, maar hier zit wel voor 200 euro aan waarde in. Waarom dan toch voor de lage prijs verkopen. Een heel strategische keuze, we leggen je graag uit hoe dit werkt! Jij krijgt er in ieder geval toegang tot.

WIE ZIJN WIJ?

NIENKE

Nienke is haar carrière begonnen bij één van de grootste online winkels van Nederland: wehkamp.

 • Als online marketeer ontwikkelde ze een succesvolle online strategie en was ze verantwoordelijk voor verschillende productlijnen
 • Al snel werd ze eindverantwoordelijk voor affiliate marketing. Ze heeft dit met een nieuwe strategie opgezet en ze zagen heel erg snel resultaten

Nienke besloot vervolgens haar passie voor marketing en haar passie voor skiën te combineren. In de wintermaanden is ze privé-instructrice en daarnaast is ze business & marketingcoach bij GROEIHELDEN.

Ze heeft  als online marketing expert binnen verschillende branches en bedrijven gewerkt. Waaronder Heineken. Waarin ze verantwoordelijk was voor de strategie en lancering van verschillende marketing kanalen. Met focus op affiliate marketing, social media, marktplaatsen en Google Adwords.

Of dat nog niet genoeg is, ze is ook eigenaar van het succesvolle Instagram kanaal: She & Ski. Waarin Nienke haar liefde voor skiën, de bergen en het buitenleven met haar volgers deelt.

CAROLIEN

Carolien is haar marketing carrière begonnen bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software.

 • Op haar 24e stuurde ze een team van 10-15 mensen aan waarvoor ze genomineerd werd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar
 • Samen met het leadgeneratie team was ze verantwoordelijk voor de afspraken van accountmanagers. AFAS draaide afgelopen jaar 166 miljoen euro omzet. Dat ze een succesvolle leadmachine hebben lijkt me duidelijk.
 • Ze was eindverantwoordelijk voor de ruim 400 evenementen die werden georganiseerd, en mede verantwoordelijk voor de sponsorschappen AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater
 • Daarnaast zat ze in het bestuur van de AFAS Foundation (die destijds een budget had van 2 miljoen euro om aan goede doelen te geven) en mocht projecten bezoeken in Afrika en Moldavië.

En toch was er iets wat ze moest proberen. Daarom besloot ze als freelancer organisaties te helpen met een succesvolle leadmachine en dus de groei van hun bedrijf. 

Daarnaast heeft ze tientallen ondernemers verder geholpen met de volgende stap in hun bedrijf middels consultancy of coachingstrajecten. Als business & marketingcoach voor GROEIHELDEN kan ze hierin haar volledige passie en al haar energie kwijt.

VEELGESTELDE VRAGEN

De investering voor het 6 maanden coachingstraject is 6.500 euro

Ja, dat is mogelijk. Het is ook mogelijk om in 6 termijnen te betalen.

Je betaalt dan 1090 euro aan het begin van elke maand.

Absoluut, de totale factuur kan je boeken als kosten voor opleiding ondernemer. De BTW kan je op die manier gewoon aftrekken.

We starten met een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Vervolgens start het 6 maanden coachingstraject.

We hebben elke twee weken een online video call van +/- 1 uur, en wekelijks contact via de mail.

Als je vragen hebt mag je die natuurlijk altijd tussendoor ook stellen. Je hoeft niet te wachten op een volgende sessie.

Ja, alle sessies zijn volledig online via video calls. Wij hebben een Microsoft Teams account dus als jij een goede internet verbinding hebt is het net alsof we bij je in de huiskamer zitten.

We hebben hier vooral voor gekozen omdat wij als geen ander weten hoe schaars tijd is. Op deze manier heb je geen last van reistijd of hoeven we niet in (te) drukke koffietentjes te zitten.

Daarnaast hebben wij gemerkt dat het inplannen van online afspraken een stuk makkelijker en flexibeler is dan offline.

Direct! Door het formulier in te vullen en een intake gesprek aan te vragen zet je de eerste stap.

We hebben maximaal 20 plekken beschikbaar per jaar voor 2-1 coachingstrajecten.

De vraag is waar twijfel je precies over? Als jij je afvraagt of wij een goede match zijn, en je echt verder kunnen helpen dan is het intake gesprek echt de enige manier om daar achter te komen.

En geloof ons als we zeggen, het intake gesprek is echt gratis en compleet vrijblijvend. Als jij denkt dit voelt niet goed, past niet bij me of ik ben niet overtuigd dan moet je het niet doen.

 

We begrijpen dat dit een hele stap voor je is. 

Vergeet niet dat de investering die je doet niet iets is wat je kwijt bent. Je investeert in jezelf. In de toekomst van je bedrijf, en dus ook je eigen toekomst. 

Uiteindelijk leer je van ons hoe je meer geld kan gaan verdienen en gelukkiger bent dan nu. En zou je de investering dus dubbel en dwars moeten terug verdienen.

Belangrijkste is dat jij het jezelf moet gunnen, je moet het jezelf waard vinden om deze investering te doen. Voor jezelf, en voor je bedrijf.

Uiteindelijk zal je vooral zelf aan de bak moeten. Wij kunnen het geld niet voor je verdienen. 

Misschien een gek voorbeeld, maar je verwacht van een fitness instructeur ook niet dat hij voor jou het gewicht verliest.

Je verwacht dat je de juiste tips krijgt, een goed voedingspatroon of sportschema’s. Maar je zal zelf aan de slag moeten met de uitvoering. 

Hetzelfde geldt voor ons traject. Wij zijn ervan overtuigd dat we je inzichten kunnen geven die je nu nog niet hebt, dat we je handvatten, templates, tips en veel meer kunnen geven waar je direct mee aan de slag kan. Om ervoor te zorgen dat jij straks alle kennis in huis hebt om door te groeien naar een omzet van 100.000 euro of meer.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan even een mail naar info@groeihelden.com met jouw vraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

www.groeihelden.com

alpineflorine
‘What if I fall?’ was mijn grootste vijand. Angsten en kwelgedachten sleurde ik met me mee die mijn dromen naar meer vrijheid om zeep hielpen. Toch wilde ik mijn eigen pad gaan bewandelen en die angsten overwinnen. Daarom startte ik eind 2020 mijn coachtraject met Groeihelden.⁠ ⁠ Mijn verwachtingen? Handvatten om een berg te durven beklimmen en te starten als online ondernemer, waardoor ik naar de bergen kon afreizen wanneer ik daar behoefte aan had.⁠ ⁠ Het resultaat? ‘I’m flying!’ Ik ben niet 1, maar 3 bergtoppen verder: eindelijk durfde ik de sprong te wagen, heb ik een divers portfolio aan online opdrachten EN de Alpen als mijn Home Office. Zo kan ik dagelijks genieten van de natuur, terwijl ik mezelf blijf uitdagen en ontwikkelen. Dat is vrijheid voor mij. Bovendien (en niet onbelangrijk) had ik mijn financiële investering in het coachtraject er binnen 3 maanden uit.⁠ ⁠ Doelen concreet maken en actie: Groeihelden is mijn inspiratiebron, mijn stok achter de deur en mijn accelerator. Carolien en Nienke namen mij bij de hand hoe angst slechts een mindset is en hoe ik op mijn intuïtie leerde te vertrouwen. Dag in-dag uit besef ik me hoe vrij ik me voel en hoe ik vol vertrouwen mijn keuzes maak.⁠ ⁠ Mijn long term take away? Mijn groeimindset met vertrouwen als bron. Ik wist dat dit coachtraject mij stevigheid kon brengen, maar het leven wat ik nu leid is grootser dan de dromen die ik had. Toch wil ik nog verder, mijn ambitie is terug! Daarom stappen Groeihelden en ik door naar een nog hogere bergtop en duiken we een vervolgtraject in! Immers: Ain’t no mountain high enough.⁠
ALPINE FLORINE
Floor Gostelie
Joanne-13-scaled
Kakelverse volledig zelfstandig ondernemer en toch gekozen voor de coaching van Nienke en Carolien. Spannend?! Zeker weten, want wat gaat er gebeuren het aankomende half jaar. Vol vertrouwen ingestapt en geen seconde spijt. Elke keer strech ik mijzelf, kom ik mijn limiterende gedachten tegen en herpak ik mijzelf in groei en ontwikkeling. Allemaal dankzij Nienke en Carolien. Ik mag leren, fouten maken en mijn ideeën op tafel gooien. Ik word gehoord, gezien en gevoeld. Ik mag mijn richting kiezen maar word getriggerd na te denken over de stappen die ik zet en zo kom ik tot een concreet aanbod, het aanbod waar ik gelukkig van word. Dit had ik niet zo snel kunnen realiseren zonder de dames van Groeihelden. Mijn gevoel, gun ik iedereen. Op naar nog veel meer mooie sessies, inzichten en ontwikkelingen!
JOANNEHELPS.NL
Joanne
foto jody
Toen ik bij Groeihelden begon wist ik dat ik het niet alleen kon, bang dat ik met passie zou starten en als de passie dan zou wegebben dat er te grote bergen zouden ontstaan. Ik had dé passie niet de expertise. Zodra de grote uitdagingen dan tevoorschijn zouden komen, was ik bang dat ik ermee zou stoppen. Ik had veel belemmerende gedachten en ik had deze stok achter de deur nodig. Ik zag mijzelf niet als een professional. Door Groeihelden heb ik geleerd dat ik echt een ondernemer ben, en niet een bedrijfje of hobby heb. Hiervoor had ik alleen maar een droom van wat het bedrijf in A flash. Deze verre droom werd niet alleen maar realiteit, maar die droom is ver, ver, ver overtroffen. Ik gun het elke ondernemer om dit traject aan te gaan bij Groeihelden. Als ik heel eerlijk naar mijzelf ben, denk ik dat dit dé grootste fout zou zijn als ik dit traject niet was aangegaan.
In a Flash card
Jodie