KICKSTART YOUR FREEDOM

Weet jij dat je volledig remote wilt werken, maar weet je nog niet precies wat voor online business je wilt runnen, wat er echt goed bij je past en waar je moet beginnen?

Vul dan onderstaand formulier in en we plannen jouw sessie!

WIL JIJ?

Boek dan jouw 1-1 KICKSTART YOUR FREEDOM sessie

HEB JIJ HET GEVOEL DAT?

Dan is deze sessie echt iets voor jou! In deze sessie krijg je antwoord op al deze, en meer, vragen die je hebt! Kortom, na deze 2 uur durende 1-1 sessie weet jij precies waar je naar toe gaat werken en kan jouw avontuur beginnen!

 

PERSOONLIJKE DRIJFVEREN

Als je bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilde dan ben je bij ons aan het goede adres! Maar ondernemen is ook keihard werken. Dus hoe zorg je voor de balans?

Waar krijg jij een ‘kick’ van? Wat drijft je om te ondernemen? Wat zorgt ervoor dat je ’s ochtends enthousiast je bed uit komt om aan de slag te gaan?

Als er iets positiefs op werk gebeurt waarvan je denkt: ‘YES, dit is echt heel gaaf!!”, waar komt dit vandaan? Een tevreden klant? Een groot contract dat je hebt binnengesleept? Een lastig probleem dat je hebt opgelost?

Onze drijfveren vertellen ons waarom we doen wat we doen. Waar jij geluk in vindt en welke dromen je wilt najagen. 

Als je dit eenmaal weet wordt ondernemen een stuk makkelijker!

TAKE CHARGE!

Jij bent verantwoordelijk voor jouw succes. Maar laat hier geen onduidelijkheid over bestaan, een succesvolle onderneming bouwen is niet makkelijk. Het kost veel energie, tijd en doorzettingsvermogen.

Toch zijn er een paar strategische short-cuts die je kan nemen om ervoor te zorgen dat je sneller jouw dromen waarmaakt.

Precies weten wat je drijft, waar jij gelukkig van wordt en wat vrijheid voor jou betekent is één van die short-cuts. Wij zeggen altijd maar zo: als je weet waar je naar toe gaat, is het makkelijker om de route uit te stippelen.

Nienke en Carolien werken tijdens de 1-1 sessie met verschillende tools en technieken om jouw drijfveren en dromen boven water te krijgen. Maar de meest praktische tool die we inzetten is de DISC analyse. Nienke en Carolien zijn namelijk beide gecertificeerde DISC trainers.

HOE WERKT HET

  • Voorafgaand aan de sessie vragen we je een vragenlijst in te vullen op basis waarvan jouw DISC en Drijfveren zijn gebaseerd
  • De sessie duurt al snel 2 uur. Een intensieve deep-dive dus
  • Het is een 1 op 1 sessie met Carolien of Nienke. Op basis van jouw profiel maken wij de beste match
  • Je ontvangt een uitgebreide analyse van jouw drijfveren en doelen. Hierin staat waar jij moeiteloos fantastisch in bent, maar ook wat je valkuilen zijn

Wat is de investering?

399
Online 1-1 sessie
Nienke en Carolien zijn gecertificeerde DISC trainers. Je ontvangt dan ook je eigen persoonlijke DISC profiel inclusief drijfveren
a de sessie weet je precies wat jou drijft, wat vrijheid voor jou betekent en hoe jij je business kan upgraden

Wacht niet langer en neem contact op!

ZIJ GING JE VOOR

Ik heb de Kickstart Your Freedom sessie als zeer positief ervaren. Jullie brengen een hoop positiviteit en enthousiasme over en waar nodig worden ook de kritische punten besproken. Ik heb er veel aan gehad omdat ik aan het begin sta van mijn carrière als zelfstandige.

De sessie heeft me heel veel inzichten gegeven. Wat ik heel mooi vond om te lezen was dat mijn basis- en responsstijl sterk overeenkomen. Dat ik in mijn geval niet aan mijn rol of omgeving aanpas. Waar ik best trots op ben!

Als je bewust bent van je motivatie en drijfveren, zal je werk plezieriger zijn (werkgeluk) en meer energie geven. Dit is voor mij duidelijk geworden in de drijfveren analyse. Waar wordt ik blij van en krijg ik dus energie van en wat frustreert me en geeft me stress.

Ik ben erg enthousiast over de analyse en de sessie. Heb ontzettend veel tips gekregen. De eye-opener is er zeker!!

Jacobina Dees

Ik vond de sessie super waardevol!

Als beginnende ondernemer geeft dit zoveel richting in alle nieuwe kennis, soms is het niet te overzien en wist ik niet waar de focus op te leggen. Dat is door jullie sessie veel duidelijker.

Voor mij was het heel fijn om terug te krijgen dat ik mijn stijl niet hoef aan te passen en vanuit mijn eigen stijl en waarden mag en kan ondernemen.

Dat ik niet een stijl die mij vreemd is hoef toe te passen om te kunnen ondernemen en dat ik bij mezelf kan blijven. En zoals jullie aangaven, is er geen goed of fout.

Aanpassen zou me juist alleen maar energie kosten, energie die ik liever voor mijn bedrijf gebruik 😉

Monique Bink

GA JIJ ER OOK VOOR?

Ben jij klaar om te veranderen, jouw bedrijf te laten groeien en meer vrijheid te ervaren? Neem direct contact op!

WIE ZIJN WIJ?

NIENKE

Nienke is haar carrière begonnen bij één van de grootste online winkels van Nederland: Wehkamp.

  • Als online marketeer ontwikkelde ze een succesvolle online strategie en was ze verantwoordelijk voor verschillende productlijnen
  • Al snel werd ze eindverantwoordelijk voor affiliate marketing. Ze heeft dit praktisch opgezet en ze zagen heel erg snel resultaten

Nienke besloot vervolgens haar passie voor marketing en haar passie voor skiën te combineren. In de wintermaanden is ze privéinstructrice en daarnaast is ze business & marketingcoach bij GROEIHELDEN.

Ze heeft  als online marketing expert binnen verschillende branches en bedrijven gewerkt. Waaronder Heineken. Waarin ze verantwoordelijk was voor de strategie en lancering van verschillende marketing kanalen. Met focus op affiliate marketing, social media, marktplaatsen en Google Adwords.

Of dat nog niet genoeg is, ze is ook eigenaar van het succesvolle Instagram kanaal en gelijknamige blogplatform: She and Ski. Waarin Nienke haar liefde voor skiën, de bergen en het buitenleven met haar volgers deelt.

CAROLIEN

Carolien is haar marketing carrière begonnen bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software.

  • Op haar 24e stuurde ze een team van 10-15 mensen aan waarvoor ze genomineerd werd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar
  • Samen met het leadgeneratie team was ze verantwoordelijk voor de afspraken van accountmanagers. AFAS draaide afgelopen jaar 166 miljoen euro omzet. Dat ze een succesvolle leadmachine hebben lijkt me duidelijk.
  • Ze was eindverantwoordelijk voor de ruim 400 evenementen die werden georganiseerd, en mede verantwoordelijk voor de sponsorschappen AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater
  • Daarnaast zat ze in het bestuur van de AFAS Foundation (die destijds een budget had van 2 miljoen euro om aan goede doelen te geven) en mocht projecten bezoeken in Afrika en Moldavië.

En toch was er iets wat ze moest proberen. Daarom besloot ze als freelancer organisaties te helpen met een succesvolle leadmachine en dus de groei van hun bedrijf. 

Daarnaast heeft ze tientallen ondernemers verder geholpen met de volgende stap in hun bedrijf middels consultancy of coachingstrajecten. Als business & marketingcoach voor GROEIHELDEN kan ze hierin haar volledige passie en al haar energie kwijt.

VEELGESTELDE VRAGEN

De investering voor de sessie is 399 euro. Hiervoor krijg je een complete DISC en Drijfveren analyse, die we vervolgens praktisch vertalen naar jouw droombedrijf en bijbehorende doelstellingen.

Ik snap dat het kosten zijn. Investeren in jezelf of in je bedrijf is altijd lastig. Want wat levert het je nou precies op?

In dit geval weten wij dat deze sessie voor zo verschrikkelijk veel inzichten zorgt dat je daar direct profijt van hebt. In je bedrijf maar ook gewoon in je persoonlijke leven.

Zie het echt als een short-cut die ervoor zorgt dat jij sneller jouw dromen behaald.

We hebben ervoor gekozen om het seminar klein te houden, zodat jij de ruimte hebt om je vragen te stellen en antwoord te krijgen.

Het is helemaal niet zo dat je een camera aan moet zetten, maar we willen graag de groep klein houden zodat we de interactie kunnen opzoeken en je echt verder helpen.

Wat het ook is, vrijheid is voor jou de belangrijkste reden waarom je bent gaan ondernemen en je wilt dit nog meer voelen in je bedrijf.

De ondernemers die het beste bij ons passen zijn ondernemers die diensten leveren en nu nog veel uurtje-factuurtje werken.

Je bent op zoek naar meer vrijheid, zodat ook als je even niet werkt je alsnog geld kan verdienen.

Je wilt bijvoorbeeld meer tijd met je gezin doorbrengen, vaker reizen of geheel locatie onafhankelijk werken.

De vraag is waar twijfel je precies over?  Je mag ons altijd even bellen, mailen of zoek ons op op Instagram!

nienke@groeihelden.com
carolien@groeihelden.com

Check onze Instagram

Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons even een mail!

nienke@groeihelden.com
carolien@groeihelden.com

SESSIE BOEKEN?
VUL HET FORMULIER IN EN WE NEMEN
CONTACT MET JE OP

www.groeihelden.com