ONLINE TRAININGEN

PRAKTISCH, NUTTIG EN OVERZICHTELIJK

MEER KLANTEN

Je wilt niet alleen meer klanten, maar je wilt vooral meer van je favoriete klanten. Maar waar begin je? Wij zijn van mening dat groei binnen je bedrijf begint bij marketing. Een STERKE MARKETINGSTRATEGIE zorgt ervoor dat jij altijd duidelijke kaders hebt om jouw doelstellingen te behalen. Op die manier zit je niet zonder klanten, en is dit wel het geval dan weet je precies wat je in kan zetten om MEER KLANTEN te krijgen. 

MAAR HOE DAN?

Marketing lijkt heel ingewikkeld maar eigenlijk is het heel simpel. En dat is precies hoe onze online trainingen in elkaar zitten. Duidelijk, praktisch en direct toepasbaar binnen jouw bedrijf. Altijd met als einddoel: meer klanten

Na het volgen van de training kan je direct aan de slag met het laten groeien van jouw bedrijf. Onze ervaring en expertise hebben we gebundeld en in de online trainingen verwerkt. Voor ons een manier om veel ondernemers te helpen bij hun bedrijf. Dit betekent niet dat er geen persoonlijk contact is. Heb je vragen of kom je er niet uit dan nemen wij direct contact met je op en helpen je op weg.

LIKES

Als er één ding belangrijk is, is dat jouw bedrijf ook doordraait als je even niet aan het werk bent. Met LIKES heb je altijd ideeën op de plank liggen die relevant zijn voor jouw doelgroep. Daardoor is het ontzettend makkelijk om vooruit te werken.

Wil jij minder tijd besteden aan social media maar wel resultaten behalen? Dan is dit echt iets voor jou!

  • Eindeloze ideeën voor je posts
  • Snelle groei van je volgers, likes en comments
  • Een duidelijke strategie die je kan blijven toepassen
  • Contentrubrieken en een contentkalender zodat je precies weet waarover je gaat posten
  • Onbeperkt toegang tot de training 
€ 29,99,-

THE BACKPACK

Heb jij behoefte aan een duidelijke marketingstrategie? Dan is deze training echt iets voor jou. In 5 modules neemt Carolien je mee langs de belangrijkste stappen voor een marketingplan. Jij beantwoord vragen en Carolien gaat vervolgens voor je aan de slag. Na het afronden van deze training heb je een marketingplan voor het hele jaar klaarliggen. Inclusief marketingmiddelen mix zodat jij precies weet wat je uit de kast kan trekken om je doelstellingen te behalen.

  • In 5 stappen jouw persoonlijke marketingplan
  • Jij geeft de input, Carolien schrijft je marketingplan
  • Praktische adviezen en tips
  • Uitleg en inspiratie in video, tekst en vragen
  • Persoonlijk advies
INVESTERING € 399,-

VOOR WIE ZIJN DE ONLINE TRAININGEN?

Ben je heel specifiek op zoek naar meer informatie en hulp over een marketingvraagstuk, maar ‘you don’t wanna break the bank’? Dan zijn onze online trainingen super effectief. Nienke en ik hebben onze jarenlange marketingervaring gebundeld in de online trainingen. Op die manier kunnen we onze kennis overbrengen voor een lager tarief en jou toch goed helpen! Persoonlijk contact is altijd mogelijk als je er niet uitkomt, dus don’t worry. We staan voor je klaar! 

ZIJ GINGEN JE VOOR

Dinaverkoopt
Carolien kan zich goed verplaatsen in het probleem of je doelgroep en komt met praktische oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn of je snel inzicht geven in waar jij als ondernemer je focus op moet leggen. Haar energie is aanstekelijk en ze is een echt aanpakker: precies wat je als ondernemer nodig hebt om verder te komen of een duwtje in de rug te krijgen!
DINA HEULE
DINA VERKOOPT
Betekenisme-Laura
Carolien is de vrouw voor je marketingvraagstuk! Met haar kritische vragen heeft ze mij sterk aan het denken gezet, meer focus gegeven en geleerd wat er echt toe doet bij/voor mijn potentiele klanten. Haar aanstekelijke energie, expertise en talent om snel tot de kern te komen, gaven mij het vertrouwen om Betekenisme naar een hoger niveau te tillen!
BETEKENISME
LAURA GROTEN - WILMS
Thomas
Carolien heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn visie en doelgroep. Iedereen heeft zijn sterke kanten en marketing is niet zo mijn ding. Zij is de ideale sparringpartner voor mij op het gebied van marketing. Heldere communicatie, leuke ideeën en ze heeft veel verstand van doelgroepen!
THOMAS DE AANKOOPMAKELAAR
Thomas van Elteren

GA JIJ ER OOK VOOR?

Wil jij aan de slag met jouw marketingactiviteiten? Start direct met een online training en ga aan de slag!