BESPAAR TIJD EN STRESS

EN VERDUBBEL JE BEREIK BINNEN ÉÉN MAAND

Wil jij als ondernemer succes behalen met social media?

 Maak jij van instagram je #1 verkoopkanaal? Of zet jij LinkedIn strategisch in om opdrachten uit te halen?

 

In deze training ga je aan de slag met jouw unieke social media strategie en heb jij altijd interessante en relevante content om te posten gericht op verkoop.

€ 29,99 euro

Klanten werven zonder uren te scrollen

Ik kan uren rondhangen op sociale media kanalen als Instagram, wat mijn productiviteit uiteraard niet ten goede komt. Toen ik net begon als ondernemer dacht ik vaak: wauw, die ondernemer heeft haar Instagram goed voor elkaar. Interessante onderwerpen, toffe foto’s. Dat wil ik ook!

Zelf merkte ik dat posts bedenken me best veel tijd en energie koste. Daarnaast was het niet prioriteit nummer 1, waardoor ik niet structureel berichten postte.

Het algoritme van Instagram gaat je pas echt belonen als je een duidelijke strategie hebt en deze volhoudt!

 

Toen we GROEIHELDEN startten was het duidelijk, Social media gaat één van onze belangrijkste verkoopkanalen worden aangezien onze doelgroep zich hier bevindt.

ONZE SUCCESFORMULE

We besloten onze kennis en ervaringen te bundelen en een strategie in te zetten waarvan we weten dat die werkt:

 • We bepaalden een sterke visie en het aantal likes, comments en volgers begon te groeien. Je bekijkt dus niet per dag wat je wilt posten (en dat is een mega timesaver!)
 • We maken een contentkalender en werken weken of maanden vooruit. Geen stress rondom het posten waardoor we ons gedurende de week kunnen focussen op de verkoop van onze diensten
 • We maken elke keer weer een goede mix van content die echt relevant, interessant en leuk is om naar te kijken
We groeiden binnen 2 maanden met 200 volgers die precies in onze doelgroep vallen. Zonder te adverteren! 200 extra potentiële klanten die we ineens elke dag bereiken!

GROEIEN DOE JE ZO!

De strategie die we hebben geïmplementeerd werkt. En dat is dan ook precies wat we delen in LIKES. Zodat ook jij social media als succesvol verkoopkanaal kan inzetten.

Als er één ding belangrijk is, is dat jouw bedrijf ook doordraait als je even niet aan het werk bent. Met LIKES heb je altijd ideeën op de plank liggen die relevant zijn voor jouw doelgroep. Daardoor is het ontzettend makkelijk om vooruit te werken.

Wil jij minder tijd besteden aan social media maar wel resultaten behalen? Dan is dit echt iets voor jou!

Grootste voordelen:

 • Eindeloze ideeën voor je posts
 • Snelle groei van je volgers, likes en comments
 • Een duidelijke strategie die je kan blijven toepassen
 • Contentkalender gevuld met alle actualiteiten waar je vervolgens op inhaakt
 • Contentrubrieken zodat je precies weet waarover je gaat posten
 • Onbeperkt toegang tot de training 

INCLUSIEF EXTRA BONUSSEN

01 101 IDEEËN OM TE POSTEN

Een lijst met 101 ideeën om te posten, voor als je het echt niet meer weet.

02 NOOIT MEER EEN DAG VERGETEN

Valentijnsdag of Pinksteren vergeet je niet zo snel, maar wist je dat er ook een ‘Wereld Milieu-dag’ is. of een ‘Internationale vrouwendag’. In deze contentkalender staan alle data voor je verwerkt. Pak ‘m erbij bij het inplannen van je content en je vergeet nooit meer een belangrijke dag.

03 CONTENTHACKS

Een e-boek gevuld met slimme tips, zoals welke planningstool gebruik je en waarvoor. Maar ook waar je (gratis) stockfoto’s kan downloaden. Inclusief 4 gouden tips om snel meer volgers aan te trekken.

EN DAT ALLEMAAL VOOR MAAR €29,99

Wij weten zeker dat deze methode ervoor zorgt dat jij minder tijd kwijt bent aan social media en toch goede resultaten behaalt.

Waarom dan toch zo goedkoop? GROEIHELDEN is ontstaan vanuit de ambitie om andere ondernemers te helpen. Aangezien we nog maar net zijn begonnen is dit een mooie manier om kennis te maken!

Dus laten we onszelf even voorstellen:

NIENKE

Nienke is haar marketing carrière begonnen bij één van de grootste online winkels van Nederland: Wehkamp.

 • Als online marketeer ontwikkelde ze een succesvolle online strategie en was ze verantwoordelijk voor verschillende productlijnen
 • Al snel werd ze eindverantwoordelijk voor affiliate marketing. Ze heeft dit praktisch opgezet en ze zagen heel erg snel resultaten

Nienke besloot vervolgens haar passie voor marketing en haar passie voor skiën te combineren. In de wintermaanden is ze privéinstructrice en de rest van het jaar is ze als online marketing expert werkzaam binnen veel verschillende branches, bedrijven en sectoren.

Waaronder Heineken. Waarin ze verantwoordelijk was voor de strategie en lancering van verschillende marketing kanalen. Met focus op affiliate marketing, social media, marktplaatsen en Google Adwords.

Of dat nog niet genoeg is, ze is ook eigenaar van het succesvolle Instagram kanaal en gelijknamige blogplatform: She and Ski. Waarin Nienke haar liefde voor skiën, de bergen en het buitenleven met haar volgers deelt.

CAROLIEN

Carolien is haar marketing carrière begonnen bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software.

 • Op haar 24e stuurde ze een team van 10-15 mensen aan waarvoor ze genomineerd werd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar
 • Samen met het leadgeneratie team was ze verantwoordelijk voor de afspraken van de accountmanagers. AFAS draaide afgelopen jaar 166 miljoen euro omzet. Dat ze een succesvolle leadmachine hebben lijkt me duidelijk.
 • Ze was eindverantwoordelijk voor de ruim 400 evenementen die werden georganiseerd, en mede verantwoordelijk voor de sponsorschappen AZ, AFAS Live en het AFAS Circustheater
 • Daarnaast zat ze in het bestuur van de AFAS Foundation (die destijds een budget had van 2 miljoen euro om aan goede doelen te geven) en mocht projecten bezoeken in Afrika en Moldavië.

En toch was er iets wat ze moest proberen. Daarom besloot ze als freelancer organisaties te helpen met een succesvolle leadmachine en dus de groei van hun bedrijf.  Daarnaast heeft ze tientallen ondernemers verder geholpen met de volgende stap in hun bedrijf middels consultancy of coachingstrajecten.

MEER VRIJHEID, HOGERE OMZETTEN, LEUKERE KLANTEN EN GEEN STRESS

Nienke en Carolien bundelen hun krachten, ervaringen en kennis in GROEIHELDEN. Ontstaan vanuit de ambitie om ondernemers te helpen meer vrijheid te ervaren, hogere omzetten te draaien en alleen nog maar te werken met leuke klanten.

Wil jij ook tijd besparen en wel giga resultaten halen met je social media kanalen? Start dan direct met LIKES en je verdubbelt je bereik binnen één maand.

NO-NONSENSE TRAINING

Deze no-nonsense online training is simpel en makkelijk opgebouwd.

De video uitleg is kort en to the point. Je hoeft dus niet op je vrije avond een uitleg van 20 minuten te bekijken om aan de slag te gaan.

Daarnaast is de training vooral heel praktisch ingericht. Je hebt een video met uitleg en vervolgens ga je aan de slag met de opdrachten

DIT GA JE DOEN:

 • Je gaat aan de slag met je doelgroep en komt erachter waar je ze kan bereiken en met welke boodschap
 • Je leert welke taal je moet spreken om perfect aan te sluiten en je likes, volgers en comments te laten groeien
 • Je kiest minimaal 6 contentrubrieken en bedenkt hier onderwerpen bij zodat je precies weet wat je moet posten
 • Je maakt een contentkalender zodat je dit één keer inricht en er voor de rest niet meer naar hoeft te kijken.

Wat kost de training?

29,99

Inclusief gratis bonusmateriaal: 101 ideeën om te posten, contenthacks en nooit meer een dag vergeten!

Online training met 4 lessen
Uitleg en inspiratie via tekst en video
Onbeperkt toegang tot het trainingsplatform

DIT IS LIKES

Als er één ding belangrijk voor ons is, dat is dat ons bedrijf ook doordraait als we niet aan het werk zijn. Samen maken wij elke maand een contentkalender met inspirerende berichten en video’s. Dit doen we aan de hand van onze bewezen methode.

Door deze bewezen methode hebben we ten alle tijden relevante ideeën en wordt het supermakkelijk om te posten.

 

Onze bewezen methode hebben we in de training gestopt zodat jij deze ook super makkelijk kan toepassen. Om ervoor te zorgen dat jij social media succesvol gaat inzetten voor jouw bedrijf!

Bekijk de welkomstvideo om een beter beeld te krijgen!

OM JE POSTS NOG AANTREKKELIJKER TE MAKEN KRIJG JE 3 GRATIS BONUSSEN

01 101 IDEEËN OM TE POSTEN

Een lijst met 101 ideeën om te posten, voor als je het echt niet meer weet.

02 NOOIT MEER EEN DAG VERGETEN

Valentijnsdag of Pinksteren vergeet je niet zo snel, maar wist je dat er ook een ‘Wereld Milieu-dag’ is. of een ‘Internationale vrouwendag’. In deze contentkalender staan alle data voor je verwerkt. Pak ‘m erbij bij het inplannen van je content en je vergeet nooit meer een belangrijke dag.

03 CONTENTHACKS

Een e-boek gevuld met slimme tips, zoals welke planningstool gebruik je en waarvoor. Maar ook waar je (gratis) stockfoto’s kan downloaden. Inclusief 4 gouden tips om snel meer volgers aan te trekken.

GARANTIE

We weten zeker dat als jij de lessen goed doorloopt en de strategie toepast je meer engament, likes en volgers krijgt. Mocht je toch besluiten dat deze training voor jou niet heeft gewerkt dan is de volgende garantieregeling van toepassing:

Je hebt 2 weken de tijd om de training af te ronden, vervolgens heb je nog 2 weken de tijd om de strategie te implementeren. Als je van mening bent dat de training niet waardevol genoeg is geweest stuur dan een e-mail naar: carolien@groeihelden.com.

Stuur jouw ingevulde opdrachten en jouw gemaakte posts mee inclusief de resultaten. Vervolgens plannen we een telefoongesprek in om door te nemen waar het is mis gegaan en zal je jouw investering retour krijgen.

Wat kost de training?

29,99

Inclusief gratis bonusmateriaal: 101 ideeën om te posten, contenthacks en nooit meer een dag vergeten!

Online training met 4 lessen
Uitleg en inspiratie via tekst en video
Onbeperkt toegang tot het trainingsplatform

www.groeihelden.com