fbpx

REMOTE BUSINESS MASTERY

Dit groeiprogramma is voor de startende ondernemer die volledig remote wilt werken. Vanaf elke plek op de wereld aan de slag kan voor haar business en dus een volledig online bedrijf wilt runnen.

Je wilt een volledig online business model, locatie onafhankelijk werken en een winstgevend bedrijf neerzetten. Zodat jij goed kan leven van jouw eigen bedrijf. 

Tijdens dit 6 maanden groepstraject is dat dan ook precies wat we doen. Een volledig online business model implementeren wat bij jou past en voor jouw werkt. Zodat ook jij binnen de kortste keren de remote lifestyle leeft!

Op 18 januari starten we weer met een nieuwe groep. Wil jij nog meedoen? Laat direct jouw gegevens achter via het aanmeldformulier en wij kijken of traject echt bij je past!

REMOTE BUSINESS MASTERY

Dit groeiprogramma is voor de startende ondernemer die volledig remote wilt werken. Vanaf elke plek op de wereld aan de slag kan voor haar business en dus een volledig online bedrijf wilt runnen.

Tijdens dit 6 maanden groepstraject is dat dan ook precies wat we doen. Een volledig online business model implementeren wat bij jou past en voor jouw werkt. Zodat ook jij binnen de kortste keren de remote lifestyle leeft!

Op 18 januari starten we met een nieuwe groep. Wil je nog mee doen? Meld je direct aan!

WIL JIJ EEN VOLLEDIG ONLINE BUSINESS MODEL?

Je wilt locatie onafhankelijk werken en een goed winstgevend bedrijf neerzetten. Geld verdienen vanachter je laptop en de vrijheid hebben om te wonen op jouw lievelingsplek in de wereld. 

Maar op dit moment is dit nog niet de realiteit.

Op dit moment heb je moeite met het omzetten van jouw plannen en ideeën naar een winstgevend bedrijf. Waar moet je beginnen, en wat werkt wel en wat werkt niet? Daarnaast vind je het lastig om de zekerheid die je nu hebt op te geven. Hoe zorg je ervoor dat jij zodra je er 100% voor gaat hier ook een goede boterham aan kan verdienen?

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van een online business model dat echt bij jouw dromen en drijfveren past, en vanuit daar een winstgevend bedrijf opstarten? Vraag dan nu direct jouw matchcall aan!

Wonen en werken in de bergen

Eigenaresse Floor van AlpineFlorine woont inmiddels op haar favoriete plek in de bergen.

In de eerste 3 maanden van onze samenwerking verhuisde ze niet alleen, maar zette ze ook een succesvol VA bedrijf neer waardoor ze haar droom waar kon maken.

Check de video voor onze samenwerking met Floor.

LIVING THE REMOTE LIFESTYLE

Als jij het liefste volledig remote wilt werken ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu wilt reizen en werken tegelijkertijd, in jouw favoriete land wilt wonen of omdat je de vrijheid die locatie onafhankelijk werken je bied heerlijk vind.

Maar wat houd je nog tegen om je dromen na te jagen?

  • Misschien wil je graag locatie onafhankelijk werken maar geloof je dat dit met jouw ideeën en huidige business lastig te realiseren is
  • Misschien werk je nog in loondienst en wil je de sprong wel wagen, maar vind je het ook onwijs spannend en wil je het graag goed doen
  • Je gelooft wel dat een online bedrijf je meer vrijheid geeft en de mogelijkheid bied voor een passief inkomen maar vraag jij je af hoe je dit het beste kan aanvliegen.
  • Je vind het lastig om je huidige zekerheden op te geven en in het diepe te springen. Wat nou als het niet lukt?
Maar wat nou als het wel lukt?

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een succesvolle business kan runnen met een volledig online verdienmodel. Jij bezit unieke kwaliteiten en talenten waardoor ook jij jouw dromen waar kan maken.

En NU het perfecte moment om te starten. Nog nooit waren er zoveel mogelijkheden om online te werken.

Want zeg nou eerlijk. Jij weet eigenlijk allang dat je meer vrijheid wilt, zelf keuzes maken en te gaan en staan waar jij wilt.

Dus wat zeg je ervan? Durf jij het aan om de eerste stap richting locatie onafhankelijk werken te zetten?

Let us help!

Terwijl jij druk bezig bent met twijfelen en wachten op het juiste moment heeft iemand anders jouw droombusiness al opgebouwd. Wacht niet langer en plan jouw matchcall!

REMOTE BUSINESS MASTERY

Onze Remote Business Mastery is ontwikkeld voor startende ondernemers. Een groepsprogramma waarin je 6 maanden lang aan de slag gaat met jouw droom om locatie onafhankelijk te werken.

Nienke en Carolien staan gedurende 6 maanden voor je klaar en je gaat aan de slag met onze succesformule. Niet één coach dus, maar twee!

Hoe het werkt?

  • Gedurende 6 maanden staan Nienke en Carolien wekelijks voor je klaar. Loop je vast of heb je een vraag stel die dan via de mail. Je hoeft niet te wachten op een sessie
  • Elke maand gaan we aan de slag met een stap uit onze succesformule. Dit thema staat dan ook de gehele maand centraal. Maandelijks heb je een masterclass en een groepscoaching. Elke 2 weken dus contact met Nienke en Carolien
  • Je krijgt toegang tot alle kennis en ervaring van Nienke en Carolien. Maar natuurlijk ook hun netwerk. Daarnaast vergroot je jouw eigen netwerk direct met je groepsgenoten.
Wij helpen je te veranderen (mentaal en praktisch) om ervoor te zorgen dat jij volledig remote kunt werken en kunt leven van jouw online business. 

ZIJ GINGEN JE VOOR

‘What if I fall?’ was mijn grootste vijand. Angsten en kwelgedachten sleurde ik met me mee die mijn dromen naar meer vrijheid om zeep hielpen. 

Toch wilde ik mijn eigen pad gaan bewandelen en die angsten overwinnen. Daarom startte ik eind 2020 mijn coachtraject met Groeihelden.⁠

Mijn verwachtingen? Handvatten om een berg te durven beklimmen en te starten als online ondernemer, waardoor ik naar de bergen kon afreizen wanneer ik daar behoefte aan had.⁠

Het resultaat? ‘I’m flying!’ Ik ben niet 1, maar 3 bergtoppen verder: eindelijk durfde ik de sprong te wagen, heb ik een divers portfolio aan online opdrachten EN de Alpen als mijn Home Office. Zo kan ik dagelijks genieten van de natuur, terwijl ik mezelf blijf uitdagen en ontwikkelen. Dat is vrijheid voor mij.

Bovendien (en niet onbelangrijk) had ik mijn financiële investering in het coachtraject er binnen 3 maanden uit.⁠

Doelen concreet maken en actie: Groeihelden is mijn inspiratiebron, mijn stok achter de deur en mijn accelerator. Carolien en Nienke namen mij bij de hand hoe angst slechts een mindset is en hoe ik op mijn intuïtie leerde te vertrouwen. Dag in-dag uit besef ik me hoe vrij ik me voel en hoe ik vol vertrouwen mijn keuzes maak.⁠

Mijn long term take away? Mijn groeimindset met vertrouwen als bron. Ik wist dat dit coachtraject mij stevigheid kon brengen, maar het leven wat ik nu leid is grootser dan de dromen die ik had. Toch wil ik nog verder, mijn ambitie is terug! Daarom stappen Groeihelden en ik door naar een nog hogere bergtop en duiken we een vervolgtraject in! Immers: Ain’t no mountain high enough.⁠

ALPINE FLORINE
FLOOR

Kakelverse volledig zelfstandig ondernemer en toch gekozen voor de coaching van Nienke en Carolien. Spannend?! Zeker weten, want wat gaat er gebeuren het aankomende half jaar.

Vol vertrouwen ingestapt en geen seconde spijt.
Elke keer strech ik mijzelf, kom ik mijn limiterende gedachten tegen en herpak ik mijzelf in groei en ontwikkeling.


Allemaal dankzij Nienke en Carolien. Ik mag leren, fouten maken en mijn ideeën op tafel gooien. Ik word gehoord, gezien en gevoeld.


Ik mag mijn richting kiezen maar word getriggerd na te denken over de stappen die ik zet en zo kom ik tot een concreet aanbod, het aanbod waar ik gelukkig van word.
Dit had ik niet zo snel kunnen realiseren zonder de dames van Groeihelden.
Mijn gevoel, gun ik iedereen.

Op naar nog veel meer mooie sessies, inzichten en ontwikkelingen!

JOANNEHELPS.NL
JOANNE

Toen ik bij Groeihelden begon wist ik dat ik het niet alleen kon, bang dat ik met passie zou starten en als de passie dan zou wegebben dat er te grote bergen zouden ontstaan.

Ik had dé passie niet de expertise.

Zodra de grote uitdagingen dan tevoorschijn zouden komen, was ik bang dat ik ermee zou stoppen. Ik had veel belemmerende gedachten en ik had deze stok achter de deur nodig.

Ik zag mijzelf niet als een professional. Door Groeihelden heb ik geleerd dat ik echt een ondernemer ben, en niet een bedrijfje of hobby heb.

Hiervoor had ik alleen maar een droom van wat het bedrijf in A flash. Deze verre droom werd niet alleen maar realiteit, maar die droom is ver, ver, ver overtroffen.

Ik gun het elke ondernemer om dit traject aan te gaan bij Groeihelden. Als ik heel eerlijk naar mijzelf ben, denk ik dat dit dé grootste fout zou zijn als ik dit traject niet was aangegaan.

IN A FLASHCARD
JODIE

GA JIJ ER OOK VOOR?

Terwijl jij druk bezig bent met twijfelen en wachten op het juiste moment heeft iemand anders jouw droombusiness al opgebouwd. Wacht niet langer en meld je aan!

WIJ ZIJN GROEIHELDEN

Als online marketing & business coaches is het onze missie om ondernemers te helpen met het bouwen van een volledige online bedrijf. Zodat jij je dromen kan waarmaken. 

Nienke en Carolien hebben elkaar in een ver verleden in de bergen van Oostenrijk leren kennen. En dat Nienke nu in volledig in Oostenrijk woont en werkt, is dan ook geen toeval.

Toen Nienke en Carolien het werkende leven in stapten voelde het ineens ontzettend opgesloten. We gingen van veel vrijheid in onze studententijd – wat gelijk stond aan seizoenen doorbrengen in Oostenrijk  – naar onze corporate kantoorjobs.

Toffe kantoorjobs waren het. Nienke ging als online marketeer aan de slag bij Wehkamp en Carolien werkte bij AFAS Software als marketing manager. Promoties, auto’s, bonussen en mooie salarissen mochten we ontvangen en toch waren we beide hartstikke ongelukkig.

Voor de buitenwereld hadden we ‘het’ perfect voor elkaar, maar wij wisten wel beter. Dit was niet waar wij gelukkig van werden.

Daarom besloten we beide om freelance marketeers te worden. Met de gedachte dat daarmee de gedroomde vrijheid vanzelf zou komen. Niets was minder waar. En locatie onafhankelijk werken, daar was echt geen sprake van.

Het roer ging om. Nieuwe businessmodellen werden geïntroduceerd die ervoor zorgde dat we volledig locatie onafhankelijk konden werken. Nienke verhuisde vrijwel direct naar Oostenrijk. Haar passie voor de bergen achterna. Carolien heeft haar vaste thuisbasis in Nederland maar kan ieder moment haar spullen pakken en vertrekken. 

Wij helpen onze klanten met het neerzetten van een compleet online bedrijf. Zodat jij vanaf nu alleen nog maar op locatie werkt als jij dat wilt.

headernc1

LET'S TALK MONEY

REMOTE BUSINESS MASTERY (6 maanden traject twv. 3.250 EURO)

Zes maanden lang 2 coaches aan je zijde. Elke maand een masterclass en een groepcoachsessie. Waarin je al je vragen kan stellen. Natuurlijk is er tussentijds ook altijd de mogelijkheid om contact op te nemen en vragen te stellen.

THE BACKPACK (marketingtraining incl. uitgewerkt marketingplan door ons gemaakt twv 399,-)

Een vaste stroom van leads, wie wil dat nu niet? Aangezien Nienke en Carolien beide opgeleid zijn tot marketeers, hebben ze hun kennis gebundeld in deze online training. Met als doel een ontzettend duidelijke en overzichtelijke marketingstrategie die je echt klanten oplevert. Extra bonus? Na het voltooien van de online training schrijven wij het marketingplan voor je. Hoef je dus niet zelf te doen!

LIKES (online training twv. 29,-)

Je krijgt gratis toegang tot onze social media training LIKES. Een online training waarmee jij tijd en stress bespaard terwijl je jouw bereik op sociale media verdubbelt.

De totale waarde van dit aanbod is bijna 4.000 euro

Nu geen 4000 euro

NU SAMEN voor 350 euro per maand (6 termijnen)

Deze actie geld alleen voor de groep die op 18 januari van start gaat