THE SIDEKICK

JOUW MARKETINGEXPERT BUITEN DE DEUR

THE SIDEKICK

Heb jij wel eens behoefte aan extra handjes of wil je een heel nieuw project op touw zetten en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan is de SIDEKICK echt iets voor jou.

Met de SIDEKICK haal jij jouw eigen marketingexpert in huis. We helpen je bij elke marketingklus die je kan bedenken. Of dit complete strategieën zijn of het inplannen van social media posts. We are your girls.

Heb je een heel specifiek vraagstuk of een uitgebreider project?
Dan is het financieel interessanter om de kaders samen te bepalen en een projectprijs af te spreken.

SPECIALIST OP SPEEDDIAL

Heb je hulp nodig bij het uitvoeren van jouw marketingstrategie, dan kan je ons daar uiteraard voor inzetten. We helpen je bijvoorbeeld bij het maken van content, creëren van een huisstijl en het optimaliseren voor je website. Jij bepaalt de opdracht en wij gaan voor je aan de slag.

Neem contact met ons op en leg je marketingvraagstuk aan ons voor.

PROJECTMANAGEMENT

Heb je een uitgebreid vraagstuk, bijvoorbeeld een nieuwe website, complete huisstijl of het goed neerzetten van je SEO en SEA dan is het interessant om gezamenlijk een projectprijs af te spreken.

Voor jouw portemonnee wel zo fijn en duidelijk.

We bepalen samen heel duidelijk de kaders, doelstellingen en mogelijkheden en spreken een projectprijs af. Op die manier sta je niet voor verrassingen achteraf en lopen de uren niet zomaar uit de klauwen.

Wij werken samen met een verschillende marketing experts die precies jouw vraagstuk kunnen oplossen. Wij sturen ze aan en zorgen ervoor dat je project succesvol wordt.

Op kwaliteit mag je rekenen!

NC8

VOOR WIE IS THE SIDEKICK?

Dit pakket is echt iets voor jou als:
 
  • Je het te druk hebt om je met marketingactiviteiten bezig te houden
  • Je geen zin hebt om je met marketingactiviteiten bezig te houden
  • Je wat ‘op de plank’ wilt hebben liggen
  • Je hulp van buitenaf wilt met het realiseren van jouw doelstellingen

ZIJ GINGEN JE VOOR

Dinaverkoopt
Carolien kan zich goed verplaatsen in het probleem of je doelgroep en komt met praktische oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn of je snel inzicht geven in waar jij als ondernemer je focus op moet leggen. Haar energie is aanstekelijk en ze is een echt aanpakker: precies wat je als ondernemer nodig hebt om verder te komen of een duwtje in de rug te krijgen!
DINA VERKOOPT
DINA HEULE
Betekenisme-Laura
Carolien is de vrouw voor je marketingvraagstuk! Met haar kritische vragen heeft ze mij sterk aan het denken gezet, meer focus gegeven en geleerd wat er echt toe doet bij/voor mijn potentiele klanten. Haar aanstekelijke energie, expertise en talent om snel tot de kern te komen, gaven mij het vertrouwen om Betekenisme naar een hoger niveau te tillen!
BETEKENISME
LAURA WILMS - GROTEN
Thomas
Carolien heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn visie en doelgroep. Iedereen heeft zijn sterke kanten en marketing is niet zo mijn ding. Zij is de ideale sparringpartner voor mij op het gebied van marketing. Heldere communicatie, leuke ideeën en ze heeft veel verstand van doelgroepen!
THOMAS DE AANKOOPMAKELAAR
Thomas van Elteren

GA JIJ ER OOK VOOR?

ONLINE SCANS

Heb jij je marketingzaakjes eigenlijk best wel op orde maar ben je op zoek naar snelle tips en trucs. Bekijk dan onze online scans!

VANAF € 229,-

ONLINE TRAININGEN

Merk jij dat je eigen netwerk begint op te drogen of dat je niet precies de klanten krijgt die je wilt? Dan zijn onze online trainingen echt iets voor jou!

VANAF € 29,-

BOOST YOUR BUSINESS

We coachen je 3 maanden lang op het laten groeien van jouw business. Uiteraard op marketingvlak maar vooral ook over ondernemen. 

INVESTERING € 3.679,-