365 DAGEN CONTENT KALENDER ZORGT VOOR MEER KLANTEN IN SLECHTS EEN PAAR WEKEN

Een kans voor iedereen, nu werkt het nog!

Wat nou als je het hele jaar PRECIES weet wat je moet posten op socials waarmee je 100% zeker weet dat je klanten aantrekt..

Zonder TikTok dansjes te maken, geld te verspillen aan advertenties en uuuuuuuren bezig te zijn met je content.

We laten je precies zien HOE je dit moet doen en WAT je moet doen. Zodat je binnen een paar weken al je eerste of nieuwe klanten kan verwelkomen in je programma’s.

MAAR WE WAARSCHUWEN JE ALVAST..

DIT CONTENT MASTERPLAN IS NIET VOOR IEDEREEN

Een succesvol en winstgevend bedrijf neerzetten met een voorspelbare en consistente omzet is voor iedere ondernemer anders.

Er is geen one-size fits all oplossing te vinden.

Dat betekent dat de ene social media strategie fantastisch werkt voor het ene bedrijf, maar voor het ander totaal niet werkt.

De meeste ondernemers kijken op tegen grote influencers en proberen te kopieëren wat zij doen.

Of ze luisteren naar self claimed guru’s die tips geven over hashtags, tijden waarop je moet posten en hoe vaak je zichtbaar moet zijn.

Het probleem hiermee is dat de self claimed guru’s alleen maar groot geworden zijn met het posten van tips en adviezen, maar nog nooit een bedrijf hebben opgezet en daarvoor content hebben gemaakt.

En de ‘grote influencers’ hebben vaak kunnen meeliften op de hype (toen Instagram net nieuw was of TikTok bijvoorbeeld) en daar een heel erg groot gedeelte volgers hebben gewonnen. Omdat ze simpelweg meer gepusht werden, en nog 1 van de weinigen waren.

Het is dus ook niet meer zo makkelijk als dat het ooit was.

Maar dat betekent niet dat het niet mogelijk is.
Je hebt alleen wel iets anders nodig.

Maar zoals ik al zei, er is geen one-size-fits all oplossing.

Daarom is de oplossing die ik hier omschrijf ALLEEN geschikt voor solopreneurs (zzp-ers en freelancers) die een dienst leveren.

Denk aan coaches, therapeuten, experts in hun vakgebied (HR/marketing/projectmanagement om maar wat te noemen) VA’s, fotografen, graphic designers en ga zo maar door.

Ben jij een service based ondernemer, lees dan snel verder en je leert hoe je:

 • Hoe je een heel jaar content in maar een paar uurtjes kan maken;
 • Hoe daadwerkelijk geld verdient via sociale media;
 • Hoe je een sterke community opbouwt waar je keer op keer klanten uit haalt;
 • Alle tools die wij gebruiken die je een ‘edge’ geven op de markt;
 • En zoveel meer..

Maar het zal ook heftig gereguleerd gaan worden in de aankomende jaren.. (denk aan de TikTok ban die niet heel lang geleden nog in het nieuws was..)

Sociale media zit nog steeds in een GIGANTISCHE lift

Dat wil zeggen dat OP DIT MOMENT je nog de grootste kans van je leven hebt om makkelijk, snel en gratis aan klanten te komen.

Over een niet al te lange tijd zullen deze kansen steeds schaarser worden.

 • Advertenties worden alsmaar duurder
 • De online concurrentie steeds groter
 • En er komen steeds meer regels rondom sociale media waardoor online geld verdienen steeds ingewikkelder gaat worden

Er is nooit een perfect moment, er is alleen maar NU of nooit..

Als je ons nodig hebt om je over te halen dat sociale media gewoon een belachelijk goed middel is om klanten aan te trekken in je bedrijf, dan zouden we zeggen.. schaf deze contentkalender dan alsjeblieft niet aan!

Hoi, wij zijn Carolien en Nienke

De afgelopen 10 jaar zijn we dag in dag uit bezig met klanten aantrekken. Eerst in loondienst (Nienke bij de grootste retailer en Carolien bij één van de meest winstgevende bedrijven van Nederland) daarna als zzp-ers.

Totdat het tijd werd om écht meer vrijheid te ervaren. Écht onze eigen baas te zijn.

Maar er was 1 ding dat we hadden onderschat.

Klanten.

Niet zozeer dat het aantrekken van klanten dramatisch ging, maar waar je er bij freelance klussen zo maar 3-6 maanden zekerheid hebt van inkomen hadden we nu IEDERE maand nieuwe klanten nodig.

In ons eerste jaar draaiden we dan ook ‘maar’ 35.000 euro omzet. Niet genoeg voor ons twee om daar ook echt een fijn salaris uit te halen.

Het roer ging om en we zetten een marketing en salesmachine neer zoals we dat al die jaren al hadden gedaan voor onze klanten. Met sociale media als drijvende motor.

Met succes.

In ons tweede jaar draaiden we meer dan 105.000 euro omzet!

En hebben we  intussen al meer dan 40 ondernemers 1-1 mogen begeleiden en ruim 180 ondernemers in onze online programma’s.

“In drie maanden ging ik van geen bedrijf en nul euro omzet naar structureel 4.800 euro omzet” 

Evelien

“In een paar weken naar structureel 2.000 euro omzet”  

Veroon

“Ik ging van 0 naar 5.000 euro omzet in maar 12 weken”  

Florine

“Na een paar weken had ik al 1.250 euro omzet, en zijn mijn eerste stappen uit de WW gezet”

– Josine

Maar wij behalen niet alleen deze resultaten.
We zien onze ondernemers van 0 euro omzet naar fantastische consistente omzetten groeien in maar een paar weken!

 • Florine, zat al op 5.000 euro consistente omzet zat na 3 maanden.
 • Of Veroon die in een paar weken naar structureel 2.000 euro omzet ging.
 • En Evelien die haar baan in loondienst kon opzeggen omdat ze naar 4.800 euro per maand ging.
 • Of Josine die in een paar weken al 1.250 euro omzet draaide en haar eerste stappen om uit de WW te komen had gezet.

Dat komt omdat ze allemaal één ding gemeen hebben.

Ze volgen allemaal onze sociale media strategie waarmee je consistent waarde geeft en zichtbaar bent.

EN consistent verkoopt.

Als je de Instagram hype hebt gemist, en kort geleden ook de TikTok hype, de goedkope Google en Facebook advertenties bent misgelopen.

Dan is dit nu je kans.

Er zijn maar een handjevol dienstverleners in Nederland en België die sociale media ECHT succesvol weten in te zetten en er consistent klanten uit weet te halen.

Als je nu instapt, is de kans een stuk groter dat dit jou ook meer klanten gaat opleveren ZONDER dat je er mega veel tijd mee kwijt bent.

Anders wordt het weer een gemiste kans..
En dat zou zonde zijn..

De reden waarom we deze contentkalander nu beschikbaar maken (en niet meer alleen in onze coachtrajecten delen..) komt doordat we weten hoeveel tijd sociale media kan kosten.

Het is niet voor niets dat er bij de grote bedrijven een heel team, of in ieder geval dedicated persoon verantwoordelijk is voor sociale media.

En die tijd heb je gewoon niet.

Je bent begonnen omdat jij ook zo hunkert naar die vrijheid (persoonlijk en financieel) én omdat jij je gewoon retegoed bent in je werk.

Het geeft je echt energie.
Posten op sociale media doet dat niet.

Tegelijkertijd weet je dat je socials wel belangrijk zijn, maar verschuift het elke keer weer onderop je to do lijst.

En als we heel eerlijk zijn.

Zodra jij meer klanten krijgt, heb je ook meer budget om uiteindelijk alsnog met een business coach te werken. Hopelijk kies je dan voor ons.

Win-win dus.

Want hoe heerlijk zou het zijn als jij elke maand maar een paar uurtjes bezig bent je vervolgens de rest van de maand je niet druk hoeft te maken over je socials..

..en er ALSNOG klanten binnenkomen..

 • Waar je geen advertentiebudget aan uit hoef te geven;
 • Waar je geen grote emaillijsten voor hoeft op te bouwen;
 • En waar je niet dagelijks uren verspild aan sociale media.

Hieronder vindt je de knop om ons content masterplan aan te schaffen.

Een content kalender gevuld met 365 dagen content EN manieren om klanten aan te trekken.

Waarschijnlijk voor de laagste prijs die je online kunt vinden.

Hiermee krijg je toegang tot een excel gevuld met onderwerpen om te posten op kanalen zoals LinkedIn, Instagram, TikTok en Facebook. Zowel in video vorm, als in geschreven vorm.

Je ontvangt daarnaast ook onze Ultieme Content Hack én natuurlijk de beste manieren en momenten om te lanceren én daadwerkelijk van volgers klanten te maken.

Maar wacht niet te lang.

Des te eerder jij snapt hoe je sociale media succesvol kan inzetten, des te beter jij jezelf kunt positioneren in de markt.

We gaan geen fake times zetten op deze pagina om je over te halen om nu een beslissing te nemen.

Jij bent slimmer dan dat.

Je kan instappen wanneer je wilt.

Maar de enige échte schaarste is gewoon dat elke dag die je uitstelt om echt met je socials aan de slag te gaan, je geld laat liggen en je droom blijft uitstellen.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

 1. Je doet mee voor 47 euro
 2. Of niet..

Zo simpel is het..

Dat zijn de 2 smaken.

Wat krijg ik precies?

Het Ultieme Content Masterplan is niet zomaar een generieke contentkalender. Het is een uitgebreide, jaarlijkse gids die speciaal is afgestemd op solopreneurs zoals jij, ontworpen om je te helpen slagen in je social media marketinginspanningen. Hier zijn de redenen waarom het een game-changer is:

 1. Een bewezen strategie: Het Ultieme Content Masterplan is gebaseerd op bewezen strategieën die talloze solopreneurs hebben geholpen hun social media aanwezigheid te vergroten en meer klanten aan te trekken. Geen giswerk meer of tijd verspillen aan content die niet werkt.

 2. 365 dagen aan contentideeën: Zeg vaarwel tegen contentblokkades! Het Ultieme Content Masterplan biedt je een heel jaar aan contentideeën, inclusief belangrijke data, feestdagen en evenementen om te benutten voor maximale betrokkenheid en zichtbaarheid.

 3. Beste momenten om te lanceren: Wij hebben het onderzoek voor je gedaan! Het Ultieme Content Masterplan bevat zorgvuldig samengestelde lanceerdata en -tijden voor je social media campagnes, zodat je het meeste uit je inspanningen kunt halen en de beste resultaten kunt behalen.

 4. Gemakkelijk te volgen format: Het Ultieme Content Masterplan is beschikbaar in een gebruiksvriendelijk format dat het gemakkelijk maakt om te implementeren. Elke maand is overzichtelijk weergegeven met duidelijke, uitvoerbare stappen, zodat je moeiteloos je content kunt creëren en plannen.

 5. Afgestemd op dienstverlenende bedrijven: In tegenstelling tot generieke contentkalenders is het Ultieme Content Masterplan speciaal ontworpen voor dienstverlenende bedrijven. Of je nu een coach, consultant, freelancer of andere serviceverlener bent, dit masterplan is je geheime wapen voor social media succes.