fbpx

Meld je hieronder aan voor het experiment.
Wij nemen je aanmelding door, en ben je een goede fit, krijg je direct een plek.

First come, first serve. 

Here’s the deal!

Dit gaat waanzinnig waardevol voor jou zijn. 
De tijd zal het leren of dit ook interessant is voor ons.

Daarom gaan we 1 keer proberen. En daarom hebben we maar 20 plekken beschikbaar. 

Dit is hoe het werkt

STAP 1

We willen je vragen een formulier voor ons in te vullen waarin we informatie en data van je uitvragen.

STAP 2

Als je uitgekozen wordt nemen we contact met je op, zodat je een 1-1 sessie kan inplannen van +/- 60 minuten waarin we een strategisch plan maken en voor jou duidelijk wordt waar je aan moet werken om je omzet te verdubbelen.

STAP 13

Op basis van dit gesprek bepaal jij of je onze hulp wilt bij het implementeren van het plan of dat je er zelf mee aan de slag gaat.

Zo ja, dan gaan we dagelijks samenwerken om ervoor te zorgen dat we de strategie zo goed mogelijk implementeren, en deze sterker en effectiever maken gedurende de werken. 

We hebben super veel templates en scripts die we samen kunnen aanpassen om perfect bij jou en jouw business te laten aansluiten! 

Gedurende de 3-4 maanden dat we samenwerken houden we samen je voortgang in de gaten, zodat we het samen kunnen vieren als je jouw omzet verdubbelt, en anders verscherpen we je strategie zodat we je er kunnen krijgen. 

Dit moet genoeg zijn om in de tijd dat we samenwerken jij je investering in onze samenwerking weer direct terug verdient hebt.

Sound fair? 

Aangezien wij hier een risico nemen, hebben we wel een paar eisen.

Omdat we maar 20 plekken hebben in dit experiment, willen we graag dat je voldoet aan een paar criteria. Zodat we beide zeker weten dat het uur dat we samen doorbrengen, heel waardevol gaat zijn. 

 

Dus als jij:

Dan ben jij een perfecte fit!

Als je erover nadenkt om 1 van de 20 plekken te bemachtigen, vul dan het formulier in om je aan te melden. Vanuit daar kiezen wij de best passende coaches om dit experiment mee aan te gaan.