fbpx

Voor coaches, therapeuten en dienstverleners die op dit moment 1,500 – 2,000 euro omzet hebben.

Je bent maar een paar marketing strategieën verwijderd van 5K omzet per maand.
(iedere maand weer!)

We hebben maar 20 plekken beschikbaar voor dit experiment!

Het Juli Experiment

Dit is wat we gaan proberen in ons nieuwe marketing experiment. 

We hadden het er van de week nog over.

Hoe lastig en eng het is om in een begeleidings- of coachingstraject te stappen.

Wij zijn een maand geleden in een nieuw traject gestapt maar waren mega sceptisch.

Het salesproces was goed, het vertrouwen was er ook wel, we hadden al onze vragen wel gesteld.. 

Maar toch.. 
Het blijft een investering. 

En wij hebben ons jammer genoeg een paar keer flink gebrand, wat ons veel tijd, energie en geld heeft gekost. 

Waardoor we toch heel aarzelend en sceptisch blijven voordat we weer zomaar ergens inspringen. 

“Wat als er weer gebakken lucht verkocht wordt” 

En dat bracht ons aan het denken. 

Grote kans dat jij dit ook bij ons hebt.

Business Coaching Nederland is een slangennest van ondernemers die grote beloftes doen, waarbij het maar de vraag blijft of het daadwerkelijk waargemaakt wordt. 

Daarom willen we iets proberen.

Recente resultaten die onze klanten met onze strategieën hebben behaald:

We willen alvast samen met je een kick-off sessie doen.

Gratis.

Ik durf bijna wel te zeggen dat onze kick-off sessie de allerbelangrijkste sessie is van ons traject. Omdat we daarin de exacte strategie vastleggen hoe we je omzet gaan verdubbelen in de komende 3 maanden. 

Dit is waar onze kennis en expertise zit. 

Omdat wij binnen een uur precies weten wat jij nodig hebt, waar het nu fout gaat, en wat er moet veranderen om je doelen te behalen.

De sessies daarna zijn implementeren.

Here’s the deal!

Dit gaat waanzinnig waardevol voor jou zijn. 
De tijd zal het leren of dit ook interessant is voor ons.

Daarom gaan we 1 keer proberen. En daarom hebben we maar 20 plekken beschikbaar. 

Dit is hoe het werkt

STAP 1

We willen je vragen een formulier voor ons in te vullen waarin we informatie en data van je uitvragen.

STAP 2

Als je uitgekozen wordt nemen we contact met je op, zodat je een 1-1 sessie kan inplannen van +/- 60 minuten waarin we een strategisch plan maken en voor jou duidelijk wordt waar je aan moet werken om je omzet te verdubbelen.

STAP 13

Op basis van dit gesprek bepaal jij of je onze hulp wilt bij het implementeren van het plan of dat je er zelf mee aan de slag gaat.

Zo ja, dan gaan we dagelijks samenwerken om ervoor te zorgen dat we de strategie zo goed mogelijk implementeren, en deze sterker en effectiever maken gedurende de werken. 

We hebben super veel templates en scripts die we samen kunnen aanpassen om perfect bij jou en jouw business te laten aansluiten! 

Gedurende de 3-4 maanden dat we samenwerken houden we samen je voortgang in de gaten, zodat we het samen kunnen vieren als je jouw omzet verdubbelt, en anders verscherpen we je strategie zodat we je er kunnen krijgen. 

Dit moet genoeg zijn om in de tijd dat we samenwerken jij je investering in onze samenwerking weer direct terug verdient hebt.

Sound fair? 

Als je nieuwsgierig bent, dit is wat je kan verwachten tijdens ons 1-1 Business Mastery Traject.

We beginnen met focus aanbrengen. In je doelgroep, je aanbod en vooral in je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse acties om zo snel mogelijk klanten aan te sluiten.

Dit maakt direct duidelijk of we vooral moeten focussen op leads aantrekken, je salesproces optimaliseren of een killer programma moeten neerzetten om op te schalen. We selecteren die dingen die voor jou de belangrijkste prioriteit hebben zodat je geen tijd verliest met de verkeerde dingen, maar daadwerkelijk snel resultaten gaat zien.

Vervolgens zien we elkaar iedere 2 weken tijdens een strategie call waarbij we de stappen voor de komende 2 weken uitzetten. In de tussentijd ga jij aan de slag, en kijken wij met ALLES met je mee, krijgt je templates, scripts en feedback waar nodig. En maken we alles op maat voor jouw bedrijf. Er zijn geen plug & pay templates, we moeten ze op maat maken zodat ze ook voor jou en jouw bedrijf werken.

Je krijgt toegang tot onze online omgeving waarin alle uitleg en informatie te vinden is, waar je ook na onze samenwerking nog gewoon bij kan. Dit zijn alle strategieën die je nodig hebt om naar structureel 10K omzet maanden te komen!

Nog meer recente resultaten van onze klanten

Aangezien wij hier een risico nemen, hebben we wel een paar eisen.

Omdat we maar 20 plekken hebben in dit experiment, willen we graag dat je voldoet aan een paar criteria. Zodat we beide zeker weten dat het uur dat we samen doorbrengen, heel waardevol gaat zijn. 

Dus als jij:

Dan ben jij een perfecte fit!

Als je erover nadenkt om 1 van de 20 plekken te bemachtigen, klik hier op deze link om je aan te melden. Vanuit daar kiezen wij de best passende coaches om dit experiment mee aan te gaan.