GROEIHELDEN

MEER VRIJHEID EN GOED GELD VERDIENEN? ONTVANG ONZE GRATIS MASTERCLASS EN WE GEVEN JE 6 TIPS.

Deze 6 stappen helpen je naar een succesvoller bedrijf, meer vrijheid (zakelijk en privé) en meer impact.

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de gratis masterclass direct in je inbox.

GROEIHELDEN

MEER VRIJHEID EN GOED GELD VERDIENEN? ONTVANG ONZE GRATIS MASTERCLASS EN WE GEVEN JE 6 TIPS.

Deze 6 stappen helpen je naar een succesvoller bedrijf, meer vrijheid (zakelijk en privé) en meer impact.

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang de gratis masterclass direct in je inbox.

MEER VRIJHEID EN TOCH EEN GOED RESULTAAT!

Ben jij gestart met ondernemen omdat je meer vrijheid wilde ervaren? Om tijd door te brengen in de bergen, met je gezin, familie en vrienden of om een goed boek te lezen? Maar heb je het gevoel dat jij die vrijheid nu nog niet ervaart in jouw bedrijf?

Je wilt meer winst, meer vrijheid en alleen nog maar werken met leuke klanten. Je wilt opschalen en je bedrijf naar het volgende niveau brengen. Maar waar begin je?

GROEIHELDEN is er voor zelfstandige ondernemers die willen groeien met hun bedrijf en stappen willen zetten om meer (financiële) vrijheid te ervaren.

HERKEN JE DIT?

  • Je hebt gekozen voor het ondernemerschap vanwege vrijheid, maar je ervaart nog niet de optimale vrijheid die je zoekt
  • Je had allemaal afspraken met jezelf gemaakt over hoe je het anders ging doen, maar als een opdrachtgever toch een andere wens heeft is het lastig om bij je eigen keuzes te blijven. De klant betaald nou eenmaal..
  • Je bent niet gaan ondernemen om non-stop uren te maken. De realiteit is dat je te vaak ’s avonds of in het weekend nog aan het werk bent
  • Je bent wel verantwoordelijk voor je eigen vrije dagen, maar vind het ook lastig dat als je niet werkt, je ook geen inkomen hebt.
  • Je wilt goed geld verdienen maar jezelf niet over de kop werken
  • Het liefste realiseer je naast je inkomstenbron ook passief inkomen
  • Waar je voor je onderneming grote dromen en idealen had merk je dat je vooral wordt opgeslokt door de werkzaamheden van de dag.
  • Je wil de volgende stap maken met je bedrijf, maar je weet niet waar je moet beginnen en wat de beste stap is die je kan maken. Het idee legt je eerder lam dan dat het je focus geeft om aan de slag de gaan met vervolgstappen.
  • Je stopt heel erg veel tijd en energie in jouw bedrijf, maar toch lijkt het niet het juiste effect te hebben. Je bedenkt nieuwe plannen en komt er later achter dat dit jou toch niet de vrijheid geeft die je zoekt

MEER VRIJHEID EN GOED GELDVERDIENEN

Veel ondernemers denken dat je moet kiezen tussen vrijheid of goed geld verdienen. Niets is minder waar!

Nienke en Carolien zaten beide ‘opgesloten’ in hun werk. Toen we voor onszelf begonnen merkten we al snel dat als we het roer niet zelf in handen zouden nemen, we niet de vrijheid zouden ervaren die we zochten.

Inmiddels werken we locatie onafhankelijk. Nienke woont zelfs de helft van de tijd in Oostenrijk zodat ze haar passie voor skiën zo vaak ze maar wilt kan uitoefenen. We sporten en skiën tijdens werkuren, er is genoeg tijd om te knuffelen met de allerkleinsten en we genieten van onze vrijheid.

Allemaal terwijl we goed geld verdienen en onze droom realiseren.

GRATIS MASTERCLASS

Ontvang onze gratis masterclass direct in je inbox. Hierin geven we je 6 praktische tips, waarmee je direct aan de slag kan. Waardoor jij weer de vrijheid voelt waar je naar op zoek was in je bedrijf en je privéleven.

Deze 6 stappen helpen je naar een succesvoller bedrijf, meer vrijheid (zakelijk en privé) en meer impact.

INVESTERING GRATIS

LIVING THE
REMOTE LIFESTYLE

Wil jij werken in een volledig remote business, op de locatie waar jij wilt? Geld verdienen vanaf achter je laptop en de baas zijn over jouw business en ondernemen op jouw voorwaarden?

Kom dan naar onze online workshop: LIVING THE REMOTE LIFESTYLE en ontdek het geheim van living a location independant lifestyle.

INVESTERING GRATIS

GROEI COACHING

Tijdens dit 6 maanden coachingstraject ga je aan de slag met onze succesformule voor een goedlopend bedrijf zonder je vrijheid te verliezen.

Elke twee weken hebben we een sessie en dit doen we samen, niet 1-1 maar 2-1 coaching dus! Thema’s die voorbij komen tijdens de coaching zijn: jouw dromen en doelen, doelgroep, marketing, sales, doelstellingen, mindset en overtuigingen.

We hebben een succesformule ontwikkeld waarvan we weten die werkt, maar elk coachtraject is voor iedere ondernemer anders. Een maatwerkoplossing die jou op korte en lange termijn geeft wat je zoekt.

Het gehele coachingstraject is online. Veilig vanuit je eigen woonkamer en geen verspilde reistijd.

INVESTERING 6.500

VOOR WIE IS GROEIHELDEN?

Allereerst vinden wij het ontzettend belangrijk dat jij bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilt ervaren. Het traject is erop gericht dat jij goed geld kan verdienen, zonder dat jij jezelf 3 keer in de rondte hoeft te werken.

De ondernemers die het beste bij ons passen zijn ondernemers die diensten leveren. Je hebt wellicht al de eerste stap gezet richting online diensten of pakketten maar het grootste gedeelte van je inkomen bestaat nog uit uurtje-factuurtje klussen.

GRATIS SESSIE

Elke maand geven we een aantal gratis coachsessie weg aan een paar ondernemers die wel wat extra vrijheid kunnen gebruiken. We delen minstens 3 geheimen, die bij jou en je onderneming passen, die er direct voor zorgen dat je meer vrijheid ervaart terwijl je gewoon goed geld blijft verdienen.

Meld je direct aan!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Dinaverkoopt
Groeihelden kan zich goed verplaatsen in het probleem of je doelgroep en komt met praktische oplossingen die makkelijk toepasbaar zijn of je snel inzicht geven in waar jij als ondernemer je focus op moet leggen. De energie van Groeihelden is aanstekelijk en ze zijn echte aanpakkers: precies wat je als ondernemer nodig hebt om verder te komen of een duwtje in de rug te krijgen!
DINA VERKOOPT
DINA HEULE
Betekenisme-Laura
Carolien en Nienke zijn de vrouwen voor je marketingvraagstuk! Met hun kritische vragen hebben ze mij sterk aan het denken gezet, meer focus gegeven en geleerd wat er echt toe doet bij/voor mijn potentiele klanten. Hun aanstekelijke energie, expertise en talent om snel tot de kern te komen, gaven mij het vertrouwen om Betekenisme naar een hoger niveau te tillen!
BETEKENISME
LAURA WILMS - GROTEN
Thomas
Groeihelden heeft mij geholpen met het verbeteren van mijn visie en doelgroep. Iedereen heeft zijn sterke kanten en marketing is niet zo mijn ding. Zij zijn de ideale sparringpartner voor mij op het gebied van marketing. Heldere communicatie, leuke ideeën en ze hebben veel verstand van doelgroepen!
THOMAS DE AANKOOPMAKELAAR
Thomas van Elteren

GA JIJ ER OOK VOOR?

Wil jij aan de slag met jouw marketingactiviteiten? Start direct met een online training en ga aan de slag!

GROEITIPS: VOOR EEN DOSIS INSPIRATIE

Hoe je toch content creëert als je niet in je ‘zone’ zit
Je omzet voorspellen en behalen? Deze strategie werkt!
Wat zijn de voorwaarden voor een schaalbaar bedrijf?