NICE TO MEET YOU!

Wat gaaf dat ook jij een werkplek huurt bij Hashtag Workmode. In het kleine jaar dat wij nu aangesloten zijn bij Hashtag Workmode hebben we maar weinig van jullie in reallife kunnen ontmoeten. En dat vinden we echt ontzettend jammer!

Een grote reden voor ons om aan te sluiten bij Hashtag Workmode, voor ons, was vanwege de community. Sparren met andere ondernemers, ervaringen, successen en fouten delen. Het lijkt ons fantastisch. Maar ook dit is dankzij corona een stuk lastiger.

In de video stellen wij onszelf voor, en we vinden het heel erg leuk om je te ontmoeten op Instagram, in onze inbox of in reallife als het weer kan.

Onderaan de pagina staat nog een extra cadeautje voor je klaar!

SPECIAAL CADEAU

Als je bent gaan ondernemen omdat je meer vrijheid wilde dan ben je bij ons aan het goede adres! Maar ondernemen is ook keihard werken. Dus hoe zorg je voor de balans?

We willen je graag een gratis coachsessie aanbieden van 45 minuten waarin we een deepdive kunnen doen in jouw dromen, jouw bedrijf en je ambities. We geven direct oprechte en eerlijke adviezen en het gesprek is echt geheel vrijblijvend.

Hieronder plan je direct jouw gratis coachgesprek in!