Hoi!

Het duurt niet lang meer en dan starten we met de Remote Business Mastery. Het afgelopen half jaar hebben we hard gewerkt, getest en manieren gevonden om de RBM verder te perfectioneren. In juni starten we met een nieuwe groep.

Zoals je misschien weet is onze RBM een drie maanden groepstraject waarin we je stap voor stap meenemen in het opzetten van een remote business naast je baan in loondienst. Gedurende 3 maanden is er elke twee weken een live-sessie, vind je groeiwerk en verdieping in de online omgeving en omgeef jij jezelf in een community van net startende ondernemers waar je veel van elkaar kunt leren. Daarnaast staan wij (Nienke en Carolien) 3 maanden lang tot je beschikking want wij geven je persoonlijk feedback en je kan al je vragen rechtstreeks stellen.

We nemen je stap voor stap mee in het lanceren van jouw bedrijf. Van mindset, marketing, website, socials, aanbod, lanceren, financiƫle zekerheid en hoe je structureel aan klanten komt.

Het afgelopen half jaar hebben we twee groepen gedraaid waardoor we veel hebben geoptimaliseerd. We denken dat we nu klaar zijn voor een lancering maar we kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Voordat we ‘los’ gaan willen we zeker weten dat we echt alles in de RBM hebben verwerkt wat belangrijk is. Vandaar dit bericht aan jou.

Het enige wat we je eigenlijk willen vragen is…

Wat zijn jouw top 2 belangrijkste vragen over het opstarten van een remote business die we absoluut moeten beantwoorden in de RBM?

Dankjewel!

www.groeihelden.com