fbpx

GRATIS ONLINE WORKSHOP

šŸ‘‰šŸ‘‰ Er zijn veel effectievere strategieĆ«n die je in kan zetten om je omzet te verdubbelen zonder je vrijheid op te geven. Zodat jij met jouw locatie onafhankelijk bedrijf echt kan gaan en staan waar je maar wilt.

Hoe dit te doen, leren wij je in onze online workshop!

GRATIS ONLINE WORKSHOP

“DE 6 MUST-HAVE STRATEGIEƋN VOOR SUCCESVOL LOCATIEĀ ONAFHANKELIJK ONDERNEMEN”

šŸ‘‰šŸ‘‰ Er zijn veel effectievere strategieĆ«n die je in kan zetten om je omzet te verdubbelen zonder je vrijheid op te geven. Zodat jij met jouw locatie onafhankelijk bedrijf echt kan gaan en staan waar je maar wilt.Ā 

Hoe dit te doen, leren wij je in onze online workshop!

Na deze workshop weet jij:

Tijdens de workshop vertellen we je de 6 must-have strategieĆ«n voor succesvol locatie onafhankelijk ondernemen, zodat ook jij financiĆ«le en persoonlijke vrijheid ervaart.Ā Het lijkt nu misschien ingewikkeld en onmogelijk, maar dit is het niet. Ook jij kan dit bereiken!

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS WORKSHOP

“DE 6 MUST-HAVE STRATEGIEƋN VOOR SUCCESVOL LOCATIEĀ ONAFHANKELIJK ONDERNEMEN”

Dit zeggen anderen over de workshop:

Je bent gestart als dienstverlener en hebt de stap genomen om voor het ondernemerschap te kiezen.

Omdat dit je in staat stelt te kiezen voor vrijheid, 100% locatie onafhankelijk te ondernemen en te gaan en staan waar je maar wilt.

Maar.. het loopt nog niet zo lekker als je had gehoopt. Sterker nog je ervaart niet de vrijheid die je had gewild.

Hoe zorg je voor een succesvol locatie onafhankelijk bedrijf? Je hebt consistent klanten nodig, maar HOE? Je weet wat je wilt, en waar je naar toe wilt werken maar het lukt je niet om het te realiseren.

Je ziet succesvolle ondernemers het doen, maar jij laat je nog tegenhouden door je onzekerheden. Je twijfelt of het je gaat lukken, en vraagt je af of je de financiƫle zekerheid krijgt die je zoekt.

Het is eigenlijk heel simpel. Een succesvol locatie onafhankelijk bedrijf valt of staat met een goede online marketing & salesstrategie.

Zodat jij geen zorgen meer hebt over je inkomen, zonder overvolle agenda. Zodat je de wereld kan zien, tijd hebt voor je gezin of kan emigreren.Ā 

In deze gratis online workshop vertellen we je must-have bedrijfsstrategieƫn voor succesvol locatie onafhankelijk ondernemen. Het is namelijk geen rocket science, ook jij kan dit bereiken!

Deze masterclass is heel geschikt voor je als je net gestart bent met je onderneming, Ć³f je blijft hangen op een (te) lage omzet.Ā 

Let op: deze masterclass is specifiek voor dienstverleners, niet voor webshops of productondernemers.

SCHRIJF JE IN VOOR DE GRATIS WORKSHOP

“DE 6 MUST-HAVE STRATEGIEƋN VOOR SUCCESVOL LOCATIEĀ ONAFHANKELIJK ONDERNEMEN”

Nog even voorstellen

Wij zijn Nienke en Carolien, en samen runnen wij Groeihelden.Ā Beiden werkten we lange tijd als online marketeers. Eerst in loondienst en daarna als zelfstandig ondernemers.

Nienke startte na twee marketing masters (Marketing Management en Marketing Intelligence) bij Wehkamp. Carolien startte bij Ć©Ć©n van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software en werd op haar 24e al genomineerd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar.

Na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt gingen we aan de slag als zelfstandig ondernemers. We adviseerden zowel miljoenenbedrijven (bijvoorbeeld Heineken, TKP en Royal Flora Holland) als MKB-ers en kleine ondernemers over hun online marketingstrategie Ć©n voerden we deze ook uit.

We mochten gave dingen doen maar liepen wel telkens tegen hetzelfde blok op. We waren gaan ondernemen om meer vrijheid te ervaren. Te gaan en staan waar we wilden, reizen en werken combineren. En toch ervaarde we niet de vrijheid die we zochten.

Tijd om het anders te doen, en echt online te gaan ondernemen.

In all honesty. Dit ging niet direct goed. In onze eigen bedrijven draaiden we goede omzetten van 10K plus elke maand. Maar binnen Groeihelden liep het niet direct zo hard van stapel. Weer terug naar de tekentafel en tijd om onze eigen skills en ervaring te implementeren in ons eigen bedrijf.

Dat ging goed. Heel goed zelfs. Binnen 6 maanden waren we al doorgegroeid naar consistent 10.000 euro per maand omzet. Nienke verhuisde naar Oostenrijk en Carolien emigreert dit jaar naar Dubai.

In dit e-boek vertellen we je precies wat wij gedaan hebben om deze stappen te zetten, en leggen we je strategieƫn uit die je nodig hebt om deze resultaten ook te behalen.