Toen we Gerty leerden kennen was ze net met haar vriend begonnen met Unplugged Outdoor. Hun bedrijf organiseert avontuurlijke reizen in (on)ontdekte berggebieden en creëert een plek in de natuur waar jij kan onthaasten. Een businessconcept waar we direct enthousiast over waren.

Anderhalf jaar later startte ze in de Remote Business Mastery. In de tussentijd was Unplugged Outdoor natuurlijk doorgegroeid maar Gerty wilde graag doorgroeien, en echt remote gaan werken.

In de video vertelt ze haar verhaal:

“Hoi, ik ben Gerty van Unplugged Outdoor. We organiseren reizen zowel in Nederland als in het buitenland, en we streven ernaar om echt een plek te creëren waar je kunt onthaasten en even kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. In Nederland organiseren we outdoor expeditie-ervaringen, zoals hikes en survivaltochten. In het buitenland nemen we je mee de bergen in. De bergen zijn voor ons fascinerend en bieden een geweldige omgeving om tot rust te komen. Als je daar bent, vergeet je even de tijd en kun je jezelf steeds weer uitdagen. Dat is wat we graag doen. Dus eigenlijk hebben we van onze passies en hobby’s ons werk gemaakt.

Nu vraag je je misschien af waarom ik besloot deel te nemen aan de RBM. Nou, deels komt dat doordat we veel reizen en op dit moment niet meer gebonden zijn aan een vaste locatie. Ik vond het interessant om te ontdekken welke stappen je moet nemen om echt remote te kunnen werken. Tot nu toe heeft de RBM me ontzettend veel opgeleverd. Ik spreek de hele tijd in de wij-vorm omdat ik samen met mijn vriend ons bedrijf heb opgericht. Maar het heeft me tot nu toe veel geleerd en me dieper laten nadenken over bepaalde aspecten. Als ik sommige dingen van tevoren had geweten, hadden we zaken anders aangepakt en beter voorbereid. Dus ik ben er heel blij mee. Aan de andere kant is het ook geweldig om andere startende ondernemers te ontmoeten die allemaal hun eigen dromen najagen. Het is echt een win-win situatie.

Wat vind ik van de RBM? Zoals ik al zei, ik vind het zeker een aanvulling, zelfs al ben ik al twee jaar bezig. Het was een eyeopener. Dus als je wilt werken op afstand en je dromen wilt najagen, raad ik je aan om de RBM te volgen bij Carolien en Nienke. Daar zul je zeker iets aan hebben.”

Dus, als je net zoals ik van avontuur houdt en droomt van een leven waarin je kunt onthaasten en reizen, dan is de Remote Business Mastery misschien wel de volgende stap voor jou. Het heeft mijn wereld geopend en me geholpen om mijn dromen te realiseren.

Wil ook jij een remote business?

Geld verdienen vanachter je laptop, werken en reizen combineren, financiële zekerheid en alle vrijheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Here’s how you get started: