fbpx

TESTIMONIALS

Dit is wat we doen

Wonen en werken in de bergen

Eigenaresse Florine van AlpineFlorine woont inmiddels op haar favoriete plek in de bergen.

In de eerste 3 maanden van onze samenwerking verhuisde ze niet alleen, maar zette ze ook een succesvol VA bedrijf neer waardoor ze haar droom waar kon maken.

Check de video voor onze samenwerking.

Toen ik begon deed ik maar wat.

Ik had een enorme hekel aan sales en maakte geen planningen of niets.  Ik deed maar wat en hoopte maar iedere maand dat er genoeg binnen kwam op de rekening om alles van te betalen.

Gedurende de samenwerking met Nienke en Carolien heb ik mijn hele bedrijf omgegooid. Vooral vereenvoudigd. En ik ben sales als een spelletje gaan zien en dan wordt het vanzelf leuker.

Door een voor een de modules te volgen en hetgeen ik leerde toe te passen, zag ik de structuur toenemen en alles makkelijker worden.

Ik kreeg inzicht in wat werkte en wat niet. Om met die laatste categorie te stoppen of zaken aan te passen.

Het traject is echt alles omvattend. Van mindset tot de website. Van lanceringen tot marketing. 

Daarnaast was het lanceren voor mij echt een eye-opener. Ik meende dat dat niet werkt als je geen coach bent. Maar het blijkt echt top te werken voor mijn wandelbedrijf voor de verkoop van wandelreizen. Kwestie van gewoon proberen en gaandeweg steeds blijven bijstellen. 

Niet meer brandjes blussen als dagelijkse bezigheid. 
Wel nadenken over mijn visie en waar ik naartoe wil op lange termijn!

Judith van Bilsen

JLOVESTOTRAVEL

DIT IS ONZE EXPERTISE

We zijn twee ijzersterke marketeers die met vallen en opstaan het ondernemerschap zijn aangegaan.

We hebben 5 jaar als marketing managers in loondienst gewerkt, en nog eens 5 jaar als marketing consultants.

We weten ECHT waar we het over hebben. Komen niet net om de hoek kijken en zijn ongelofelijk goed in wat we doen.

40 +

Ondernemers 1-1 begeleid

20+ 

Jaar marketing ervaring

900+

Ondernemers geholpen met marketing en sales

Wij zijn Nienke en Carolien, en samen runnen wij Groeihelden. Beiden werkten we lange tijd als online marketeers. Eerst in loondienst en daarna als zelfstandig ondernemers.

Nienke startte na twee marketing masters (Marketing Management en Marketing Intelligence) bij Wehkamp. Carolien startte bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software en werd op haar 24e al genomineerd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar.

Na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt gingen we aan de slag als zelfstandig ondernemers. We adviseerden zowel miljoenenbedrijven (bijvoorbeeld Heineken, TKP en Royal Flora Holland) als MKB-ers en kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerden we deze ook uit.

We mochten gave dingen doen maar liepen wel telkens tegen hetzelfde blok op. We waren gaan ondernemen om meer vrijheid te ervaren. Te gaan en staan waar we wilden, reizen en werken combineren. En toch ervaarde we niet de vrijheid die we zochten.

Tijd om het anders te doen, en echt online te gaan ondernemen.

Inmiddels hebben we binnen Groeihelden al meer dan 40 ondernemers persoonlijk begeleid, ruim 900 ondernemers in onze online programma’s en workshops geholpen en hebben we samen ruim 20 jaar marketing ervaring.

We weten echt waar we het over hebben!

Alles wees erop dat ik de sprong in het diepen moest gaan maken en ‘iets voor mijzelf’ moest beginnen.
De vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer ik dat wil en de mogelijkheid te hebben om met mijn vriend die skitrainer is mee te reizen zijn voor mij de voornaamste redenen om een remote business te starten. Maar stemmetjes in mijn hoofd weerhielden mij hier lange tijd van: niet het beste moment, een monsterverbouwing waar je geld en zekerheid voor nodig hebt, een vriend die ook zzp’er is.

Ideeën genoeg maar toch stiekem die behoefte aan zekerheid. Die zekerheid is te creëren door een goede marketing strategie en ik dacht als Groeihelden mij kan overtuigen hun product af te nemen dan wil ik wel graag leren hoe zij dit doen!

De RBM was voor mij de stok achter de deur om mijn dromen na te streven en de acties die hiervoor nodig zijn niet op de lange baan te schuiven.

Door stap voor stap aan de slag te gaan zorgen Carolien en Nienke ervoor dat je echt aan de slag gaat. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik al na een paar weken mijn baan heb opgezegd!

Ook de groep dames waar je automatisch deel van uit maakt helpt heel erg mee. Je werkt aan vergelijkbare dromen waardoor je super veel leuke sparringpartners beschikbaar hebt en kunt leren van elkaars ervaringen.

VEROON BESSEMS

GEWOON VEROON

Wat gaat 6 maanden snel als je lekker bezig bent zeg! 

Toen ik groeihelden vond was ik heel erg opzoek naar begeleiding, ondersteuning en bevestiging bij mijn business opzetten. Mijn plan was vanaf het begin af aan om reizen en werken te combineren.

En daarvoor sprak een passieve omzetstroom mij heel erg aan.

Inmiddels zijn de eerste klanten binnen en sta ik vol vertrouwen achter mijn business. Ik heb een plan, weet hoe ik om moet gaat met mijn verbeterpunten en ga alleen nog maar groeien!

Het traject is gefocust op je business maar hiervoor moet je zelf ook mentale stappen zetten en daar ben ik echt top bij geholpen. 

De snelle en uitgebreide mail ondersteuning vond ik heel fijn. Carolien en Nienke weten heel goed waar ze over hebben en houden de nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten.

Lisa Minderman
Adventure With Lisa

Dit was een heel fijne en waardevolle samenwerking.
 
Ze hebben ontzettend veel kennis op dit gebied, waardoor ik veel heb geleerd.
 
Ook keken ze mee naar mijn persoonlijke behoeften, en dat werkte heel prettig.
 
Ik kan Groeihelden zeker aanraden.
Kristel
Bersama Coaching

Ik was in mijn hoofd helemaal klaar om ervoor te gaan toen ik vorig jaar januari met mijn zaak als paardentrainer startte.

De website stond, ik had een gratis weggever, mijn social Media accounts werden opgestart en tijdens de opleiding had ik al verscheidene klanten (gratis geholpen). Maar … waar bleven die klanten.

Enkele maanden later heb ik de beslissing genomen om de hulp van de Groeihelden in te schakelen omdat ik heel veel tijd en energie stak in vanalles en nog wat, zonder resultaat. Nienke en Carolien hebben me gedurende een half jaar geholpen om alles op punt te zetten, mee te zoeken wat werkt en niet werkt en me te begeleiden in mijn ondernemerstraject.

Wat ze me op een half jaar geleerd hebben, daar had ik in mijn eentje zeker 2 jaar voor nodig gehad. En dit allemaal op een manier die voor mij werkte, niets werd opgedrongen enkel af en toe een beetje uitgedaagd wat me dan ook weer grote stappen vooruit heeft laten zetten. Dankjewel!

Katrien Vleugels
KV Horsetraining

In het begin heb ik even getwijfeld om in het traject te stappen van de Remote Business van Groeihelden vermits ik mijn eigen bedrijf nog maar net had opgericht.

Ik twijfelde of dit niet te snel zou zijn en ik eerst niet wat zelf moest ‘proberen’…

Echter, spaarde ik heel wat tijd en energie uit door de waardevolle kennis en goede mindset van Nienke & Carolien. Zij gaven mij het duwtje in de rug wat ik nodig had en daardoor wist ik meteen wat de volgende stappen waren en ging bijgevolg mijn omzet de hoogte in.

Ondertussen is het traject afgelopen, maar merk ik dat ik vaak teruggrijp naar de duidelijke en volledige documentatie, filmpjes, mailtjes, ….

Ik ben ervan overtuigd dat ik er nog altijd iets van kan bijleren.

Dikke merci Nienke & Carolien!

Ilse Habex 
Pawfect StayVol vertrouwen ingestapt en geen seconde spijt.

Elke keer strech ik mijzelf, kom ik mijn limiterende gedachten tegen en herpak ik mijzelf in groei en ontwikkeling.

Allemaal dankzij Nienke en Carolien. Ik mag leren, fouten maken en mijn ideeën op tafel gooien. Ik word gehoord, gezien en gevoeld.

Ik mag mijn richting kiezen maar word getriggerd na te denken over de stappen die ik zet en zo kom ik tot een concrete manier van werken, waar IK gelukkig van wordt.

Dit had ik niet zo snel kunnen realiseren zonder de dames van Groeihelden.

Mijn gevoel, gun ik iedereen.

Joanne Rosbak – Berndsen
Joannehelps

Toen ik bij Groeihelden begon wist ik dat ik het niet alleen kon.

Ik had dé passie niet de expertise.

Hiervoor had ik alleen maar een droom van wat het bedrijf in A flash.

Deze verre droom werd niet alleen maar realiteit, maar die droom is ver, ver, ver overtroffen.

Ik gun het elke ondernemer om dit traject aan te gaan bij Groeihelden.

Als ik heel eerlijk naar mijzelf ben, denk ik dat dit dé grootste fout zou zijn als ik dit traject niet was aangegaan.

Jodie Becker
In A Flashcard

REBECCA SALAMA

RISE FROM CHRONIC PAIN

Door samen te werken met Nienke en Carolien had ik continu momentum. Ik was steeds in creation-mode, van begin tot eind.

Sowieso fijn om gedurende het traject concrete feedback te krijgen, omdat ik er alleen voor sta in mijn business.  En een aantal zaken had ik ook echt geen kennis van, zoals salesfunnels en Facebook ads.

Inmiddels heb ik mijn online course staan, de website geoptimaliseerd, de salesfunnel helemaal up and running, de ads live en Instagram een stuk gestructureerd. Klaar om op te schalen!

Ik heb onwijs veel bereikt, en ben daar echt ontzettend trots op.

CHARLOTTE DE RIDDER

YOGA TO MOVE

De persoonlijke begeleiding, feedback op opdrachten en eigen werk en de één op één gesprekken zijn echt het meest waardevol van samenwerken met Carolien en Nienke.

Maar ook de groepssessies zijn heel waardevol. Je hoort namelijk waar mede cursisten op vast lopen en dit helpt om zelf ook te groeien.

Je hoort dingen waar je zelfs soms aan voorbij bent gegaan of niet aan hebt gedacht. En zo kan je voor jezelf ook bij sturen.

Daarnaast heb je veel minder het gevoel dat je er alleen voor staat. Zo hoor je dat iedereen tegen bepaalde struggels aanlopen.

De persoonlijke feedback maakt het compleet.

Je krijgt specifiek op jouw vragen, jouw struggles, jouw eigen project waardevolle feedback toegepast op jouw bedrijf waaruit je kan groeien en bijsturen.

Mijn grootste mijlpalen zijn de succesvolle lancering van al 2 online yoga reeksen. Maar ook mijn eerste post op Instagram, de eerste advertentie, de eerste mails, het sleutelen aan de website en de doelgroep zijn mooie mijlpalen voor mij.

Ik had echt geen idee. Van Nienke en Carolien heb ik mogen leren hoe ik dit allemaal kan aanpakken. Welke kanalen te kiezen, een duidelijke doelgroep inclusief boodschap, mijn eigen mindset versterken, heldere doelen en focus, hoe ik klanten kan bereiken, mailfunnels… en nog zoveel meer.

Ontzettend waardevol!

Al een tijdje droomde ik ervan om meer vrijheid te hebben in mijn werk en een betere work-life balance te kunnen verkrijgen. Hierbij bleef het altijd bij dromen en stelde ik deze ook altijd maar weer uit. Ik was mij bewust dat ik altijd veel ideeën en enthousiasme had, maar het ‘echt’ in actie treden een pijnpunt was waar ik altijd tegenaan liep.  

Nienke en Carolien brachten mij de structuur en houvast waar ik zo nodig naar op zoek was om tot acties te komen. Waar ik zelf op vastloop of de kennis absoluut niet in had, daar kunnen zij mij in bijstaan en helpen mij de gehele weg om zo tegen die belemmerende gedachten in te gaan.

Dankzij de stapsgewijze opbouw en hulp van Nienke en Carolien, kan ik nu in no-time aan de slag en wordt alles veel concreter en realistischer. Wat dan op zijn beurt zorgde voor meer energie en enthousiasme om verder te gaan.  

Ik kan het oprecht aan iedereen aanraden en heb er zelf nog geen enkele seconde spijt van gehad.  

SARA BURMS

SAAR LIFECOACHING

“In drie maanden ging ik van geen bedrijf en nul euro omzet naar structureel 4.800 euro omzet” 

Evelien

“In een paar weken naar structureel 2.000 euro omzet”  

Veroon

“Ik ging van 0 naar 5.000 euro omzet in maar 12 weken”  

Florine

“Na een paar weken had ik al 1.250 euro omzet, en zijn mijn eerste stappen uit de WW gezet”

– Josine

JELTSEN PEETERS

JUDITH VAN BILSEN

LISANNE BEHR

GERTY VERDAASDONK

ELIZA GABRIËL

NICOLE DE JONG

SECRET GIFTERS

Afgelopen jaar heb ik velen online masterclasses over ondernemen en een eigen bedrijf starten gevolgd en 1 sprong er voor mij echt tussenuit: Groeihelden. Ik herinner me nog dat Nienke zei dat je continue actie moet ondernemen want anders gebeurt er helemaal niets. Ik was best zenuwachtig maar het voelde al gauw vertrouwd.

Je doet dit voor jezelf, jouw leven, jouw droom en jouw bedrijf! Deze cursus is ideaal voor starters of zelfs goed te volgen naast je baan in loondienst.

Ik werk fulltime en vind dit echt een aanrader. Ik heb geen stress over inkomsten terwijl ik mijn bedrijf opbouw. Direct aan het begin leer je plannen en prioriteiten stellen waardoor je gedisciplineerd om kan gaan met je vrije tijd.

Ik maak de opdrachten en pak ik mijn eigen actiepunten op. Zo kom ik elke week een stap dichterbij mijn droom.

Voor mij is deze cursus een stok achter de deur, word ik constant gestimuleerd en blijf ik tempo maken en houden. 

Christel de Hoog

Op dit moment ben ik bezig met het opzetten van mijn bedrijf. Ik weet al jaren dat ik uit loondienst wil, zodat ik meer vrijheid heb. Locatie onafhankelijk en op de tijden wanneer ik het meest productief ben.

De training heeft me heel erg geholpen!Hij zit goed in elkaar. Mooi vormgegeven en duidelijke video’s die met teksten worden onderbouwd.

De opdrachten zetten aan tot actie, en er zit veel vernieuwends in wat ik nog niet eerder had gedaan. Een hele waardevolle training!

Daphne Wegbrans

Ik ben net gestart als zzp’er op het gebied van HR en Communicatie en volg de opleiding tot Orthomoleculair Therapeut waarvoor ik online cursussen wil maken. Deze training sluit hier goed op aan! Voor mij is het grootste struikelblok: echt beginnen. En daarna gelijk het volgende punt: hoe kom ik aan klanten.

De opdrachten zijn allemaal goed, omdat ze je heel erg laten nadenken over waar jij naartoe wilt en hoe je daar komt. Je gaat op een andere manier kijken naar jouw eigen mogelijkheden en het wordt heel duidelijk wat je moet doen om daar te komen.

Het zijn echt eye-openers en het motiveerde me heel erg om direct te kijken naar welke kleine stappen ik kan zetten, om mijn grote doelen te halen. Ik ben net een 2e instagram account gestart, en ga aan mijn blogs beginnen!