Hoe geniet je nu al, en niet later?

Jelsten’s Reis naar Succes 

Hallo, ik ben Jelsten. Als je deze video bekijkt, is de kans groot dat je overweegt om deel te nemen aan het traject van Groeihelden, specifiek de Remote Business Mastery. Ik stond anderhalve maand geleden in dezelfde schoenen als jij, en daarom wil ik graag vijf eigenschappen delen die me zeer tevreden maken over dit traject. Ik heb nog steeds geen spijt dat ik anderhalve maand geleden aan boord ben gegaan bij Groeihelden, en hopelijk helpt deze informatie jou bij je beslissing.

Wie ben ik?

Ik ben Jelsten, moeder van drie jonge kinderen: Merel (6) en Noa (4). Mijn werk bevindt zich in het onderwijs, waar ik acht jaar bij een universiteit heb gewerkt. Momenteel werk ik in het onderwijs van de Vlaamse gemeenschap, waar ik met veel plezier werk. Ik kwam Groeihelden tegen via een Facebook-advertentie. Hun verhaal sprak me aan, vooral het idee om te ontdekken hoe je je werk en privéleven anders kunt inrichten om het leven te leiden dat je écht wilt. Dit was genoeg om me over de streep te trekken, zelfs al leek het destijds niet het juiste moment om te starten.

Vijf Redenen waarom ik Tevreden Ben met de Remote Business Mastery

1. Timing en Tijdsinvestering: Het traject beslaat drie maanden, wat voor mij perfect is. Zes maanden zouden te lang zijn, maar in drie maanden kun je echt diepgaand aan je proces werken. De live sessies zijn haalbaar, slechts één uur op een avond, om de week. Dit maakt het gemakkelijk in te passen in mijn leven.

2. Groepstraject: Het feit dat dit een groepstraject is, heeft me echt overtuigd. Je omringt jezelf met gelijkgestemden en mensen die dezelfde zoektocht als jij doorgaan. Je deelt successen, ideeën, zorgen en angsten met deze groep. Familie en vrienden kunnen ondersteunend zijn, maar ze zitten vaak niet in een vergelijkbaar traject. Het motiverende aspect hiervan is ongekend en helpt je de juiste mindset te creëren.

3. Interactie met Carolien en Nienke: In eerdere online cursussen ontbrak vaak de persoonlijke interactie. Bij Groeihelden kun je vragen stellen wanneer je maar wilt, en dat persoonlijke contact is ongelooflijk waardevol.

4. Inspiratie uit Onverwachte Hoeken: Een van de verrassingen van het traject was dat ik de laatste paar weken niet zo veel tijd had om eraan te besteden als ik had gewild. Maar ik besefte dat zelfs als ik niet alle opdrachten op papier afwerk, ik er nog steeds over nadenk. Er worden zaadjes geplant, en of je nu wilt of niet, je blijft erover nadenken. Bijvoorbeeld, ik heb nog niet alle details uitgewerkt over hoe mijn ideale klant eruitziet, maar door de video’s van Nienke en Carolien denk ik er al veel over na. Dat is ongelooflijk waardevol.

5. Traject op Maat: Carolien en Nienke hebben hun doelgroep zeer goed afgebakend, waardoor ze ons heel goed kennen. Ze begrijpen wat we nodig hebben en waar we naartoe werken. Met hun begeleiding, kaders en oefeningen helpen ze ons altijd de rode draad te vinden om ons bedrijf op onze eigen voorwaarden op te bouwen. Dit maakt het traject op maat, wat een grote meerwaarde is ten opzichte van traditionele ondernemerscursussen waar je vaak zelf moet worstelen.

Tot Slot

Dus, als je nog twijfelt en je voelt je aangesproken door het verhaal van Nienke en Carolien, dan kun je erop vertrouwen dat zij je voorzien van de informatie en opdrachten die je nodig hebt om echt aan je bedrijf te kunnen werken. Het kan eng zijn, maar spring en zet de stap. Wie weet waar je staat over een paar maanden. Veel succes met je beslissing!

Dag!

Wil ook jij een remote business?

Geld verdienen vanachter je laptop, werken en reizen combineren, financiële zekerheid en alle vrijheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Here’s how you get started: