STRATEGIESESSIE

Bespreek met ons hoe ook jij persoonlijke en financiële vrijheid kan ervaren door je bedrijf op te schalen zonder meer te werken.

Zodat jij echt op jouw voorwaarden kan ondernemen en kan gaan en staan waar je maar wilt. 

Plan hieronder direct je gesprek in.

STRATEGIESESSIE

Bespreek met ons hoe jij ook jij totale persoonlijke en financiële vrijheid kan ervaren door je bedrijf op te schalen zonder meer te werken.

Zodat jij echt op jouw voorwaarden kan ondernemen, je omzet kan verdubbelen en kan gaan en staan waar je maar wilt. 

Plan hieronder direct je gesprek in.

SUCCESVOL LOCATIE ONAFHANKELIJK WERKEN

Ontdek in een persoonlijk gesprek met ons hoe jij écht locatie onafhankelijk kan werken zonder je financiële vrijheid op te geven.

We bespreken onder andere:

Welke kansen wij zien voor jou om op korte termijn flink te groeien.

Met welke strategie jij je omzet consistent kan verdubbelen zonder 60 uur per week te werken en in te leveren op vrijheid.

Hoe jij jezelf op dit moment nog saboteert om écht locatie onafhankelijk te werken

Wonen en werken in de bergen

Eigenaresse Floor van AlpineFlorine woont inmiddels op haar favoriete plek in de bergen.

In de eerste 3 maanden van onze samenwerking verhuisde ze niet alleen, maar zette ze ook een succesvol bedrijf neer waardoor ze haar droom waar kon maken.

Check de video voor onze samenwerking met Floor.

Let us help!

Werk slimmer, niet harder. Laat ons je helpen een schaalbaar verdienmodel neer te zetten zodat jij je ambitie achterna kan, maar ook je dromen!

Werk slimmer, niet harder. Laat ons je helpen een schaalbaar verdienmodel neer te zetten zodat jij je ambitie achterna kan, maar ook je dromen!

Soms vraag jij je af waar het fout gegaan is.

Je bent ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde. Je eigen baas zijn, het zelf kunnen bepalen, en zelf kiezen hoe jij je tijd indeelt.

Je omzet zit wel goed. Maar je mist je vrijheid.

Je vind het helemaal niet erg om te werken voor je geld, je bent ambitieus en eager. Maar je bent de balans verloren en bent bang dat je die niet terug krijgt zonder eerst wéér heel hard te moeten werken. So what’s the point?!

Je weet dat het mogelijk is, alleen wil je slimmer werken, niet harder. Een schaalbaar verdienmodel implementeren en weer de vrijheid hebben om te genieten van de wereld. Te emigreren, wonen en werken te combineren, tijd voor je gezin te hebben. 

Je weet dat je sneller gaat als je hulp krijgt. Dat je blinde vlekken worden getoond en je creativiteit aangewakkerd zodat jij sneller je einddoel zal behalen. 

Herken jij je hier in? Plan dan een strategiesessie zodat we samen kunnen kijken waar je staat, waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt om daar te komen. Ook kijken wij of we je hierbij kunnen helpen.

Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Deze strategiesessie is interessant voor je als:

  • Je een omzet draait van +/- 5.000 euro per maand of meer
  • Je compleet (of gedeeltelijk) locatie onafhankelijk wilt werken en dus een online aanbod hebt – of wilt.
  • Jij meer vrijheid wilt, en toch je omzet wilt verhogen

Is dit voor jou (nog) niet van toepassing? Dan past de Remote Business Mastery beter bij je.

ZIJ GINGEN JE VOOR

‘What if I fall?’ was mijn grootste vijand. Angsten en kwelgedachten sleurde ik met me mee die mijn dromen naar meer vrijheid om zeep hielpen. 

Toch wilde ik mijn eigen pad gaan bewandelen en die angsten overwinnen. Daarom startte ik eind 2020 mijn coachtraject met Groeihelden.⁠

Mijn verwachtingen? Handvatten om een berg te durven beklimmen en te starten als online ondernemer, waardoor ik naar de bergen kon afreizen wanneer ik daar behoefte aan had.⁠

Het resultaat? ‘I’m flying!’ Ik ben niet 1, maar 3 bergtoppen verder: eindelijk durfde ik de sprong te wagen, heb ik een divers portfolio aan online opdrachten EN de Alpen als mijn Home Office. Zo kan ik dagelijks genieten van de natuur, terwijl ik mezelf blijf uitdagen en ontwikkelen. Dat is vrijheid voor mij.

Bovendien (en niet onbelangrijk) had ik mijn financiële investering in het coachtraject er binnen 3 maanden uit.⁠

Doelen concreet maken en actie: Groeihelden is mijn inspiratiebron, mijn stok achter de deur en mijn accelerator. Carolien en Nienke namen mij bij de hand hoe angst slechts een mindset is en hoe ik op mijn intuïtie leerde te vertrouwen. Dag in-dag uit besef ik me hoe vrij ik me voel en hoe ik vol vertrouwen mijn keuzes maak.⁠

Mijn long term take away? Mijn groeimindset met vertrouwen als bron. Ik wist dat dit coachtraject mij stevigheid kon brengen, maar het leven wat ik nu leid is grootser dan de dromen die ik had. Toch wil ik nog verder, mijn ambitie is terug! Daarom stappen Groeihelden en ik door naar een nog hogere bergtop en duiken we een vervolgtraject in! Immers: Ain’t no mountain high enough.⁠

ALPINE FLORINE
FLOOR

Vol vertrouwen ingestapt en geen seconde spijt.

Elke keer strech ik mijzelf, kom ik mijn limiterende gedachten tegen en herpak ik mijzelf in groei en ontwikkeling.

Allemaal dankzij Nienke en Carolien. Ik mag leren, fouten maken en mijn ideeën op tafel gooien. Ik word gehoord, gezien en gevoeld.

Ik mag mijn richting kiezen maar word getriggerd na te denken over de stappen die ik zet en zo kom ik tot een concreet aanbod, het aanbod waar ik gelukkig van word.
Dit had ik niet zo snel kunnen realiseren zonder de dames van Groeihelden.
Mijn gevoel, gun ik iedereen.

Op naar nog veel meer mooie sessies, inzichten en ontwikkelingen!

JOANNEHELPS.NL
JOANNE

Ik had dé passie niet de expertise.

Zodra de grote uitdagingen dan tevoorschijn zouden komen, was ik bang dat ik ermee zou stoppen. Ik had veel belemmerende gedachten en ik had deze stok achter de deur nodig.

Ik zag mijzelf niet als een professional. Door Groeihelden heb ik geleerd dat ik echt een ondernemer ben, en niet een bedrijfje of hobby heb.

Hiervoor had ik alleen maar een droom van wat het bedrijf in A flash. Deze verre droom werd niet alleen maar realiteit, maar die droom is ver, ver, ver overtroffen.

Ik gun het elke ondernemer om dit traject aan te gaan bij Groeihelden. Als ik heel eerlijk naar mijzelf ben, denk ik dat dit dé grootste fout zou zijn als ik dit traject niet was aangegaan.

IN A FLASHCARD
JODIE
Ik heb een heel goed gevoel bij Carolien en Nienke! 🙂 Vooral kies ik voor een klik en het gevoel van veiligheid dat ik bij hen heb, omdat je reis in het ondernemerschap hoogte- maar ook dieptepunten kent die je zonder twijfel moet kunnen en willen delen met je coach. Omdat ik niet zo goed weet hoe ik me remote kan ontwikkelen heb ik specifiek voor Groeihelden gekozen. Spannend maar zo excited!!
Fleur
In de beginfase van ons bedrijf heb ik eerder een traject gedaan met Carolien & Nienke. Dit was erg goed bevallen en we zijn eigenlijk altijd wel contact blijven houden via onze socials. Omdat we graag willen opschalen, nog niet echt wetende hoe en graag remote willen werken, is dit een uitgelezen kans. Want een online business opzetten, daar hebben we alle twee (Jim en ik) nog geen kaas van gegeten.
Gerty
Ik kies voor Groeihelden omdat wij al een hele tijd in een andere vorm samenwerken en ik erg enthousiast over Nienke en Carolien ben. Ik denk dat ik nog enorm veel kan leren van deze dames! En wat een luxe! Ondersteuning voor een half jaar van twee businesscoaches.
Judith

WIJ ZIJN GROEIHELDEN

Wij zijn Nienke en Carolien; business coaches. Wij helpen je met het neerzetten van een online aanbod met bijpassende ijzersterke marketing & verkoopstrategie zodat jij een succesvolle remote business neer kan zetten. En dat betekent dat je vanaf dat moment echt vrijheid ervaart, waardoor je meer tijd kan doorbrengen met je gezin, werken en reizen kan combineren, verhuizen naar het buitenland. Kortom een leven op jouw voorwaarden.

We zullen je iets meer vertellen over hoe wij hier zijn gekomen.

Nienke startte na twee masters (Marketing Management en Marketing Intelligence) bij Wehkamp. Carolien startte bij AFAS Software en werd op haar 24e al genomineerd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar.

Na 5 jaar als marketeers in loondienst te hebben gewerkt gingen we aan de slag als zelfstandig ondernemers. We adviseerden zowel miljoenenbedrijven (bijvoorbeeld Heineken, TKP en Royal Flora Holland) als MKB-ers en kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én we voerden deze ook uit.

We deden gaven dingen, maar liepen telkens tegen hetzelfde blok op. We waren gaan ondernemen om meer vrijheid te ervaren. Maar toch ervaarde we niet de vrijheid die we zochten. Op een gegeven moment gingen we samen hiken in Oostenrijk en bedachten de eerste plannen voor Groeihelden.

We startten vol goede moed, en hoewel we zouden willen zeggen dat dit direct perfect ging, was dit niet zo. We hebben ontzettend veel moeten proberen en testen voordat we de gouden formule vonden.

Toen we die vonden groeiden we snel door in onze omzet en vrijheid. We konden stoppen met onze ZZP-opdrachten en Nienke verhuisde naar Oostenrijk en Carolien emigreert dit jaar naar Dubai.