MATCHCALL / STRATEGIESESSIE

Stabiliseren van je omzet én opschalen.

In 30 minuten vertellen we je precies welke omzetstrategie jij kan toepassen om jouw persoonlijke en bedrijfsdoelstellingen te behalen. We bespreken waar je staat, waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt om hier te komen.

Ook bespreken we of wij de juiste personen zijn om je hierbij te helpen.

In het Ultimate Business Mentorship werken we maar met een beperkte groep van 15 ondernemers samen, zodat we begeleiding kunnen garanderen die we willen.

Daardoor zijn we altijd bloed eerlijk als wij denken dat het niet de perfecte match is. Daarbij is de sessie zelf natuurlijk 100% vrijblijvend.

AUTOMATISCH OMZET GENEREREN

Ontdek in een persoonlijk gesprek met ons met welke geautomatiseerde marketing en salesstrategieën jij kan werken om passief omzet te genereren.

We bespreken onder andere:

Welke kansen wij zien voor jou om op korte termijn een passieve omzetstroom toe te voegen.

Met welke strategie jij je je werklast vermindert terwijl jij je winst maximaliseert.

Waar het op dit moment heel erg lekker loopt in je bedrijf, maar ook wat de verbeterpunten zijn. Privé en zakelijk.

Let us help!

Werk slimmer, niet harder. Laat ons je helpen een schaalbaar verdienmodel en passieve omzetstroom neer te zetten zodat jij je ambitie achterna kan, maar ook je dromen!

Soms vraag jij je af waar het fout gegaan is.

Je bent ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde. Je eigen baas zijn, het zelf kunnen bepalen, en zelf kiezen hoe jij je tijd indeelt.

Je vind het helemaal niet erg om te werken voor je geld, je bent ambitieus en eager. Maar je bent de balans verloren en bent bang dat je die niet terug krijgt zonder eerst wéér heel hard te moeten werken. So what’s the point?!

Je weet dat het mogelijk is, alleen wil je slimmer werken, niet harder. Een schaalbaar verdienmodel implementeren, passief omzet genereren en weer de vrijheid hebben om te genieten van de wereld. Te emigreren, wonen en werken te combineren, tijd voor je gezin te hebben. 

Herken jij je hier in? Plan dan een strategiesessie zodat we samen kunnen kijken waar je staat, waar je naar toe wilt en wat je nodig hebt om daar te komen.

Dit gesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Deze strategiesessie is interessant voor je als:

  • Je een omzet draait van +/- 3.000 euro per maand of meer
  • Je graag passief omzet wilt genereren dankzij een geautomatiseerde sales en marketingstrategie.
  • Jij  je werklast wil verminderen en meer vrijheid wilt, terwijl jij je winst maximaliseert.

Is dit voor jou (nog) niet van toepassing? Dan past de Remote Business Mastery beter bij je.

WIJ ZIJN GROEIHELDEN

Wij zijn Nienke en Carolien, en samen runnen wij Groeihelden. Beiden werkten we lange tijd als online marketeers. Eerst in loondienst en daarna als zelfstandig ondernemers.

Nienke startte na twee marketing masters (Marketing Management en Marketing Intelligence) bij Wehkamp. Carolien startte bij één van de 50 beste bedrijven van Nederland: AFAS Software en werd op haar 24e al genomineerd voor de Young Talent Award van Stichting Topvrouw van het jaar.

Na 5 jaar in loondienst te hebben gewerkt gingen we aan de slag als zelfstandig ondernemers. We adviseerden zowel miljoenenbedrijven (bijvoorbeeld Heineken, TKP en Royal Flora Holland) als MKB-ers en kleine ondernemers over hun online marketingstrategie én voerden we deze ook uit.

We mochten gave dingen doen maar liepen wel telkens tegen hetzelfde blok op. We waren gaan ondernemen om meer vrijheid te ervaren. Te gaan en staan waar we wilden, reizen en werken combineren. En toch ervaarde we niet de vrijheid die we zochten.

Tijd om het anders te doen, en echt online te gaan ondernemen.

We moesten van uurtje-factuurtje af, een sterke positionering in de markt zetten, onze salesskills verbeteren en vooral een schaalbaar online verdienmodel neerzetten.

Zodat we eindelijk de vrijheid kregen waar we zo naar hunkerde.

Binnen Groeihelden draaiden we al snel steady 10K maandelijkse omzet. Maar dat wat we deden om daar te komen, konden we niet zomaar verdubbelen.

We moesten een ander model implementeren, stelden een team van specialisten samen die ons kon helpen en breide ons aanbod uit met schaalbare producten.

Waardoor we de precieze blauwdruk konden implementeren om niet alleen te verdubbelen maar drievoudigen in omzet, zonder meer uren te werken.

Met als resultaat dat Nienke inmiddels al weer een paar jaar in Oostenrijk woont en Carolien dit jaar met het hele gezin naar Dubai verhuisd.