Lisanne is haar hele leven al gepassioneerd over voeding en een gezonde levensstijl. Iets waar ze haar vrije tijd graag mee vult, en anderen met alle liefde mee wil helpen. 

De droom om voor haarzelf te beginnen was er altijd wel. Tegelijkertijd was er ook het stemmetje in haar hoofd ‘wat als het niet lukt’ waardoor ze starten bleef uitstellen. 

Inmiddels heeft ze haar baas laten weten dat ze gaat stoppen! 

Bekijk haar verhaal:  

Hallo, ik ben Lisaane Behr, en ik heb mijn hele leven al een passie voor voeding gehad, met de nadruk op gezonde voeding en lichaamsbeweging in de afgelopen jaren. Al jarenlang speelde er een idee in mijn hoofd, maar ik stelde het steeds uit en dacht dat het nooit zou lukken. Totdat ik in contact kwam met Groeihelden, waar Nienke en Carolien twee geweldige, inspirerende dames zijn die een cursus aanbieden genaamd Remote Business Mastery. Ik had alle informatie gelezen op sociale media en wist meteen: dit is hét moment in mijn leven om mijn langgekoesterde dromen misschien werkelijkheid te laten worden.

Nu, een paar weken verder, bevind ik me al in het traject en zijn er enorme stappen gezet die ik tot voor kort nooit voor mogelijk had gehouden. Voor dit alles ben ik Nienke en Carolien enorm dankbaar. Het feit dat alles online plaatsvindt, met een online omgeving en huiswerkopdrachten, betekent dat je daadwerkelijk aan je droom kunt werken, die je al zo lang hebt gekoesterd. Wat ik ook geweldig vind, is dat het een groepsomgeving is. We hebben een leuke WhatsApp-groep met de dames van Remote Business Mastery. Hier delen we onze uitdagingen en successen, en ik hou er tot nu toe van.

Ik wil Carolien en Nienke enorm bedanken, en ik ben ervan overtuigd dat het beste nog moet komen. Deze reis is voor mij niet alleen een kans om mijn dromen na te jagen, maar ook een kans om te groeien en te leren in een ondersteunende en inspirerende gemeenschap. Ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst brengt!

Wil ook jij een remote business?

Geld verdienen vanachter je laptop, werken en reizen combineren, financiële zekerheid en alle vrijheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Here’s how you get started: