Een gezonde levenstijl voor drukke carrière tijgers.
Dat is waar Eliza je bij helpt! Eliza is eigenaresse van Foodworx en heeft tijdens de RBM haar bedrijf opgericht.  

Eliza was op zoek naar een manier om uit de ratrace te ontsnappen. Ze wilde op haar eigen benen staan en haar job in loondienst opzeggen. Op haar eigen manier gaan werken. 

Ze wist wel dat ze iets met voeding wilde doen, maar wist niet precies hoe. 

Na 2 maanden was Foodworx geboren! 

In de onderstaande video vertelt ze haar verhaal.

Hallo allemaal, ik ben Eliza, en ik wil mijn verhaal met jullie delen over het ontstaan van Foodworx, een avontuur dat slechts drie maanden geleden volkomen ondenkbaar leek. Foodworx is mijn passieproject, waarin ik carrièrevrouwen begeleid op hun weg naar een gezonde levensstijl die perfect past bij hun drukke schema.

Drie maanden geleden zou je me nooit hebben horen praten over het starten van mijn eigen bedrijf. Op dat moment bevond ik me nog midden in de dagelijkse sleur van mijn vaste baan, en de gedachte aan ontsnappen leek een verre droom. Maar ergens diep van binnen verlangde ik naar iets anders. Ik wilde op mijn eigen voorwaarden werken, mijn eigen weg banen, en vooral mijn passie voor voeding volgen.

Op zoek naar antwoorden en begeleiding kwam ik Nienke en Carolien van Groeihelden tegen. Na een aantal gratis workshops met hen was ik volledig overtuigd dat ik op het juiste spoor zat. Er was een klik, een gevoel dat dit mijn kans was om mijn dromen te verwezenlijken. Ik besloot de sprong te wagen en schreef me in voor de Remote Business Mastery (RBM).

Een van de meest waardevolle aspecten van de RBM is dat het geen kant-en-klare oplossingen biedt. In plaats daarvan begeleiden Nienke en Carolien je om jouw ideeën te ontwikkelen, hoe vaag ze ook mogen zijn. Ze dagen je uit met groeiopdrachten en helpen je om datgene wat diep van binnen in jou leeft naar buiten te brengen.

Het hoogtepunt van mijn reis met Groeihelden was het ontdekken van mijn eigen verhaal en het leren begrijpen wat mijn ware passie was. Op dit moment zijn er nog maar twee lessen te gaan in de RBM, en ik kijk reikhalzend uit naar de afsluitende masterclass. Het traject heeft me zoveel energie gegeven dat ik vol vertrouwen kan zeggen dat ik op 1 juni mijn eigen bedrijf, Foodworx, zal lanceren.

Vanaf dat moment zal ik stap voor stap aan de opbouw van Foodworx werken, terwijl ik mijn huidige baan in de ratrace geleidelijk zal verminderen. Ik kan eerlijk zeggen dat ik er ontzettend naar uitkijk.

Mijn reis met Groeihelden heeft me laten zien dat zelfs de meest ondenkbare dromen werkelijkheid kunnen worden als je de juiste begeleiding en mindset hebt. Als je twijfelt en het verhaal van Nienke en Carolien resoneert met jou, weet dan dat zij jou de nodige informatie en begeleiding kunnen bieden om jouw eigen bedrijf te starten, op jouw eigen voorwaarden.

Ik kijk met optimisme naar de toekomst en ben dankbaar voor de geweldige kans om mijn passie te volgen en andere drukbezette carrièretijgers te helpen bij het vinden van een gezonde levensstijl. Dank je wel, Groeihelden, voor deze ongelooflijke reis!

Wil ook jij een remote business?

Geld verdienen vanachter je laptop, werken en reizen combineren, financiële zekerheid en alle vrijheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Here’s how you get started: