Ben jij klaar voor #HOTGIRLSUMMER?

Hoe vaak moet je bezig zijn met je lichaam om je fit te voelen? Als je een paar keer in de week sport, lekker naar buiten gaat, je rust pakt, gebalanceerd en gezond eet voel jij je waarschijnlijk beter dan als de week gevuld is met stress, chips en de bank.

Een avond op de bank met chips en chocola is heerlijk, maar na een hele week voel ik me er meestal niet beter door. Maar ik kan er ook niet vanuit gaan dat als ik één week mijn best doe vervolgens klaar ben voor #hotgirlsummer.

Zo werkt het niet!

En zo werkt het ook met je bedrijf. Eén week achter je dromen aangaan zorgt er nog niet voor dat ze werkelijkheid worden. Eén keer iets proberen, en het vervolgens laten zorgt er niet voor dat jij je doelen gaat halen. Je zal dagelijks bezig moeten zijn met het ondernemen van actie, evalueren wat wel en niet werkt en blijven proberen.

“If the plan doesn’t work, change the plan but never the goal”.

Pas deze drie stappen toe en zorg ervoor dat jij elke dag aan je #hotgirlbusiness werkt 😉

Breng focus en duidelijkheid aan

Als je niet weet wat je echt wilt, weet je ook niet wat je vandaag moet doen om die dromen en doelen te halen. Alles wat je aandacht geeft groeit, dus zorg ervoor dat jij heel duidelijk weet wat je dromen en doelen zijn, zodat je op basis daarvan keuzes kan maken.

Maak gebruik van tools die ervoor zorgen dat je sneller resultaten behaalt.

Als je eenmaal weet wat je precies wilt, is het fijn om effectieve en efficiënte tools te gebruiken die voor jou werken. Daarmee bedoelen we tools die je helpen om jouw doelen zo snel mogelijk te behalen. Denk bijvoorbeeld aan het 80/20 principe of effectieve planningsmethoden.

Wees eerlijk tegenover jezelf

Heel erg vaak weten we wel wat en hoe we iets moeten doen, maar doen we het toch niet. Of we beginnen ergens aan, maar laten het vervolgens liggen. Vaak komt dit door een innerlijke strijd tussen: “Dit zou fantastisch zijn” en “Wat als het niet lukt, en ik heb gefaald?”.

Een voorbeeld: heb je nog een extra cursus of training nodig omdat je de skilss echt niet hebt, of heb je meer zelfvertrouwen nodig en denk je dit uit die extra cursus of training te halen? Wees eerlijk tegenover jezelf waarom je dingen niet oppakt of laat liggen en weet dat deze gedachten je op dit moment tegenhouden bij het waarmaken van je dromen.

Nieuwgierig hoe wij je kunnen helpen een bedrijf te bouwen op jouw voorwaarden? Plan geheel vrijblijvend een gratis strategiessessie in!