Ik ben er klaar mee!

Met mijn zwangerschap wel te verstaan. Terwijl ik dit schrijf ben ik 38 weken zwanger, kan niet meer lekker slapen, wordt gek van het maagzuur en heb iedere keer als ik op sta het gevoel dat ik door mijn hoeven zak. 

I’m done.. 

Ik voel me nu genoodzaakt om te zeggen dat ik het ontzettend speciaal vind dat er weer een kindje in mijn buik mag groeien, en dat alles zo goed gaat. Dat vind ik ook! Ik kan echt niet wachten om deze kleine te ontmoeten, en voel ongelofelijk veel liefde voor het kleine moppie. Maar het zwanger zijn zelf vind ik best pittig. 

Gedurende mijn hele zwangerschap is de misselijkheid of het overgeven eigenlijk niet gestopt. Mijn bekken begonnen het halverwege al zwaar te krijgen, en genoeg lucht binnenkrijgen is inmiddels een hele opgave. 

Werken terwijl je zwanger bent 

Werken terwijl je zwanger bent, ook dat is niet niks. Het is toch gek dat je de eerste 3 maanden doet alsof er niets aan de hand is terwijl je last hebt van misselijkheid en hondsmoe bent? 

Ook deze zwangerschap ben ik ontzettend blij dat ik mijn eigen bedrijf heb en dus mijn eigen tijden kan bepalen. Zo deed ik de eerste maanden in de middag vaak een powernap na de lunch. Daarnaast verschoof ik veel afspraken naar de middag omdat de misselijkheid dan minder was. 

Zitten blijven 

En toch vind ik het ook jammer dat het bijna zover is. Dat ik die kleine straks niet meer de hele dag bij me heb, en continu de schopjes voel. Dat ik mijn hand op mijn buik leg en er een handje naar toe voel bewegen, of de liefde die ik voel als mijn zoontje zegt: ‘Hugo baby aaien?’   

Dus kleine, blijf nog maar heel even zitten. Ik zal er nog extra van genieten, glimmend van trots mijn buik aan de wereld tonen en ieder schopje koesteren. Maar laat me alsjeblieft niet wachten tot 42 weken om je te ontmoeten. 

Nieuwgierig hoe wij je kunnen helpen een bedrijf te bouwen op jouw voorwaarden? Plan geheel vrijblijvend een gratis strategiessessie in!