fbpx

ULTIMATE BUSINESS MENTORSHIP
2-1 COACHING

Het is tijd voor de volgende stap,
het potentieel van jouw bedrijf,
de groei die jouw bedrijf verdiend. 

Dankzij bewezen marketing- en sales strategieën voor ondernemers

Ben jij klaar voor de volgende stap in je bedrijf?

De basis van je bedrijf staat, je hebt je marketing, sales en interne processen neergezet. Waardoor je in ieder geval inkomen genereert.

En je voelt dat dit écht iets is, waar je passie ligt.
Het is iets waarvan je voelt dat het goed is. 

De klanten die je tot nu toe hebt geholpen zijn tevreden.
En je bedrijf begint steeds beter te lopen.

Maar je voelt dat er meer in zit. 
En dat er nog veel meer te halen valt.

Je weet:

  • Dat je marketing effectiever in kan zetten, zodat je betere resultaten krijgt die jij en jouw bedrijf verdienen.
  • Dat je sales slimmer kan inzetten en processen kan verbeteren om meer en kwalitatievere verkopen te doen.
  • Dat je meer bereik nodig hebt, om makkelijker meer klanten aan te trekken, en dichterbij jouw favoriete klant te komen.
  • Dat je veel slimmer kan werken. Door processen te automatiseren, zoals marketing, sales en interne processen. Zodat je makkelijk meer klanten aan kan, zonder dat dit meer tijd kost.

En dat is dan ook precies waar wij je bij kunnen helpen.

Ontketen jouw potentieel met onze bewezen marketing en sales strategieën, gecombineerd met cutting-edge automation tools, gaan we werken aan de groei van je bedrijf, de groei van je omzet en de groei van jou als business owner.

We hebben geen one-trick-pony cookie-cutter oplossing. Wij geloven niet in one-size-fits-all. Samenwerken met ons betekent een op maat gemaakte strategie die bij jou, jouw bedrijf en jouw leven past.

* In een strategiesessie kijken we samen naar je bedrijf en het potentieel om te bepalen of we je verder kunnen helpen.

OVER JOU

Jij bent gaan ondernemen vanwege een drang naar vrijheid 
en de passie die je voelt voor wat je doet. 

Het zelf te kunnen bepalen. Jij eigen agenda in te delen.
Geen baas die zegt wat je moet doet en je eigen creativiteit de vrije loop te laten.

Dat én anderen helpen, blij maken, dingen te leren.
Dat is waar jij van AAN gaat. 

En het gaat ook goed. 
Je hebt de basis van je bedrijf staan. 
Je voelt het potentieel van wat je bedrijf kán zijn in de toekomst.

Qua omzet zit er ook genoeg ruimte om op te schalen.
Je weet dat er nog veel mogelijk is. 

In de effectiviteit van je marketingkanalen,
De effectiviteit van je sales,
De automatisering van je marketing en sales, 
Optimaliseren van je interne processen voor het groei potentieel van je bedrijf.

Je weet het allemaal, maar je weet niet hoé.
Hoé je die stap moet maken, wat precies werkt en wat niet werkt. 

Je wil niet je tijd verspillen door het allemaal zelf uit te zoeken,
alles te testen.

Je wil iemand aan je zijde die dit al een keer gedaan heeft. 

En dat kan!

Als je een bedrijf wilt dat écht op zichzelf staat en passief omzet genereert..
.. dan heb je een strategische aanpak nodig voor marketing en sales.

Zodat je de tools en technieken inzet om je marketing en sales te simplificeren en automatiseren. Waardoor jij je winst kan maximaliseren, terwijl je jouw werklast minimaliseert.

En dat is precies waar wij je mee helpen.

HET ULTIMATE BUSINESS MENTORSHIP IS ER VOOR ONDERNEMERS DIE KLAAR ZIJN VOOR DE VOLGENDE STAP. HET POTENTIEEL VOELEN VAN HUN BEDRIJF. KLAAR ZIJN VOOR NEXT LEVEL MARKETING EN SALES. 

MAAR NIET WETEN HOE ZE DIE VOLGENDE STAP MOETEN MAKEN.

Wat als er geen later is..

In 2012 kreeg de vader van Nienke de diagnose alzheimer. En Nienke werd ineens geconfronteerd met het feit dat je toekomst niet zo vanzelfsprekend is.

Haar vader had al die jaren keihard gewerkt om daar later van te genieten. Toen hij zijn pensioenleeftijd bereikte was er bijna niets meer over van zijn plannen om te genieten.

Ze besloot niet langer te luisteren naar angsten en onzekerheden en het leven te kiezen dat zij wil. Op haar voorwaarden. Met ruimte voor haar grootste passie: skiën. 

In 2016 zat Carolien midden in een burn-out en zag zij vrij weinig licht aan het einde van de tunnel. Al die jaren van keihard werken, alles doen voor anderen en zich vooral laten leiden door haar eigen negatieve overtuigingen. ‘Wat zouden anderen anders wel niet van mij denken’ of ‘Ik ben niet goed genoeg’. 

Na opgekrabbeld te zijn begon ze enthousiast aan haar eigen onderneming, om een half jaar later op precies hetzelfde punt te stranden als daarvoor. Met ondernemen kwam niet automatisch vrijheid. Naïeve gedachte weet ze nu.

Het moest anders.

Een goede work-life balance komt niet vanzelf. Daar mag je wat voor doen. 

Passieve omzet is slim gebruik maken van de tools, systemen en strategieën die er zijn. Zodat je ook klanten aantrekt als jij niet achter je laptop zit, tijd met je gezin en familie wil doorbrengen, of tijd wil besteden aan andere passies. 

Het zijn marketing en sales strategieën gecombineerd met automation tools die je werklast verminderen, terwijl je alsnog je winst maximaliseert.

Zodat je een POWERHOUSE van een bedrijf hebt staan, die ook draait als jij even niet aan het werk bent. Waardoor je bedrijf niet meer van jou afhankelijk is of jij aanwezig bent of niet.

En dat is precies wat Nienke en Carolien deden. Waardoor Nienke in Lech – Oostenrijk woont en elke dag geniet van de bergen.

Carolien woont op dit moment in Dubai met haar man en 2 kinderen. Waar ze alle tijd heeft voor de jongens, evenals haar ambitie achterna kan.

DIT IS ONZE EXPERTISE

We zijn twee ijzersterke marketeers die met vallen en opstaan het ondernemerschap zijn aangegaan.

We hebben 5 jaar als marketing managers in loondienst gewerkt, en nog eens 6.5 jaar als marketing consultants voor grote multinationals. 

We weten ECHT waar we het over hebben. Komen niet net om de hoek kijken en zijn ongelofelijk goed in wat we doen.

40 +

Ondernemers 1-1 begeleid

20+ 

Jaar marketing ervaring. Beide 5 jaar als marketing managers in loondienst, en nog eens 6.5 jaar als marketing consultants 

900+

Ondernemers geholpen met marketing en sales

Met knikkende knieën en zwetende oksels zat ik 3 maanden na de start van onze samenwerking in de trein naar Oostenrijk.

Ik vertelde mezelf:

Flo, nog even en je kan elke dag de bergen zien.
En in de winter zo vaak skiën als je maar wilt.

Ik vond het doodeng.
En toch ging ik het doen.

Samen met Nienke en Carolien werd het al heel snel duidelijk dat ik een manier moest vinden om werken en mijn liefde voor de bergen te combineren. Hoe precies wist ik niet.

En of het me ging lukken ook niet..

Inmiddels heb ik 3 verschillende inkomstenstromen, had ik de investering in het traject er binnen 3 maanden al uit en ben ik iedere dag zo dankbaar dat ik in die trein ben gestapt.

‘I’m flying!’ Ik ben niet 1, maar 3 bergtoppen verder. Ik heb een divers portfolio aan online opdrachten EN de Alpen als mijn Home Office.

Zo kan ik dagelijks genieten van de natuur, terwijl ik mezelf blijf uitdagen en ontwikkelen.

Ik wist dat dit coachtraject mij stevigheid kon brengen, maar het leven wat ik nu leid is grootser dan de dromen die ik had.

Dat is vrijheid voor mij.

Florine Gostelie

SAMENWERKEN BETEKENT:

Passieve omzet

We focussen ons op het implementeren van succesvolle marketing en sales strategieën die geautomatiseerd kunnen worden waardoor je minder tijd en energie hoeft te stoppen in het daadwerkelijk binnenhalen van klanten.  

Er zijn veel automation tools die je kan inzetten waardoor je een marketing powerhouse neerzet. Die ook draait als jij niet aan het werk bent, en dus ook niet afhankelijk is van jou.  

En ja dat betekent dus dat jij passief omzet genereert.  

Effectiviteit van de marketing en sales inzet verhogen

Je hebt de basis gelegd voor je marketing en sales. Je ziet ook dat daar omzet uitkomt, maar het optimaliseren van die proces en de effectiviteit ervan, vraagt om nog een keer wat anders.

Een beter en dieper begrip van de KPI’s waar je aan werkt, en hoe je die optimaliseert. Aan welke knoppen je moet draaien om een hogere conversie te halen uit je marketing inzet en de sales die je doet. 

Welke strategieën voor jouw bedrijf belangrijk zijn en jouw hyperfocus moeten hebben om die volgende stap in je bedrijf te maken. 

Dit is precies waar veel ondernemers, maar ook multinationals veel geld laten liggen. En laat dat nou precies zijn waar wij mee bezig gaan.

Meer omzet

Samen gaan we je bedrijf laten groeien tot zijn volledige potentieel. We kijken naar wat de slimste manieren zijn voor jou om op te schalen, welke passieve omzetstromen je kan toevoegen, hoe je bestaande klanten langer bij je houdt en hoe je meer haalt uit je huidige audience. (je volgers, de mensen op je mailinglijst, je luisteraars op je podcasts, je website bezoekers etc.) Hoe je je bereik van jouw bedrijf kan vergroten en beter kan bereiken om dichter bij jouw potentiële klant te komen

Zo kunnen we je werklast minimaliseren en je winst maximaliseren.  

Winstgevende passieve salesfunnels

E-mail marketing is een FANTASTISCH middel om in te zetten om geautomatiseerd klanten binnen te halen, lanceringen te draaien en passief omzet te genereren.

Veel mensen zijn nog niet klaar om te kopen zodra ze jouw gratis e-boek hebben gedownload. Ze hebben meer tijd nodig om een vertrouwensband met je op te bouwen.

De focus ligt vaak op het binnenhalen van mensen, maar niet op het verkopen na de initiële salesfunnel.

Daar laat je veel passief geld liggen. Want het is heel simpel in te richten en vervolgens automatisch te draaien!  

Verkopen via socials, zonder dagelijks zichtbaar te zijn

Let’s face it. Sociale media is een belangrijk marketingmiddel, maar het vreet energie.

Gelukkig zijn er wel degelijk slimme strategieën toe te passen waardoor je klanten aantrekt, en je doelgroep opwarmt zonder dat je daarvoor elke dag TikTok dansjes hoeft te doen of dagelijks moet posten.

De key zit ‘m vooral in urgentie wekken en wat voor soort content je precies maakt. Kwaliteit boven kwantiteit.  

Automatisering processen = Minder doen

Geloof ons. Jij doet nu heel veel dingen die je niet hoeft te doen. Op marketing en sales gebied, maar waarschijnlijk ook in het aanbod dat je hebt. Het mag allemaal makkelijker, overzichtelijker en meer gefocust. Plus geautomatiseerd. 

Zowel binnen je marketing en sales effort, als wel in je interne processen er zijn veel elementen die wij herhaaldelijk blijven doen, waar we automatische processen voor in de plaats kunnen zetten.

Deze processen maken dan ook dat je veel tijd vrij speelt, waardoor jouw bedrijf klaar is voor de groei die aanstaande is. Het potentieel waar we samen naar toe bouwen. 

Hierdoor is je bedrijf er klaar voor opschalen in omzet en die verhoging in aantal klanten.

Dubbel de expertise, dubbel de resultaten

Er staat niet één marketing zwaargewicht voor je klaar. Je krijgt twee gedreven coaches die heel nauw met je samenwerken om je succes te bewerkstelligen.  

DIT IS MAATWERK

Wij kunnen aan iemands marketingstrategie direct zien bij welke coach de ondernemer zit..

En dat is niet best…
Waar is de authenticiteit, en de creativiteit gebleven?

Er is namelijk geen one-size-fits-all strategie die voor iedere ondernemer past. Zelfs niet als je een gelijksoortige dienst of gelijksoortig product aanbied.

We zien zo verschrikkelijk veel coaches hun eigen strategie kopieëren naar hun klanten. Waardoor ze alleen maar een slap aftreksel krijgen van wat de coach zelf gedaan heeft.

Dit werkt gewoon niet.

Jij als ondernemer hebt een unieke skillset, een eigen doelgroep en een eigen positionering die je wilt innemen.

Daar komt nog bij dat jij op een bepaalde manier je leven wilt inrichten.
Waardoor de strategie die voor bedrijf A werkt, niet vanzelfsprekend ook werkt voor bedrijf B.

Wij hebben inmiddels iedere denkbare strategie wel geïmplementeerd en we weten wat werkt. Ook voor jou.

Ben jij op zoek naar een unieke oplossing voor jouw bedrijf? Laten we dan eens kennismaken

DIT KRIJG JE

2-1 ONLINE KICK-OFF

Om direct goed van start te gaan. Hierin bespreken we direct je doelen en gaan we aan de slag met jouw niche, doelgroep, positionering en de basisinrichting van jouw strategie.

DISC & DRIJFVEREN ANALYSE

Door middel van deze gedragsanalyse weten we dat we jou de juiste ondersteuning bieden die je zoekt en de juiste motivatie geven. Maar ook om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf echt past bij datgene wat je het allerliefste wilt.

2-1 TWEE-WEKELIJKSE  STRATEGIESESSIES

Om telkens de strategie en uitwerking voor de komende 2 weken te bespreken. En natuurlijk hoe je die het beste kan uitvoeren.

De focus ligt op de ontwikkeling van jou als persoon als business owner, het effectiever inzetten van jouw strategische marketing en sales om de omzet te genereren die jouw bedrijf verdiend, het optimaliseren en automatiseren van de processen om de groei van jouw bedrijf aan te kunnen. 

24/7 SUPPORT

Gedurende het traject heb je een heel nauw lijntje met ons waarbij exclusief toegang hebt tot ons.

Dat betekent dat je ons kan bellen of berichten kan sturen via Voxer. Vervolgens kan je direct weer verder!

UITGEBREIDE FEEDBACK

We geven je strategische en inhoudelijke feedback in detail om ervoor te zorgen dat jij daadwerkelijk die passieve omzetstroom succesvol implementeert.

NIET ÉÉN, MAAR TWEE

Gedurende het traject staan Nienke en Carolien beide 100% voor je klaar.

Dit is handig want ze hebben beide hun eigen expertise en kennis. Waardoor jij je eigen marketingteam voor je klaar hebt staan en zeker weet dat je het beste krijgt voor jouw bedrijf.

Wat gaat 6 maanden snel als je lekker bezig bent zeg! 

Toen ik groeihelden vond was ik heel erg opzoek naar begeleiding, ondersteuning en bevestiging bij mijn business opzetten. Mijn plan was vanaf het begin af aan om reizen en werken te combineren.

En daarvoor sprak een passieve omzetstroom mij heel erg aan.

Inmiddels zijn de eerste klanten binnen en sta ik vol vertrouwen achter mijn business. Ik heb een plan, weet hoe ik om moet gaat met mijn verbeterpunten en ga alleen nog maar groeien!

Het traject is gefocust op je business maar hiervoor moet je zelf ook mentale stappen zetten en daar ben ik echt top bij geholpen. 

De snelle en uitgebreide mail ondersteuning vond ik heel fijn. Carolien en Nienke weten heel goed waar ze over hebben en houden de nieuwe trends en ontwikkelingen in de gaten.

– Lisa Minderman

Vol vertrouwen ingestapt en geen seconde spijt.

Elke keer strech ik mijzelf, kom ik mijn limiterende gedachten tegen en herpak ik mijzelf in groei en ontwikkeling.

Allemaal dankzij Nienke en Carolien. Ik mag leren, fouten maken en mijn ideeën op tafel gooien. Ik word gehoord, gezien en gevoeld.

Ik mag mijn richting kiezen maar word getriggerd na te denken over de stappen die ik zet en zo kom ik tot een concrete manier van werken, waar IK gelukkig van wordt.

Dit had ik niet zo snel kunnen realiseren zonder de dames van Groeihelden.

Mijn gevoel, gun ik iedereen.

Joanne Rosbak – Berndsen

Toen ik bij Groeihelden begon wist ik dat ik het niet alleen kon.

Ik had dé passie niet de expertise.

Hiervoor had ik alleen maar een droom van wat het bedrijf in A flash.

Deze verre droom werd niet alleen maar realiteit, maar die droom is ver, ver, ver overtroffen.

Ik gun het elke ondernemer om dit traject aan te gaan bij Groeihelden.

Als ik heel eerlijk naar mijzelf ben, denk ik dat dit dé grootste fout zou zijn als ik dit traject niet was aangegaan.

Jodie Becker

BEN JIJ KLAAR VOOR DIE VOLGENDE STAP IN JE BEDRIJF?

Ben jij klaar voor een strategie die echt bij jou en jouw bedrijf past?

Die ervoor zorgt dat jij passief omzet genereert, zodat jij je volledig kan focussen op je klanten. Maar ook zodat jij je in alle rust kan genieten van al die andere dingen in je leven?

Plan dan hieronder een matchcall in.

In 30 minuten bekijken we samen welk potentieel jouw bedrijf heeft. Waar je het laat liggen op marketing en sales gebied, waar je processen nog niet geautomatiseerd zijn en hoe veel tijd je daar verliest. En wat het potentieel is dat je kan bereiken in 6 maanden dat je met ons samenwerkt. 

Ook bespreken we of wij de juiste personen zijn om je hierbij te helpen.

In het coachingstraject: Ultimate Business Mentorship werken we maar met een beperkte groep van 15 ondernemers samen, zodat we begeleiding kunnen garanderen die we willen.

Daardoor zijn we altijd bloed eerlijk als wij denken dat het niet de perfecte match is. 

De sessie zelf is natuurlijk 100% vrijblijvend.

VEELGESTELDE VRAGEN

Effectievere inzet van je marketingkanalen en sales inzet die je minimaal de verdubbeling omzet groei leveren die jouw bedrijf verdiend. 

Dit wordt gedaan door het opzetten van passieve omzetstromen, de implementatie van geautomatiseerde marketing en salesstrategieën, die optimalisatie en automatisering van interne processen om deze groei aan te kunnen, plus dat we werken aan de groei en de visie van jouw bedrijf in de toekomst. 

We bekijken het gehele bedrijf om dit resultaat neer te zetten.

We willen dat je werklast minder wordt, terwijl je winst maximaliseert.

Het traject duurt een 6 maanden. Deze periode is nodig om grootse en vooral: blijvende verandering te kunnen bewerkstelligen.

Het traject is volledig 2:1. Dat betekent dat jij altijd samen met Nienke en Carolien in contact staat.

Je kan ons tussentijds bellen met vragen via Voxer, en stukken toesturen waar je feedback op wilt.

Daarin zijn we heel uitgebreid, en er zit geen limiet aan vragen die je kan stellen.

Je moet gewoon ontvangen wat je nodig hebt om het resultaat te garanderen.

Mede daarom coachen we maar een kleine groep ondernemers 2:1, zodat we de allerbeste kwaliteit kunnen bieden.

Alle in’s en outs delen we met je in het vrijblijvende strategiegesprek.

Praktisch gezien heb jij een half jaar lang twee ervaren marketingcoaches naast je zij staan die samen met jou je hele bedrijf door gaan, zien waar je het laat liggen op marketing en sales gebied, automatiseringen en de persoon die jij wil zijn binnen en buiten jouw bedrijf. 

We doen dit in de tweewekelijkse sessies waarin we echt de diepte in kunnen gaan en de strategie helemaal uitwerken. Elke sessie ga je weg met een strategie die je weer een stap dichter bij het potentieel van jouw bedrijf brengt en met de praktische punten hoe je deze stap kan gaan maken in de komende 2 weken.

We delen met jou onze succesvolle casestudy’s, geïmplementeerde strategieën en alle kennis die wij in de 20 jaar werkervaring hebben opgebouwd en hebben gezien. Plus documentatie en guidelines hoe dit te implementeren voor jouw bedrijf. 

Maar je kan ons ook bellen of berichten sturen via Voxer. Evenals al jouw stukken opsturen waar je graag feedback op ontvangt. Feedback ontvang je binnen 48 uur. 

Absoluut. Je kan in maandelijkse termijnen betalen, of in één keer.