Deze week had ik even een besef momentje en als je ons volgt op Instagram heb je hier misschien wat van meegekregen.

Ik besefte me ineens dat ik op een plek aan het werk was, waar een paar jaar geleden van droomde en dacht dat het vrijwel onmogelijk was.

  • Onmogelijk om op de plek te wonen waar ik zó blij van word: Wonen in de bergen in Oostenrijk.
  • Nog steeds mijn werk uitvoeren dat ik zo leuk vind, business coaching & consultancy.
  • Volledig locatie onafhankelijk werken.
  • In de winter fulltime skiën.
  • Werken op de tijden dat ik het productiefste ben.

Op het moment dat ik het besefte, zat ik heerlijk met blik op de bergen in de co-workingspace “Schneggerai” te werken. Een lach kwam op m’n gezicht, want ik heb door de jaren heen genoeg gedachtes gehad of gesprekken gehad met mezelf 😉 of met anderen waarin naar voren kwam dat wat ik wenste, vrijwel een onmogelijk combinatie zou zijn.  Om er een paar op te noemen:

  • Hoe ga je je geld verdienen als je in de bergen woont?
  • De grote bedrijven zitten in de grote steden.
  • Welke baas of opdrachtgever laat je nou in het buitenland werken?
  • Wie accepteert dat je in de winter lekker aan het skiën bent?
  • Je hebt nu zo’n goede baan

Genoeg redenen om vooral niet zoiets “onmogelijks” na te streven. Ik heb altijd wel een onderliggende drive gehad, om het dan juist toch te doen. Alleen het blijft toch lastig als je niet helemaal kan zien hoe je het dan moet doen. Wat je moet regelen, waar je aan moet denken en hoe je zo snel mogelijk weer op die bestemming aan gaat komen van de droom die je hebt. Precies dat hoe is vaak waar onze coachees tegen aanlopen als we ze vragen hun droom te visualiseren en aan ons te vertellen. Gemiddeld gezien krijgen we de reactie: “Ja, maar hoe dan? Dit ga ik toch nooit halen.”

Precies om deze reden, jou laten ervaren hoe je het kan doen, dat je je droomleven kan leven, leven op jouw voorwaarden, zijn wij Groeihelden begonnen.

De basis om dit te kunnen doen hebben we samengevat in onze workshop “Slimmer werken, niet harder”. Deze is in de maand juli gratis, dus schrijf je nu in want hierna is de workshop weer €47,- euro.


Inschrijven workshop