Heel eerlijk..  we rommelden begin dit jaar maar wat aan met Groeihelden.

 

We probeerden wat dingen uit, speelden wat met e-boeken verkochten 80 online trainingen maar het kwam nog niet echt van de grond..

Totdat we onszelf een schop onder de kont gaven. We startte met een strategiesessie en besloten op dat moment er echt voor te gaan. Vanaf dat moment waren we geen marketing zzp’ers meer maar marketingcoaches.

Dit was compleet nieuw voor ons, maar iets waar we al jaren van droomden. Twee maanden later hadden we de eerste getekende offerte voor ons duurste coachtraject binnen.

We vertellen je dit niet om op te scheppen, maar om duidelijk te maken dat het op hele korte termijn kan. Van idee naar uitvoering naar betalende klant. Terwijl we nog geen enkele trackrecord of reviews konden laten zien en geen giga volgers aantallen op sociale media hebben.

De kracht van je eigen netwerk is enorm, maar aangezien we dit nog nooit eerder hadden gedaan viel er niets te halen in ons eigen netwerk. We moesten het dus echt van onze marketingskills hebben..

Marketingskills hebben we!

 

Dat durf ik met 100% zekerheid te zeggen. Als je met ons in gesprek gaat houden we niets achter en geven we je succesformules die voor jouw bedrijf werken.

Er is niet een one-size-fits-all marketingstrategie beschikbaar. Er is geen blauwdruk die je op elke organisatie kan plakken wat vervolgens werkt. Er zijn technieken, tools en middelen. Deze zullen altijd hetzelfde zijn, maar de manier waarop je ze inzet is voor iedere ondernemer anders.

Als je met ons in gesprek gaat zorgen we dus voor een strategie die bij jou en jouw bedrijf past. 

Groeisessie

 

We begrijpen dat een 3 of 6 maanden coachtraject een hele investering is. Daarnaast heb jij misschien niet eens 6 maanden begeleiding nodig maar wil je gewoon even snel sparren.

Daarom is er onze Groeisessie. Een strategiesessie van 1,5 uur waarin we je al onze tips en adviezen geven waar jij direct mee aan de slag kan.

Daarnaast heb je na de Groeisessie nog een maand de tijd om al je vragen te stellen. Loop je tijdens de uitvoering nog ergens tegen aan, wil je graag dat wij ergens onze blik op werken of heb je nog een vraag? Direct stellen!

Nieuwsgierig naar de Groeisessie en wil je deze graag boeken?