Wil jij groeien in omzet, werken met leukere klanten en meer vrijheid ervaren? Dan is deze video echt iets voor jou!

In de video legt Carolien je uit waarom het zo belangrijk is om een specifieke doelgroep te definiëren. Veel ondernemers durven hun doelgroep niet heel specifiek te maken, uit angst om omzet te verliezen. Het tegenovergestelde is echter waar. 
Door keuzes te maken in je doelgroep zal je zien dat het veel makkelijker wordt om aan de slag te gaan met jouw marketing en communicatie.
 
Een website tekst is zo getypt en posten op sociale media werd nog nooit zo makkelijk. Als jij weet wie jou doelgroep is, dan weet je wat hun angsten, behoeften en verlangens zijn. Het is daarom ook zo belangrijk om niet te denken vanuit je kennis en kunde (wat je te bieden hebt), maar te beginnen bij waar jij voor staat, en waar jij gelukkig van wordt.
 
Hier zoek je dan jouw gewenste doelgroep bij, en vervolgens ga je pas aan de slag met je diensten of producten. Je weet immers pas waar jouw doelgroep behoefte aan heeft, als je weet wie jouw doelgroep is.
 

DOORGROEIEN NAAR 100.000 EURO OMZET

 Wil jij echt aan de slag met jouw marketingstrategie? Doorgroeien naar 100.000 euro omzetten en meer vrijheid ervaren? Download dan ons gratis e-boek en krijg slimme tips en opdrachten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Wat zit er in het e-boek?