Wij durven ons inmiddels experts op het gebied van marketing te noemen, maar we willen ons nog verder verdiepen in mindsetcoaching. Daarom worden wij door Laura van Betekenisme getraind. Met haar 6 jaar ervaring als coach kan zij ons veel leren. 
 

Succesvolle ondernemers lijken totaal geen last te hebben van het negatieve stemmetje in hun hoofd. Dat ze geen negatieve stem in hun hoofd hebben is niet waar, maar succesvolle ondernemers investeren veel in het aanpakken van hun belemmerende overtuigingen.

Wij merken dat we je alle marketing shortcuts kunnen geven voor een succesvol bedrijf, maar als je het stemmetje in je hoofd niet weet te temmen zal het bij de uitvoering blijven haperen.

Hoog tijd dus om ons hier nog beter in te verdiepen.

Het allerbelangrijkste wat ik jullie wil meegeven van gisteren is het volgende:

Iedereen heeft verschillende emotionele behoeften.

Als jouw emotionele behoeften niet vervuld worden ga jij je slecht voelen. Bijvoorbeeld eenzaam, gefrustreerd, onzeker of ontevreden.

Worden jouw emotionele behoeften wel vervuld gebeurt precies het tegenovergestelde. Je voelt je bijvoorbeeld dankbaar, vervuld, trots, veilig of zelfverzekerd.

Aangezien voor iedereen die emotionele behoeften verschillend zijn, betekent dit automatisch dat jij hele andere keuzes maakt dan anderen. Er is dus geen goed of fout.

Mijn 4 kernwaarden zijn:

1. Autonomie (zit hem voor mij heel erg in vrijheid en onafhankelijkheid)
2. Rust
3. Vernieuwing
4. Van betekenis zijn

Klein voorbeeld: Ik merk nu ik verhuisd ben uit de stad naar een plek met meer groen om mij heen dat ik veel meer rust kan vinden. Ook de badkamer inclusief bad doet wonderen, en dat ik nu een eigen kantoor heb, en niet meer aan de keukentafel hoef te werken.

Al deze dingen samen zorgen ervoor dat ik makkelijker de natuur in ga of even rustig een boek ga lezen. En daar wordt ik dan weer heel gelukkig van.

Kan jij je momenten herinneren waarop jij je gelukkig voelt, en waar komt dat geluk dan vandaan?

Ben jij nieuwsgierig hoe jij jouw kernwaarden ook in jouw bedrijf terug laat komen, en dus een bedrijf kan bouwen van je dromen?

Vraag een gratis coachsgesprek aan door een mail naar me te sturen (carolien@groeihelden.com), en we gaan er graag over met je in gesprek! 

Liefs, Carolien

DOORGROEIEN NAAR 100.000 EURO OMZET

 Wil jij echt aan de slag met jouw marketingstrategie? Doorgroeien naar 100.000 euro omzetten en meer vrijheid ervaren? Download dan ons gratis e-boek en krijg slimme tips en opdrachten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Wat zit er in het e-boek?