fbpx

LOCATIE ONAFHANKELIJK WERKEN ZONDER FINANCIËLE ZEKERHEID OP TE GEVEN

LOCATIE ONAFHANKELIJK WERKEN ZONDER FINANCIËLE ZEKERHEID OP TE GEVEN

Ontdek in een persoonlijk gesprek met ons hoe jij locatie onafhankelijk kan werken zonder je financiële vrijheid op te geven.

We bespreken onder andere:

Welke kansen wij zien voor jou om volledig locatie onafhankelijk te werken

Met welke strategie jij jouw remote business het beste kan starten.

Hoe ook jij voor jou dromen kan gaan zonder financiële zekerheid op te geven.

Waar je vandaag nog mee kan beginnen, en de eerste stap zet naar de remote lifestyle

Wonen en werken in de bergen

Eigenaresse Floor van AlpineFlorine woont inmiddels op haar favoriete plek in de bergen.

In de eerste 3 maanden van onze samenwerking verhuisde ze niet alleen, maar zette ze ook een succesvol VA bedrijf neer waardoor ze haar droom waar kon maken.

Check de video voor onze samenwerking met Floor.

Let us help!

Terwijl jij druk bezig bent met twijfelen en wachten op het juiste moment heeft iemand anders jouw droombusiness al opgebouwd. Wacht niet langer en plan jouw matchcall!

ZIJ GINGEN JE VOOR

‘What if I fall?’ was mijn grootste vijand. Angsten en kwelgedachten sleurde ik met me mee die mijn dromen naar meer vrijheid om zeep hielpen. 

Toch wilde ik mijn eigen pad gaan bewandelen en die angsten overwinnen. Daarom startte ik eind 2020 mijn coachtraject met Groeihelden.⁠

Mijn verwachtingen? Handvatten om een berg te durven beklimmen en te starten als online ondernemer, waardoor ik naar de bergen kon afreizen wanneer ik daar behoefte aan had.⁠

Het resultaat? ‘I’m flying!’ Ik ben niet 1, maar 3 bergtoppen verder: eindelijk durfde ik de sprong te wagen, heb ik een divers portfolio aan online opdrachten EN de Alpen als mijn Home Office. Zo kan ik dagelijks genieten van de natuur, terwijl ik mezelf blijf uitdagen en ontwikkelen. Dat is vrijheid voor mij.

Bovendien (en niet onbelangrijk) had ik mijn financiële investering in het coachtraject er binnen 3 maanden uit.⁠

Doelen concreet maken en actie: Groeihelden is mijn inspiratiebron, mijn stok achter de deur en mijn accelerator. Carolien en Nienke namen mij bij de hand hoe angst slechts een mindset is en hoe ik op mijn intuïtie leerde te vertrouwen. Dag in-dag uit besef ik me hoe vrij ik me voel en hoe ik vol vertrouwen mijn keuzes maak.⁠

Mijn long term take away? Mijn groeimindset met vertrouwen als bron. Ik wist dat dit coachtraject mij stevigheid kon brengen, maar het leven wat ik nu leid is grootser dan de dromen die ik had. Toch wil ik nog verder, mijn ambitie is terug! Daarom stappen Groeihelden en ik door naar een nog hogere bergtop en duiken we een vervolgtraject in! Immers: Ain’t no mountain high enough.⁠

ALPINE FLORINE
FLOOR

Kakelverse volledig zelfstandig ondernemer en toch gekozen voor de coaching van Nienke en Carolien. Spannend?! Zeker weten, want wat gaat er gebeuren het aankomende half jaar.

Vol vertrouwen ingestapt en geen seconde spijt.
Elke keer strech ik mijzelf, kom ik mijn limiterende gedachten tegen en herpak ik mijzelf in groei en ontwikkeling.


Allemaal dankzij Nienke en Carolien. Ik mag leren, fouten maken en mijn ideeën op tafel gooien. Ik word gehoord, gezien en gevoeld.


Ik mag mijn richting kiezen maar word getriggerd na te denken over de stappen die ik zet en zo kom ik tot een concreet aanbod, het aanbod waar ik gelukkig van word.
Dit had ik niet zo snel kunnen realiseren zonder de dames van Groeihelden.
Mijn gevoel, gun ik iedereen.

Op naar nog veel meer mooie sessies, inzichten en ontwikkelingen!

JOANNEHELPS.NL
JOANNE

Toen ik bij Groeihelden begon wist ik dat ik het niet alleen kon, bang dat ik met passie zou starten en als de passie dan zou wegebben dat er te grote bergen zouden ontstaan.

Ik had dé passie niet de expertise.

Zodra de grote uitdagingen dan tevoorschijn zouden komen, was ik bang dat ik ermee zou stoppen. Ik had veel belemmerende gedachten en ik had deze stok achter de deur nodig.

Ik zag mijzelf niet als een professional. Door Groeihelden heb ik geleerd dat ik echt een ondernemer ben, en niet een bedrijfje of hobby heb.

Hiervoor had ik alleen maar een droom van wat het bedrijf in A flash. Deze verre droom werd niet alleen maar realiteit, maar die droom is ver, ver, ver overtroffen.

Ik gun het elke ondernemer om dit traject aan te gaan bij Groeihelden. Als ik heel eerlijk naar mijzelf ben, denk ik dat dit dé grootste fout zou zijn als ik dit traject niet was aangegaan.

IN A FLASHCARD
JODIE
Ik heb een heel goed gevoel bij Carolien en Nienke! 🙂 Vooral kies ik voor een klik en het gevoel van veiligheid dat ik bij hen heb, omdat je reis in het ondernemerschap hoogte- maar ook dieptepunten kent die je zonder twijfel moet kunnen en willen delen met je coach. Omdat ik niet zo goed weet hoe ik me remote kan ontwikkelen heb ik specifiek voor Groeihelden gekozen. Als je remote kan werken, kan je overal werken! Onafhankelijk kunnen zijn is voor mij belangrijk. Daarnaast is de duur van het traject top: veranderen en dingen duurzaam ontwikkelen doe je niet zomaar en een half jaar heb ik zeker wel nodig. Ik geloof in deze helden en heb er zin in! Spannend maar zo excited!!
Fleur
Ik vind de remote business mastery een uitdaging, het is voor mij een stok achter de deur om echt te gaan starten en te gaan leren en groeien. Ik heb er zin in!
Nicole
In de beginfase van ons bedrijf heb ik eerder een traject gedaan met Carolien & Nienke --> Likes en Backpack. Dit was erg goed bevallen en we zijn eigenlijk altijd wel contact blijven houden via onze socials. Omdat we graag willen opschalen, nog niet echt wetende hoe en graag remote willen werken, is dit een uitgelezen kans. Want een online business opzetten, daar hebben we alle twee (Jim en ik) nog geen kaas van gegeten. Dus door de Remote Business Mastery te volgen, hebben we over 6 maanden een nieuw product ontwikkelt wat we online aan de man kunnen brengen. Zin in!
Gerty
Ik kies voor Groeihelden omdat wij al een hele tijd in een andere vorm samenwerken en ik erg enthousiast over Nienke en Carolien ben. Ik denk dat ik nog enorm veel kan leren van deze dames! En wat een luxe! Ondersteuning voor een half jaar van twee businesscoaches.
Judith
Via instagram kwam ik op Groeihelden. Ik zag het voorbijkomen bij Florine, mede ski fan(aat). Nienke kende ik ook al via instagram ook door haar ski en sneeuwfoto’s. Het sprak mij heel erg aan omdat we allemaal ondernemers zijn die willen groeien. De eerste sessie met Carolien en Nienke beviel mij heel erg waardoor ik nu door ga de Remote Business Mastery met Carolien en Nienke maar ook met meer ondernemers.
Maud
Ik heb gekozen voor de Remote Business Mastery omdat ik niets van ondernemerschap afweet en hier dus duidelijk voor gecoached wil worden. Ik heb ook iemand nodig die me bijstaat, raad geeft en mij een duwtje in de rug geeft wanneer ik begin te twijfelen. En uiteraard omdat ik al van kindsaf ergens in een Zuiders land wil gaan wonen.
Erika

GA JIJ ER OOK VOOR?

Terwijl jij druk bezig bent met twijfelen en wachten op het juiste moment heeft iemand anders jouw droombusiness al opgebouwd. Wacht niet langer en vraag jouw gratis en vrijblijvende mathcall aan!

WIJ ZIJN GROEIHELDEN

Als online marketing & business coaches is het onze missie om ondernemers te helpen met het bouwen van een volledige online bedrijf. Zodat jij je dromen kan waarmaken. 

Nienke en Carolien hebben elkaar in een ver verleden in de bergen van Oostenrijk leren kennen. En dat Nienke nu in volledig in Oostenrijk woont en werkt, is dan ook geen toeval.

Toen Nienke en Carolien het werkende leven in stapten voelde het ineens ontzettend opgesloten. We gingen van veel vrijheid in onze studententijd – wat gelijk stond aan seizoenen doorbrengen in Oostenrijk  – naar onze corporate kantoorjobs.

Toffe kantoorjobs waren het. Nienke ging als online marketeer aan de slag bij Wehkamp en Carolien werkte bij AFAS Software als marketing manager. Promoties, auto’s, bonussen en mooie salarissen mochten we ontvangen en toch waren we beide hartstikke ongelukkig.

Voor de buitenwereld hadden we ‘het’ perfect voor elkaar, maar wij wisten wel beter. Dit was niet waar wij gelukkig van werden.

Daarom besloten we beide om freelance marketeers te worden. Met de gedachte dat daarmee de gedroomde vrijheid vanzelf zou komen. Niets was minder waar. En locatie onafhankelijk werken, daar was echt geen sprake van.

Het roer ging om. Nieuwe businessmodellen werden geïntroduceerd die ervoor zorgde dat we volledig locatie onafhankelijk konden werken. Nienke verhuisde vrijwel direct naar Oostenrijk. Haar passie voor de bergen achterna. Carolien heeft haar vaste thuisbasis in Nederland maar kan ieder moment haar spullen pakken en vertrekken. 

Wij helpen onze klanten met het neerzetten van een compleet online bedrijf. Zodat jij vanaf nu alleen nog maar op locatie werkt als jij dat wilt.