Nee, dat gaat je zeker helpen vooruit te komen ;)!

We hebben dit gevoel allemaal wel eens, of soms vaker dan ‘wel eens’. De gedachten of het gevoel is in de basis niet altijd erg, omdat je een wel overwogen beslissing over dingen kan maken. Alleen wanneer het je op dezelfde plek houdt en je daardoor de stappen niet kan nemen waarmee je eigenlijk het gelukkigste bent, dat is natuurlijk jammer. Zelf ken ik het gevoel ook en ik denk niet dat het ooit echt weg zal gaan. Ik ben gewoon erg kritisch op mezelf en de dingen die ik doe, maar ik ben mezelf wel trucjes gaan aanleren om deze gedachten niet de overhand te laten krijgen. Eén van deze trucjes leg ik je uit in de video. Zit je niet op een plek waar je een video kan kijken, lees hieronder dan de tips. 

 

Stap 1

Schrijf je gedachte op.
Bijvoorbeeld: “Wat als ik geen klanten krijg?”

Stap 2

Wat is het ergste wat er dan kan gebeuren? 
“Dat zou kunnen betekenen dat ik geen of niet genoeg geld ga verdienen”

Stap 3

Hoe zou jij, als persoon, met deze situatie om gaan? Wie ben jij als persoon, wat zou je doen als dit je overkomt?

“Als ik met mijn idee geen geld ga verdienen, dan ga ik kijken waar ik tijdelijk wel geld mee kan verdienen. Bijvoorbeeld door weer in een restaurant te gaan werken, in een supermarkt of ik meld me aan bij een uitzendbureau (bijbaantjes van vroeger). Ik weet van mezelf dat ik dan niet te beroerd ben om iets anders aan te pakken om die situatie “tijdelijk” op te lossen”. 

Lees hierna rustig door wat je hebt opgeschreven en of je daarin je rust kan vinden en het vertrouwen om het wel te gaan doen. Daarmee die belemmerende gedachte aan de kant te zetten. 

Als laatste zou ik jullie graag nog 1 tip mee willen geven: Dat is dat ik van mening ben dat als je iets doet waar jij, als persoon, echt gelukkig van wordt dat je dan dat overdraagt op je wat je doet en dat je daar succesvol in zal worden! Dus volg je hart en probeer deze belemmerende gedachten om te zetten in een bepaalde rust!

Liefs!

DOORGROEIEN NAAR 100.000 EURO OMZET

 Wil jij echt aan de slag met jouw marketingstrategie? Doorgroeien naar 100.000 euro omzetten en meer vrijheid ervaren? Download dan ons gratis e-boek en krijg slimme tips en opdrachten om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Wat zit er in het e-boek?